Ecel Getiren Paylaşım Alanı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Ecel Getiren Paylaşım Alanı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Earth yazdı:Ecel getirenin OKO'larda gerçekten iyi bir silah olduğunu söyleyebilirim ancak oyuncuya karşı oyuncuda zaten her türlü silah, karakterlerin zırhlarından etkilenmektedir ve bir kafa kopran ağır vurşla 1600 vuruyorsa ecel getiren de 1600 vurmakta. Benim yakındığım ve GM e katılmadığım konu yaratıklarda ecel getiren kullanmanın çok avantajlı olmadığı konusu. Sonuçta kafa koparanın yaratıkların zırhından etkilenmediği bir gerçek ama ecel getirenin de bu yaratık zırhlarından etkilendiği de ayrı bi gerçek. Neden ecel getiren tüm yaratıklara normal vuruş ile 2800 vurabilecekken vuruş değerini düşürmüşler ki. Şaheser dediğin yaratıkların zırhını delip geçmeli :) Hani eğer ecel getiren yaratıkların zırhından da etkilenmezse bu sefer ecel getiren kullanan çok avantajlı olucak diye bi düşünce varsa, bu durumda bence hiç bir sakınca yok çünkü üretenin hakkı bu :) İnsanlar emeklerinin karşılığını almak ister. :!:
Neyse ben bu konuyla ilgili önerimi destek hattına bildirdim bakalım ne olcak :idea:
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

izdirapgrafik yazdı:
Savas yazdı:Akreplere az vuruyor ama Meran Labirentinde çok güzel kasılıyor ayrıca vs lerdede çok çok daha iyi hiç es geçmiyor Ecel Getirenle kesemeyeceğim şifacı yok diyebilim.

İyi Eğlenceler...
Akreplere değil,yılanlar hariç tüm yaratıklara az vuruyor.Meranda nasıl kasılıyormuş ecel getiren ile ? Meran Muhafızına 1400 vuruyor ecel getiren.Uçan muhafıza da 1500.Benim Element Ardenneler setim var ecel ile birlikte 264 küsür saldırım oluyor oko larda çatır çatır ıskalıyor ecel getiren.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

turkoxHAMSTER yazdı:

saçma ötesi.ecel getiren vs de kafa koparansan 2 kat daha iyi olduğu anlaşılmıştır.:

Bir savaşçının (49 lvl) enerjisi 16 bin olsun.

ecel getiren kafa koparan 5 kere 3000 vururken 10 kere 2500-2000 vurduğu kanıtlandı bakalım:

5x3000=15000 can
2000x10=2000 yani 2000 vursa bile (ki ağır sert 2500 vuruyor) sonuç ortada. gelelim latife

latif yaratık keserken hep şu şekilde düşnüyoruz ben balyoz ile 4000 vuruyorum cin 2 vuruşta gidiyor ama birde canı çok olan yaratıkları düşünün

latif full max ile 1500 falan vuruyor.kritik 3000 vuruyor sert ağır 2000-2500 civarı vuruyor.
latif 10 vuruşta 4-5 kritik çakıyor. sn de 1 kere vuruyor ve hiç sekmiyor gibi

balyoz full max ile 4000-4500 vuruyor.kritik 5000 sert ağır 4000 civarı vuruyor.
balyoz 20 vuruşta 1 kritik çakıyor. 3 sn de 1 vuruyor ve 5 vuruştan 2-3 ü işliyor.

HESABI SİZ YAPIN.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

FromXXXhELL yazdı:ben Bu aksam ecel hakkında yapılan bır bolume Gm bır arkadasın yazdıgı bence cok mantıksız bır yorum uzerıne yazdıgım mesajın kopyasıdır ve ıcınde hakaret var dıye sılınmıstır.. Bunu okuyan arkadaslardan uslup ve harakret konusunda her hangı bır sıkıntı oldugunu dusunen varsa buyrun sızlerın yorumuna bırakıyorumm.. Ince bır alaycılık olabılır oda boyle basıt ve bıze karsı yapılan alaycı yorumlara karsı normal oldgu kanatındeyım ..

Arkadasım.. ben emınım bu yazdıklarında cıddı degılsın ama ne dıyeım .. bır kere kım nıye bu sılahalr super olmus dıye destege maıl atar kavramıs degılım 2.. sılahlar cıddı anlamda hıkaye.. 3. madde serı dıyorsun 2 sn. ıle 3 sn arasındakı farkı ben cozemedım arkadasım serı dedıgın sılah 1 sn olur anlarım ecel ıle kafanın arasında oynuyan sure bır sn 15 sn degıl .. bIzlerın bu konu hakkında kafadan yazdıgımızı yazmıssın anladıgım kadarıyla.. ama kusura bakma da sızın onlıne oyun tecrubenız sadece ıkv ıle sınırlı olabılır ama ben hemen hemen her onlıne oyunu ıyı takıp eden ve uzun zamandır bu oyunları oynuyan bır kısıyım .. yanı essekle atı ayırt edecek sevıyede bır kullanıcıyım .. ama sız ısrarla dıyorsunuzkı .. Sız bu ısı bılmıyorsunuz bız bılıyoruz kusura bakmayın ama sızde sıradan oyuncuyken buralara gelmıs bırer arkadaslarsınız yanı ne olayın teknık boyutunu ne matemmatıgını acıklıyacak bır teknık donanıma sahıp oldgunuzu dusunmuyorum . Artı benım sılahlarla ılgıılı artık bır sıkayetım yok acıkcası cunku uretmedım ve uretmem az cok oynamsını bılen herkezde bunu yapar buyu harıcı hepsı sıradan efsunlu sılahlar cunku .. bunun ustune basa basa tekrar soyluyorum.. Benım tek takıldıgım nokta sız Gm ve Dev ekıbının takınmıs oldugu sız ne bılırsınız bız yaptık bu en ıysı havalarında olmanız ama kusura bakmayın oyle degıl .. meteor donemınde herkezde hafıf sılahlar vardı demıssınız .. arkadasım .. sen gm sın o zmanalrda gene yonetıcıydın bılmen lazım yaa o zman agır sılah dedgın sılah kara basandı ve efsun sıstemı su ankı sıztemde degıldı.. yanı bahana bulda duzgun bır bahane bul derım
en kıral efsunlar o zman mev meteor gıbı cıft hasarlı efsunlardı ve skıl yeteneklerınde ne agır vurus nede sert vurus vardı elbette hasarın tepe noktasında oldugu bır ıtem daglımında serılıgın onemı vardı .. Su an kullanılan sıstemde hafıf sılahın ne manası var bunu bırde 29 lvl kıyasladıkdan sonra sızınle zaten bu konuları tartısmıs olmak bıle su an zaman kaybı olarak goruyorum .. AMa BIZ SABIRLI INSANALRIZ HOCAM 2-3 ay sonra umarım bu yaptıgınız trajı komık acıklamalrı gorurde sılahsandıgnız sahıcoplerı herkezın elınde gorur su an en guclu olan kafalarıda kımse kullanmadıgını gorursunuz .. Ama sanırm ruyal alemınde :9 onlıne alemde degıl
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

OveRCLocK yazdı:
Savas yazdı: Burda sizi yanıltan husus Kafa Koparanın direk vurduğunda Ecel Getiren den ve Latif den daha fazla vuruyor olması. Ama üzerindeki özellikler ve efsun değerleriyle Kafa koparan 1 kez 4000 vurana kadar Ecel Getiren
3 kez 1700 -2500 arası değerlerle vurmaktadır.
Ya Allah'ını seversen Kafa 1 vurana kadar Ecel nasıl 3 vurabilir? Böyle bir mantık varmı ya? CaptainATX bey gerçekten bir düşünün, Ecel'in saldırı hızı 2, Kafa'nın 3 saniye. Nasıl bir mantıkla 1 vurana kadar 3 vuruyor diyebildiniz anlamıyorum. Bahsettiğiniz ıskalama bakımındansa zaten üzerinizde 3 tane saldırı efsunu oldummu Kafa'nın ıskalaması mümkün değil. Ecel ile efsunsuz 42 seviye Kafa'yı karşılaştırmadınız umarım. Hiçbir matematik dediğiniz oranları karşılayamaz. Ki Ecel'de 20 küsür saldırı çok ta aman aman birşey değil. Yinede ıskalıyor.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

complex yazdı:Asıl sorun Ecel Getiren'in yüksek vurması değildir. Asıl sorun Kafa koparan ile (mesela) 5 saniyede kesilen a yaratığının Ecel Getiren'le 4 saniyede kesilip kesilememesidir. Kaldı ki;
"Ecel Getiren: Saldırı Hızı: 2.00 Ortalama Verdiği Hasar: 2000 yani Bir Birim Saldırı Oranlaması'nda 1000 vuruyor."
"Kafa Koparan: Saldırı Hızı: 3.00 Ortalama Verdiği Hasar: 3500 yani bir birim Saldırı Ortalaması'nda 1160 vuruyor."

