fark eden oldu mu diğer sunucularda durum nasıl ??
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: fark eden oldu mu diğer sunucularda durum nasıl ??
Doğru Diyorsun Kardeşim Haklısın..
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Sobee telefon numarasını aradım 1 kişi bile açmadı.Sanırsam destek formlarıma bakmayan İkv,kandemir yazdı:Doğru Diyorsun Kardeşim Haklısın..
telefon numaramı açmaya cesaret bulamıyorum.Ki açtıkları zaman Sövmeye hazırım.Ben hiçbir zaman
emek hırsızlarının yanında olmam.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Slytherin
söv ya benim içinde söv
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Aslında istatistikler gün geçtikçe oyuncu sayısının arttığını gösteriyor. Sanırım bu herkesin yakın çevresinden kaynaklı. Arkadaşlarının oyuna ara vermesi oyunda kimse kalmadı gibi hissedebilmene neden olabiliyor. Birde genele açık olmayan grup bölgelerinin, bir çok oyuncuyu içerisinde barındırması ve gözden uzak tutması, Eminönü, Sivri Ada, Meteor bölgesi, Yeraltı gibi yerlerin daha tenha görünmesine neden olabilmektedir. Ayrıca Topkapı güncellemesinin ardından, yoğunluk oluşturan ruh taşları ve geçiş kapıları artık birçoğumuz tarafından kullanılmamakta ve Topkapı bizi görev yerlerine direkt ulaşmamıza yardımcı olmaktadır. Buda Eminönündeki vazgeçilmez madenlerle diğer tüm bölgelerden gelen klan mensuplarının kıran kırana çarpıştığı Komutan çevresinin, meteor bölgesinde Lodos Sancağı çevresinin tenhalaşmasının en önemli aktörüdür.
Bende uzun süren bir ayrılığın ardından yaptığım dönüşte, oyuncu sayısı mükemmel seviye artmış gördüm ve oyuna yeni kaydolmuş onlarca kişiyle tanışma fırsatı buldum
İstanbul Oyun, gün geçtikçe büyümeye devam edecektir...
Bende uzun süren bir ayrılığın ardından yaptığım dönüşte, oyuncu sayısı mükemmel seviye artmış gördüm ve oyuna yeni kaydolmuş onlarca kişiyle tanışma fırsatı buldum
şu oyunda tek başımıza bişeyler başarabileceğimiz bir bölge gelirse şahlanır
Artık sadece Anka...
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Slytherin
Wizard yazdı:şu oyunda tek başımıza bişeyler başarabileceğimiz bir bölge gelirse şahlanır
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
70 bin bile olsa iyi kardeşimlinkin00 yazdı:yaz aylarının gelmesi dolayısı ile okulların tatil olmasıyla ikv ye olan rağbetin artacağı düşüncesi boş çıktı sanırsam
Eminönü sunucusunda çemberlitaş giriş önü dolu olurdu akşama kadar ama şimdi 3 5 kişi oluyor çoğu zaman acaba bu bazı şeylerin sinyali mi neler oluyor 700 bin 70 bine doğru akıyor mu ?
diğer sunuculardan olan arkadaşlar yorum atarlarsa bu duruma sevinirim
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

ORHANBEY yazdı:Bu zihniyetle daha çok azalırYeni başlayan biri için oyun çok zor ekonomiye sahip . Düşük seviyede bir kişi bulman da zor öncekinde her seviye aralığında insan olurdu da görevlerini yapabilirdin . Şimdi adam yok ortada yeniler görevlerini bile zor yapıyorlar yaptırabilirlerse 49 seviyelik karakterlere yaptırıyorlar.Seviyeler arası sayıda dengesizlik mevcut . Bu da Sobee nin bir ürünü diyelim...
Sancak sunucusunda kalabalık yer yok hafta içi hafta sonu in cin top oynuyor her yerde
katılıyorum.... zaten bu bölgeler girdi oyun içi arkadaşlık bitti şimdi sen. locan daki adam varken ıflese gel krd 2 dk keselım bak 49lvl şifasın deseler gıdermisin .
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
meran=bütün hafta toplasan 60 oyuncu olmaz
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez