Sunucu Şampiyonası - Fikstür
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür
9 adet birbiriyle tamamen aynı eşyayı giyen iki oyuncunun düello yaptığı bir turnuva düzenliyorsunuz.Sağlıklı bir pvp sistemi olmadan bu tip etkinlikler saçma geliyor bana.Katılmıyorum.
2006-2013
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: BeTa
Katılan arkadaslara başarılar dilerim. Hak eden kazanır inşallah 
Sayın nerull kusura bakmayında kurada ılk basvurulardan bırını yaptıgım halde adım yok sansımıza kuselım dıyıp sustum ama bu yorumunuz cıden bızle dalga gecer gıbı sureyı uzun tutmanız ılk gun basvuru yapanlara yaramıycak yıne bıze hakaret edıyorsunuz bence bu yorumunuzda?Nerull yazdı:Bu ay katılamayan oyuncularımız üzülmesin. Önümüzdeki ay tekrar bir turnuvamız daha olacak. Gelecek turnuvada katılımları kolaylaştırabilmek için başvuru süresini daha uzun tutacağız. Ayrıca ödüller için de sürprizlerimiz olabilir;)
NeoWIN
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Katılan tüm neferlere başarılar dilerim. iyi olan kazansın !
- apocan2087
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Dergah
SeRRuh yazdı:Katılan tüm neferlere başarılar dilerim. iyi olan kazansın !
XıxAPOCANxıXXxJEYNAxXXxThRaLxX
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bende sonradan katıldım ama çekiliş program usuluyle yapılmış bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum şansı olan kazanır seçilenlere başarılar .Yedekte kalmışız şansımıza D
ToRaNaGaII
ToRaNaGaII
-
- İskele Babası
Şifacı turnuvaları iptal edilmiş iyi güzel haksızlık olmaması için olabilirde peki şifalara neden etkinlik yok. Burada katılım yapan 8 şifa var onlara haksızlık oluyor bu defada. Mesela ödülü yarıya düşürebilirsiniz yada farklı bir etkinlik yapabilirsiniz. Bu gidişe sunucularda şifacı kalmıyacak.

- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We are the best
Katılan Tüm Arkadaşlara Başarılar Dilerim Listede Adımın Olması Gayet Sevindirici Hak Eden Kazansın!!! He Bu Arada Hüseyin Kardeşim Rakibim Olmuşun Buna Yorum Yapmak İstemiyorum Yorum Sende 
- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
Benim Agustos 17 de dugunum olmasi nedeniyle oyunu birakmis bulunmaktayim.Seminerde oldugumdan gereken bildigilendirmeyi yakin arkadaslarima veremedim..Turnuvadan cekiliyorum.Benim yerime yedek olan ToRaNaGaII nin gelmesini rica ediyorum.Bu foruma son yazimda son istegimi kirmayacaginizdan eminim.
Eminonu sunucusuna geldigim andan itibaren Beyazksokteki arkdaslarimdan cok bana yardim eden ToRaNaGaII (Ismail)'e tesekkur ediyorum.Benden 5 yas buyuk olmasina ramen bana hem abilik hem dostluk yapmistir.Bu yuzden ISMAIL ABIME TESSEKKUR EDIYORUM.Reel ve sanal hayatinda basarilar diliyorum.
Herkse basarilar diliyorum iyi olan kazansin.
Eminonu sunucusuna geldigim andan itibaren Beyazksokteki arkdaslarimdan cok bana yardim eden ToRaNaGaII (Ismail)'e tesekkur ediyorum.Benden 5 yas buyuk olmasina ramen bana hem abilik hem dostluk yapmistir.Bu yuzden ISMAIL ABIME TESSEKKUR EDIYORUM.Reel ve sanal hayatinda basarilar diliyorum.
Herkse basarilar diliyorum iyi olan kazansin.
KATyPERRy KATyPERRyŞ
İlk turda senin çıkman çok üzücü bir şey keşke tanımadıgım birisi çıksaydı.Ama bu ws den çıkan kişinin iyi bir şeyler yapcagına eminimXxxreallovexxx yazdı:Katılan Tüm Arkadaşlara Başarılar Dilerim Listede Adımın Olması Gayet Sevindirici Hak Eden Kazansın!!! He Bu Arada Hüseyin Kardeşim Rakibim Olmuşun Buna Yorum Yapmak İstemiyorum Yorum Sende
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory