İyi dileklerini esirgemeyen herkese teşekkürler
Cesurlarxboraa Loncamıza katıldı.
Cesurlarxlion charını devretti.
Cesurlarxfuruko oyuna ara verdi.
Cesurlarxhazal , Cesurlarxceyda Loncadan atıldı.
Loncamız ve Tılsım için hayırlısı olsun.
◐◑◒◓◔◕◖ Cesurlar Lonca Sayfası ◐◑◒◓◔◕◖
Re: ◐◑◒◓◔◕◖ Cesurlar Lonca Sayfası ◐◑◒◓◔◕◖
Loncamız için hayırlı olsun...
Yeni bilgilendirmelere dikkat etmenizi istiyorum arkadaşlar loncamızdan olmayanlar için...
ii dileklerini sunan kardeşlere teşekkür ederim...
saygılar...
Cesurlarxfatih
Yeni bilgilendirmelere dikkat etmenizi istiyorum arkadaşlar loncamızdan olmayanlar için...
ii dileklerini sunan kardeşlere teşekkür ederim...
saygılar...
Cesurlarxfatih
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.(Napolyon) Cesurlarxfatih...
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İyi dileklerinden ötürü, tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
AmisosxxAmartiS yazdı:Yeni lonca sayfanız hayırlı olsun.
Veli Abim nasılsın görüşemedik çok uzun zamandır
Teşekkürler umutcuğum. 2010 bizim açımızdan sıkıntılı başladı ve öyle devam ediyor. Sen nerelerdesin yoksun bayağıdır ?
Cesurlarx loncasından ayrılmak istediğimi belirtmedim.Loncamdan oyuna devam etmek istiyorum.
Kurtreis..Oyunda gerçek ismimi herkese söylemem gerekmediğini ve bir oyuncunun başka bir hesaptan sevdiği herhangi bir loncaya girme hakkı olduğunu düşünüyorum. Eğer yanlış biliyorsam beni uyarın lütfen..Oyunda herhangi bir saygısızlıkta veya loncamın adını karalayacak herhangi bir davranışta bulunduysam lütfen herkes çekinmeden söylesin. Bu yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim..
Kurtreis..Oyunda gerçek ismimi herkese söylemem gerekmediğini ve bir oyuncunun başka bir hesaptan sevdiği herhangi bir loncaya girme hakkı olduğunu düşünüyorum. Eğer yanlış biliyorsam beni uyarın lütfen..Oyunda herhangi bir saygısızlıkta veya loncamın adını karalayacak herhangi bir davranışta bulunduysam lütfen herkes çekinmeden söylesin. Bu yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim..
Cesurlarxceyda adlı karakteri sildiğimi belirtmek isterim. Oyunda, acemi olmamdan dolayı yaptığım hatalar ve bilmediğim kuralları çiğnediğim için Cesurlarx Loncası'ndan özür dilerim..Cesurlar'dan olmak bir ayrıcalıktı teşekkürler..
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Lonca Kurallarında bir üyenin birden fazla loncada bulunamayacağı belirtilmiştir.Lütfen Lonca kurallarını daha dikkatli okumaya çalışın.Ceydaa yazdı:Cesurlarxceyda adlı karakteri sildiğimi belirtmek isterim. Oyunda, acemi olmamdan dolayı yaptığım hatalar ve bilmediğim kuralları çiğnediğim için Cesurlarx Loncası'ndan özür dilerim..Cesurlar'dan olmak bir ayrıcalıktı teşekkürler..
Ceyda oyuniçinde bana ulaşmaya çalışırsan sevinirim.İyi forumlar...
- AmisosxxAmartiS
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Az kaldı abi 2-3 haftaya dönecem Allah nasip ederse..Cesurzade yazdı:AmisosxxAmartiS yazdı:Yeni lonca sayfanız hayırlı olsun.
Veli Abim nasılsın görüşemedik çok uzun zamandır
Teşekkürler umutcuğum. 2010 bizim açımızdan sıkıntılı başladı ve öyle devam ediyor. Sen nerelerdesin yoksun bayağıdır ?
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu:TıLsım..
LonCa:Amisos
KLan:LoDoS..
KarakTer:Savaşçı
tekrar saolun arklar...
ceyda böyle bi sorun yaşanması kötü olmuş oyuna girip buğra ile iletişime geçersen sevinirim..
cesurlarxahmet cesurlarxcoop da loncamız üyesidir...
hayırlı olması dileği ile...
saygılar...
ceyda böyle bi sorun yaşanması kötü olmuş oyuna girip buğra ile iletişime geçersen sevinirim..
cesurlarxahmet cesurlarxcoop da loncamız üyesidir...
hayırlı olması dileği ile...
saygılar...
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.(Napolyon) Cesurlarxfatih...
Cesurlarxketchup(royalketchup)'a aramıza hoşgeldin diyoruz umarım daha uzun seneler beraber oluruz...

23.05.2010 Tılsım Sunucusu Ölüm Oyunu Savaşçı Klasmanı 3.sü