Naylon Kp KAsmanın Gururu Bu Olsa Gerek Adam Kendisini Tatmin etmek İçin Konu açmış :mrgreen: hahahah Naylon KAsarsın Anca Zaten
En İyisi Olana Kadar Şimdilik En İyisi Bu Lafa bak XDD Ezikkk Daha sözü bilmiyor xDD yuh
Meranda Tek Olmak ;)
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Meranda Tek Olmak ;)
En son haydegidelumm tarafından 14 Tem 2012 17:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Meranda Gaffarı Kesen İlk Kimlermiş Bir Sor İstersenhaydegidelumm yazdı:IIxSaDoSaDoxII yazdı:Birincisi ; Loncayı Neden Katıyorsunuz Alamıyorum.Başarı Benim Başarım, Loncayla Ne Alaka ?haydegidelumm yazdı:Çok Sevdiğim bir Loncanın Böyle Gereksiz Ve Kanaatimce Kendini Öven Bir Konu Açmasını Yakışıksız Buldum..Mareşal Yaparsın İlk Dersin Ona Saygı Duyarım Buna da Saygı Duyuyorum Ama 3 Yıldız Bilmem Ne Biraz Garip
Kendini İspatlamış Bir Lonca İçin Gereksizdi.
:mrgreen:
*Dost acı söyler..
XxXxGaZixXxX yazdı:Tebrik ederim Sado. Muhalefet olan arakadaşaada Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş![]()
Bende Tebrik Ederim Fakat Meranda Tek İlk Biz Yaptık Gibi Kelimeleri Ben Güzel Karşılamıyorum..
Başarılarınızı Devamını Dilerim.
Eleştirinin İyisi Kötüsü Olmaz Fikirler Tartışılmaz Herkesin Tuttuğu Kendine Demişler . :mrgreen: :mrgreen:
İkincisi ; Önce Bir Okumayı Öğret Sonra Yazmayı Yaparsın![]()
Şuda Var ; Sadece Post Kasmak İçin Boş İnsanların Boş Mesajları Bunlar Bu ilk Ve Sondu Bir Daha Cevap Vermem![]()
Burda Sana Göre Kemik Yok Başka Kapıya![]()
![]()
İşte Bunlara Aynen Şöyle Derler ;
Görmemişin Çarı Olmuş Tutmuş Bilmemneresini Koparmış..Sen O Loncan Olmadan 1 Kere İtem Düşürebildin Mi. De Get
Adam Kuyruğuna Basılmış Kaniş Yavrusu Gibi Ötüyor. Bundan Sonra Herkese serbest Bu Forum Sana Değil Bu Konun Kilitlenene Kadar Buradayım Var Mı
Semihayı Meran'da 10 ve 20 Candan İlk Ben Kestim Merak Etme Sen o Konuları
Sen Git Carını Kas Hadi Bebem Uza YavaŞ Yavaş
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
Yazık Çoçugu Almamışlar Loncaya Gelmiş Burda Ağlıyor
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Bak Bak Gene Konuşuo :mrgreen: Adam Liseli Ergen :mrgreen: Laf s0kmaya çalışıor biraz önce ne dedin bi daha ileti yazmycam şimdi ötüosun kaniş yavrusu :mrgreen: nayloncu ezik hahahah :mrgreen:IIxSaDoSaDoxII yazdı:Meranda Gaffarı Kesen İlk Kimlermiş Bir Sor İstersenhaydegidelumm yazdı:IIxSaDoSaDoxII yazdı:Birincisi ; Loncayı Neden Katıyorsunuz Alamıyorum.Başarı Benim Başarım, Loncayla Ne Alaka ?haydegidelumm yazdı:Çok Sevdiğim bir Loncanın Böyle Gereksiz Ve Kanaatimce Kendini Öven Bir Konu Açmasını Yakışıksız Buldum..Mareşal Yaparsın İlk Dersin Ona Saygı Duyarım Buna da Saygı Duyuyorum Ama 3 Yıldız Bilmem Ne Biraz Garip
Kendini İspatlamış Bir Lonca İçin Gereksizdi.
:mrgreen:
*Dost acı söyler..
XxXxGaZixXxX yazdı:Tebrik ederim Sado. Muhalefet olan arakadaşaada Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş![]()
Bende Tebrik Ederim Fakat Meranda Tek İlk Biz Yaptık Gibi Kelimeleri Ben Güzel Karşılamıyorum..
Başarılarınızı Devamını Dilerim.
Eleştirinin İyisi Kötüsü Olmaz Fikirler Tartışılmaz Herkesin Tuttuğu Kendine Demişler . :mrgreen: :mrgreen:
İkincisi ; Önce Bir Okumayı Öğret Sonra Yazmayı Yaparsın![]()
Şuda Var ; Sadece Post Kasmak İçin Boş İnsanların Boş Mesajları Bunlar Bu ilk Ve Sondu Bir Daha Cevap Vermem![]()
Burda Sana Göre Kemik Yok Başka Kapıya![]()
![]()
İşte Bunlara Aynen Şöyle Derler ;
Görmemişin Çarı Olmuş Tutmuş Bilmemneresini Koparmış..Sen O Loncan Olmadan 1 Kere İtem Düşürebildin Mi. De Get
Adam Kuyruğuna Basılmış Kaniş Yavrusu Gibi Ötüyor. Bundan Sonra Herkese serbest Bu Forum Sana Değil Bu Konun Kilitlenene Kadar Buradayım Var MıEski Adım yNçeRixWsUsTaSı.Biz Merana Gelince Kesen Sadece 1 2 Grup vardı
![]()
Semihayı Meran'da 10 ve 20 Candan İlk Ben Kestim Merak Etme Sen o Konuları
Sen Git Carını Kas Hadi Bebem Uza YavaŞ Yavaş![]()

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Konuyu tartışma alınına cevirme Fatih. Sado ilk olan birşeyi yapmış paylaşmış. Ve artık Lonca üyeleri tartışmaya girecek yorumlar atmayacak gerekli cevabı biz veririz.

- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

Al Sen Bunlarla Oyna Ben Kaçtım
Sonra Susmazsın Sen Şimdi
- Turker82
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
H.o kardesime 49 lvl ve direk gaf 
artık kp kasmak zor değil
arl x2 arttırıcıyı 1 haftada 3 yıldız ol
ben 3 yıldız yaptıgımda 39 lwl dı ve gece gunduz kp kastıgımı hatırlıyorum
●●●●AuriL●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●
●●●●AnduriL●●●●
●●●●AegloS●●●●

Gizlenmiş İçerikGöster
[/color]
KAPALIYIZ KARDEŞ 
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
Eyvallah KankaTurker82 yazdı:H.o kardesime 49 lvl ve direk gaf
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
Bizim Amaçımız Kolay Veya Zor Kp Kasmak Olduğunu Göstermem Değil. Sadece Bu Kadar Uzun Bir Sunucuda Böyle Bir Rütbeli Carın Olmamış Olmaması.Şunuda Söyleyim Bu Carıda 3 Günde KastımAnduril yazdı:artık kp kasmak zor değilarl x2 arttırıcıyı 1 haftada 3 yıldız ol
ben 3 yıldız yaptıgımda 39 lwl dı ve gece gunduz kp kastıgımı hatırlıyorum