Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manifesto]
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Re: Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manife
Her kelimesi doğru. Her birine alıntı yapıp eklemek istediğim çok şey var. Oyunda kıyafetlerin tamda olsa, PvP de bırak 2 kişiyi, ezik birini bile zorla kesiyorsun.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
bu konunun güncel kalması gerektiğine inanıyorum onun için .. Güncel :idea:
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
İlk defa forumda bu kadar uzun bir yazıyı dikkatle ve özenle okudum diyebilirim.
Eline , yüreğine , emeğine sağlık. Doğru söze ne denir ki
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
Doğru Söze helal olsun denirxLuCaGox yazdı: Doğru söze ne denir ki
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Oyunumuzun her açıdan hatalı ve eksik yönleri, ironik bir şekilde paylaşılmış. Gerekli kişilerin de bu paylaşımı okumaları lazım, "biz nerede yanlış yapıyoruz?" dedirtebilir belki onlara. Çok güzel bir yazı, düşüncenize sağlık.
"Yıllardır eksiğiyle,hatasıyla bu oyunu sevdik,canımız ciğerimiz yaptık."
2009-2013
Ek olarak yüreğinize sağlıkJouRney yazdı:Oyunumuzun her açıdan hatalı ve eksik yönleri, ironik bir şekilde paylaşılmış. Gerekli kişilerin de bu paylaşımı okumaları lazım, "biz nerede yanlış yapıyoruz?" dedirtebilir belki onlara. Çok güzel bir yazı, düşüncenize sağlık.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi İstanbul Kıyamet Vakti.Ellerine sağlık dostum süper olmuş
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Index
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Beta
Bütün yazınızı son kelimesine kadar okudum hocam tek kelimeyle İKV'yi anlatmışsınız. Bizler İKV'nin en kötü dönemlerinde sponsor bulamadığı zamanlarda mynetin saçmalıklarına katlanıp her zaman desteğimizi verdik İKV projesini sahiplendik fakat gelinen nokta gün geçtikçe yola çıkılan noktadan biraz daha uzaklaşmak oluyor İKV projesi özgün kimliğini kaybediyor ve kendine yakışmayan bir çizgide ilerliyor.
Tek umudum Oyun yönetiminde şu konuyu okuyan ve anlayabilecek bir kişinin çıkması ve İKV'nin oyuncularını anlayabilmesi taki bizi anladığı halde görmezden gelmesi zaten bu yola hiç çıkmamışız demektir.Umarım herşeyin hayırlısı olur...
Tek umudum Oyun yönetiminde şu konuyu okuyan ve anlayabilecek bir kişinin çıkması ve İKV'nin oyuncularını anlayabilmesi taki bizi anladığı halde görmezden gelmesi zaten bu yola hiç çıkmamışız demektir.Umarım herşeyin hayırlısı olur...
Eminönü ---> İndex

- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Okuyan ve yorum bırakan herkese teşekkürler.Mesajı alacak kişilerin kafaları bu tip konularla yıllardır şişiyor fakat herhangi bir adım attıkları görülemedi.15-20 sene İngiltere'de kalıp,dil bilmeden,eş dost olmadan oraya gidip fabrikada çalışan, ve daha sonra dünya çapında üne kavuşan konsol oyunlarını yazan Mevlüt Dinç'in diriliş,geri dönüş ve ustalık eseridir bu oyun.2007 pcworld dergisi Mevlüt Dinç röportajını okuyun anlayacaksınız.Fakat ne yazıktır ki kendisi yıllardır oyuna girmiyor,gidişattan habersiz olduğuna tüm kalbimle inanıyorum,oyuna gelse "Arzuhalci nerede?" diye soracak.Bu güzelim projesini,bu halde bırakmamalı.
Bahsettiğim 2007 PCWORLD dergisi Mevlüt Dinç röportajı,sonuna kadar okuyun,birkaç sayfa uzunluğunda.
Sadece işin reisiyle de bitemez bu iş.Tüm yaratıcı ekibin silkelenmeye ve kendilerine gelmeye ihtiyacı var.Hakikaten İstanbul gibiler,güzelim İstanbul şimdilerde yazık olmaktan kendini alıkoyamıyor! Belki de onların görüşleri,düşünceleri bizden farklı yöndedir.Ama yanlış olduğuna eminim,ve sizler de eminsiniz.Gerekirse tüm ekibe evimi açarım,1 hafta birlikte İstanbul Kıyamet Vakti oynarız.Hep birlikte oturur gördüklerimizi düşünürüz.Ne diyor Gaffar: "Barış istiyorsan,savaşa hazırlan"
[/color]
Bahsettiğim 2007 PCWORLD dergisi Mevlüt Dinç röportajı,sonuna kadar okuyun,birkaç sayfa uzunluğunda.
Kod: Tümünü seç
http://www.pcworld.com.tr/mynet-oyunlarinin-arkasindaki-isim-makale_1406.html
2006-2013
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Neden bir yönetici, sorumlu, yetkili yada her kimse bir cevap yazmıyor. haklısınız veya şu sebepten dolayı haksızsınız yanlışsınız doğrusunuz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu