IIPhoenixII yazdı:
Arkadaşlar bu konuda hertürlü araştırmayı yaptım çıkardığım birkaç sonuç var ilki bu bölgede kuklacının olabileceği ve kuklacıyı keserken sanıyorum 3 direncide 1000 lememiz gerekecek bu 3 direnç hakkında bir fikir çıkaramadım bu sebeple bölgeye 1 şifacı değil 2 şifacı girecek ve/veya bu gerek direnç, gerek can gerekse zırh dolayısıyla fazla vuran bosslar'a karşı 2 tankla girilebilir.
ayrıca bu bölgenin takı bölgesi olacağı tamamen bir teori , yepyeni itemler gelebilir.
ve ayrıca arkadaşlar haritanın şu anda oyun dosyalarının içinde bulunmasının nedeni ikv nin oyuncuları kışkırtması ve meraka sürüklemesiyle alakalı değil. topkapı için 1,2 gblık bir patch indirmiştik işte bu dosyanın içinde tangriss tamamen hazır.. sanıyorum şu anda test sunucusunda son testleri yapıyorlar ve gerekirse ufak değişiklikler yapıp tangriss 'in yayınlanacağı gün ufak bir güncelleme paketi yayınlayabilir veya bu haliyle aktif hale getirilebilir. Yani tangriss şu anda oyun içerisinde hazır bulunduğu için haritada oyun dosyasının içinde bulunmak zorunda.
gamex 'e 3 ay var umarım 3 ay hazır olan bir bölge için beklemezler..
kuklacı karaköyde olacak cünkü karaköyde fare adamlar olacak.