Keygoller cepte hahahaRefresh yazdı:hahaKingest yazdı:O zaten Keygoller değil Keylogger![]()
Muratpolatın Attığı Resimleri Açmayın !
Re: Muratpolatın Attığı Resimleri Açmayın !
Nothing
Scalgar yazdı:key goller cepte hahahaRefresh yazdı:hahaKingest yazdı:O zaten Keygoller değil Keylogger![]()
Nothing
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
ben resim adını komedi olsun diye bilerek yazdım zaten belirttim bunu eğer oldu ya böyle bir virüs yazmak isteseydim harbi diyorum şuan en az 250 kişinin hesabı elimde olurdu bu resim çok fazla kişiye ulaştı
yapacağım en son şey başkasının hakkına girmektir hele ki böyle bir olayla anılmak ismimin kirlenmesi bile benim için gerçekten üzücü bir durum olur içiniz rahat olsun o resimde herhangi bir şey yok
yapacağım en son şey başkasının hakkına girmektir hele ki böyle bir olayla anılmak ismimin kirlenmesi bile benim için gerçekten üzücü bir durum olur içiniz rahat olsun o resimde herhangi bir şey yok
Göster
- MuRaTPoLaT -
- MuRaTPoLaTşifacı -
- MuRaTPoLaTbüyücü -
- MuRaTPoLaTII -
- llııYokOluŞııll -
- Yazgüneşi -
- Kızılejder -
- YokOluş -
- Sipayri -
- VivaForever -
- MuRaTPoLaTşifacı -
- MuRaTPoLaTbüyücü -
- MuRaTPoLaTII -
- llııYokOluŞııll -
- Yazgüneşi -
- Kızılejder -
- YokOluş -
- Sipayri -
- VivaForever -
Tamam kingsinKingest yazdı:O zaten Keygoller değil Keylogger
Catashrop
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
golün anahtarı (pesde %100 gol oluo beyler) resimi açın pes klasörünün içine atın 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Muratı yaklaşık 3 aydır tanıyorumdur belki 1 kuruş bile haram lokma yediğini başkasının itemini göz koyduğunu görmedim, boşuna iftira atmayın ...
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
fifa yada winnig elevendede oluyoharkonen yazdı:golün anahtarı (pesde %100 gol oluo beyler) resimi açın pes klasörünün içine atın
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
İftira atmıyoruz gördüğümüzü söylüyoruz.Lighthouse yazdı:Muratı yaklaşık 3 aydır tanıyorumdur belki 1 kuruş bile haram lokma yediğini başkasının itemini göz koyduğunu görmedim, boşuna iftira atmayın ...
Catashrop
bir defa o resim keylogger olsaydı dediği gibi bütün hesaplar gitmişti forumda '''hesabım çalındı''' isminde konuların ardı arkası kesilmezdi.. siz sanmayın ki MuRaTPoLaT'ın gönderdiği resime sadece biz baktık bundan şüpem yok ki forum yetkilileri de incelemiştir herhangi bir hata veya başka bişey bulsalardı MuRaTPoLaT isimli hesap şimdiye tarih olmuştu... onun için MuRaTPoLaT'ı karalamaya gerek yok..
Son Sözüm Konu Kişi/Kişileri karalamaktan KİLİT :arrow: :arrow:
Son Sözüm Konu Kişi/Kişileri karalamaktan KİLİT :arrow: :arrow:

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

Kisisel tartismalar haline donen konularin devami halinde konu kilitlenecekdir uyari !
Not:yonetici degilim taklit yapmiyorum konu kilitliyip anama kufur yemek istemem ama yapilmasi gereken uyariyi yapiyorum gidin ozel den birbirinizi sovun ayrica muratpolat benim eski arkadasimdir bende bilisim okuyorum o mevzun oldu o adam o kadar dusuk birisi degil ayrica suan gotunden guldugunude biliyorum kanka ozelden soylerim kim oldugumu neyse kolay gelsin !
Not:yonetici degilim taklit yapmiyorum konu kilitliyip anama kufur yemek istemem ama yapilmasi gereken uyariyi yapiyorum gidin ozel den birbirinizi sovun ayrica muratpolat benim eski arkadasimdir bende bilisim okuyorum o mevzun oldu o adam o kadar dusuk birisi degil ayrica suan gotunden guldugunude biliyorum kanka ozelden soylerim kim oldugumu neyse kolay gelsin !
oTToGuN
oTToGuNII