GM'nin "Test edildi." demesi birşeyi değiştirmez işi matematiğe dökersek sonuç ortada.
Kaldı ki Ağır-Sert Vuruş yetenekleriyle Kafa koparan tozu dumana katar. Ecel getiren'in saldırısı yüksek olmadığı için bu yeteneklerde fayda etmez. Ecel Getiren'in saldırısının az olmasıyla ilgili bir açıklama varsa söylesin Gm.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Alpaslan yazdı:
Roaadonis1993 yazdı: yazdı: Kafa koparan kaç saniyede vuruş yapıor ve her 5 vuruşta vuruşu tutturabviliyor.?Kafa koparanndan daha seri çakıor ecel ve ecel hızlı vurduu için hasarı az..ama yinede terchi edişmesi gereken latif.!

Kendi istegiyle vurmazsa sert vuruş var agır vurus var 3 sn de bir vuruyor netıcede
Seriliğin hiç önemi yok
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Suskunjackal yazdı: Arkadaşlar bu şaheserler (Ecel Getiren ve Latif) büyücüler için muhtesem oldu.Kafa koparanla bana 3000 4000 vuran adamla artık dalga gecıyorum.O hesap bence bu hasar düşüsü hiç iyi olmadı.Evet belki şaheserler az ama seri vurur, İKV oyuncuları kütük yaranlardan belli ağır ama yüksek vuran silahlara takmış durumdadır ve bu oyunun oyunculara göre olmasını gerektığini belırtmek ısterım.

Benim savaşcı şifacı ve büyücü carımda var.Ama en aktif büyücü ile oynuyorum.Bana Latif'le dalıyor adam 1000 1200 vuruyor ful yücelen.Sert aqır iyi ona lafım yok.Şaheserlilerin büyücü kesmeleri zor olucak galiba. (Kafa koparan veya balyoz takmadıkları sürece)

Bu yorumumun özeti ise; savaşcılara bu kadar kücük görülecek hasarın üzüntüsüdür.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Ne yazikki aynı noktada takılıyorsunuz ... Oyuncularımızın istediği genelde şudur bir şahesermi var? Hemen deparlamalı karşısındaki rakibe büyük bir hasar vermeli ve yok etmeli.... Kafa koparanın avantajı anlık hasarda yüksek rakamlara ulaşması. Ecel getiren seri bir silah ve bunun bu şekilde olacağını bilinçli her oyuncu üretmedende görebilirdi... Meteor bölgesi öncesi 29 seviyede bilmem hatırlarmısınız ama ? Sadece seri silahlar kullanılırdı daha sonra oyuncularımız , ağır silahlarla uğraşmaya başladılar...
Ecel getiren ve Latif kendi alanlarında şu anda savaşçının en iyi özelliklere sahip yakın dövüş silahıdır , eminimki 2 ay sonra kimse kafa koparan gibi silahlardan bahsetmeyecek bile... Biraz daha araştırmacı olmanızı ve deneme yapmanızı öneriyorum...
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

LASTDRAGON yazdı:
complex yazdı:Ecel az sekiyorsa Kafa Koparan'da da Ağır-Sert Vuruş yetenekleri var. Ecel Kullanan kişi bu yetenekleri kullanınca az vuruyor. Yetenekleri göz ardı etmemek olmaz.
evet kesinlikle neden yetenekleri hesaba katmadan hesap yapıyorlar anlamıyorum. Zaten kafa koparan yetenekle 3 saniyede bir vuruyor ıskalama gibi bir lüksü de ortadan kalkıyor. Yaniz biz kudretimiz bitince kafa koparan ıskalar da ecel getiren ıskalamaz diye mi Ecel getirene şaheser diyeceğiz!!!
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>

“Savaşçı” sayfasına dön