şuan bende oyunu bırakmış durumdayım ama forumda dolaşıyorum.KRaLeX yazdı:Harbi diyorum bir İKV oyuncusu,oyunu ve çarlarını silip sadece istanbuloyun-forum yani bu forumda bile vakit geçirse, oyundan alamadığı keyfi alacak
Sayımız Azalıyor!
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Sayımız Azalıyor!
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Böyle tartışacağımıza yönetim oyundaki oyuncu sayısını söylese bence çok daha iyi olur
JasoNStathaMII
BEDİRHAN
JasoNStathaM
BEDİRHAN
JasoNStathaM
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
2 veya 3 seneye kadar İSTANBUL KIYAMET VAKTİ adında bir oyun kalmaz merak etmeyin.
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
2 seneye kalmaz oyun kapanır zaten oyundan istediklerini aldı yönetim o paraylada ıcf ye yatırım yaptıM1btLa yazdı:2 veya 3 seneye kadar İSTANBUL KIYAMET VAKTİ adında bir oyun kalmaz merak etmeyin.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Başka ne cevap bekliyordun? Evet Yusuf,öldük,bittik.Oyunumuz,bebeğimiz,hergün kan kaybetmekte.Ne yapacağız diye kara kara düşünüyoruz,yemekten içmekten kesildik mi demesini bekliyordun?QYuSuFQ yazdı:3 gun once (sali gunu)
"Cimri" Atx e bir sorum olmustu ;
Cevabı Şöyle idiSayın Ahmet Avcı Oyuncu Sayısı Her Geçen Gün Azalıyor.
Sizce Neden?
(Not: Neden cimri dediğime takılmayın orada olanlar veya kendisi gelir ise bilir zaten cevabiniEğer Oyuncu Düşüşü İstatistiklerimize Yansısa idi Buna net Bir Cevap Verebilirdim Yusuf. Başka Sorularınız Var İse Etkinlikten Sonra Sorularınızı Yanıtlamak İçin Topkapıda Olacağım...)
Olabilecek,en rasyonel cevap.Kaçamak,ve ucu açık.Gerisi siz ikv oyuncularının algı seviyesine kalmış...
Christopher McCandless
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
adam gibi bi güncelleme getirirseler 700 bin kayıtlı hesap döner oyuna
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Adamlar kaç kişinin oynadığını nerden bilecek gelen açıyo hesabı silmeden gidiyor, adam kp kasmak için 3-4 hesap açıyor kalıyo onlar, Ali hesap açıyor sıkılıyor bırakıyor, Mehmet okul başladı diye oyunu bırakıyor hesaplarda zaman aşımına uğramadığından sayı sürekli artıyor.Ama genelde bir azalış bence de mevcut oyun geçen sene cıvıl cıvıldı bu sene bomboş

Jeova Sanctus Unus
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
+1M1btLa yazdı:2 veya 3 seneye kadar İSTANBUL KIYAMET VAKTİ adında bir oyun kalmaz merak etmeyin.
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010