YeNiLMeZzZ(Öldü)!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ0521
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: YeNiLMeZzZ(Öldü)!

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZ0521 »

Pashabjk yazdı:Doğu manyağı ne oldu da sildin :))
Pasham,gene devam mı sroya? ;) Sweetkil ne yapıyor?Bir türlü beceremedim yahu sroyu.
Ama iyiki de becerememişim diyorum.Eğer alışsaydım,çok zor bırakırdım.Bu tür online oyunlar gerçekten,bağımlılık yapıyor.Helede seninle birlikte oynasaydım,mümkün değil sittin sene bırakamazdım.
Hayatında başarılar pasham.Msn adresin var bende.Çok çok nadir giriyorum msn falan,ancak girdiğimde görürsem seni konuşuruz.Eskilerden,hayattan vs. :)

Eyvallah,kendine iyi bak.Ve mutlu olmaya bak pasham.İyi 'hayatlar'...
Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı,gittiler akşam olmadan ortalık karardı...

Deniz GEZMİŞ...

YeNiLMeZzZ(49)-NiHiLiST(49)
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ahsu6344 »

oyun da 2 saat kalmak normal eğlence.ama fazlası zarar tabi.keşke bırakmasaydın.hayatta haksızlıklar var oldukça intikam daima var olacaktır.isyanın kendisi asiasi olacaktır.sen acı çekeceğine yasakla bırak onlar acı çeksin kendi derdine yansın:)niye ben üzülüyorum bırak onlar üzülsün.pes etme başını dik tut.
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Kullanıcı avatarı
AnADoLuDoLuYuM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AnADoLuDoLuYuM »

Selam olsun DOĞU ya ve DOĞU gibi düşünen her insana. Biz silahımızı doğrultmadık hiç bir zaman iyi olana. Silahımız hep kötüye dönüktü. Dayadık sırtımızı iyiye. Döndüğümüzde bizi vuranı gördük üzülerek.

AnadoluDoluyum / Gazixanadolu
AnADoLuDoLuYuM

“Genel Sohbet” sayfasına dön