Maksat Senin Gibi Bebelerin Agzına Meme Verip Susturmak Yoksa Senin Gibi Bebelerle Uğraşmam
BİZİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN! :lol:
Ergen olduğun burdan belli hemen bebe muhabbetine giriyosun sana yaşımı kanıtlamak için uğraşmam anlayan anlar
insan olsan tebrik ederdimde sen şimdi şımarır şeker istersin. Ama Grubun geri kalan 5 üyesini tebrik ederim başarılarınında devamını dilerim.
Bu Konuyu Açarak Kimin Ergen Olduğu Belli :lol:
Beni ilgilendiren sunucu Beyazköşk ordakilerde benide bilir yaşımıda. Senin gibi çok velet tanıdım bu oyunda. Ama tüm ergenlik çağındaki arkadaşlar alınmasın. Çok düzgün olanlarıda tanıyorum. Ancak senin gibi ergenler hemen bebe muhabbeti yapar onuda biliyorum. Nese kafana takma ilerde sende büyürsün.
Tamam Seni İlgilendiren Beyazköşkse Yavaş Yavaş Uza Sen Sunucuna Doğru Sana Kemik Atan Olmadı Burda :lol: Bu Arada Sana Tek Lafım Var Birader ;
Maksat Senin Gibi Bebelerin Agzına Meme Verip Susturmak Yoksa Senin Gibi Bebelerle Uğraşmam
BİZİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN! :lol:
Ergen olduğun burdan belli hemen bebe muhabbetine giriyosun sana yaşımı kanıtlamak için uğraşmam anlayan anlar
insan olsan tebrik ederdimde sen şimdi şımarır şeker istersin. Ama Grubun geri kalan 5 üyesini tebrik ederim başarılarınında devamını dilerim.
Bu Konuyu Açarak Kimin Ergen Olduğu Belli :lol:
Beni ilgilendiren sunucu Beyazköşk ordakilerde benide bilir yaşımıda. Senin gibi çok velet tanıdım bu oyunda. Ama tüm ergenlik çağındaki arkadaşlar alınmasın. Çok düzgün olanlarıda tanıyorum. Ancak senin gibi ergenler hemen bebe muhabbeti yapar onuda biliyorum. Nese kafana takma ilerde sende büyürsün.
Tamam Seni İlgilendiren Beyazköşkse Yavaş Yavaş Uza Sen Sunucuna Doğru Sana Kemik Atan Olmadı Burda :lol: Bu Arada Sana Tek Lafım Var Birader ;
ÇEKEMİYORSAN ANTEN TAK! :lol:
senin geçtiğin yollardan geçeli çok oldu ondan çekilmicek bi tarafın yok
Bizim vatandaşımızda nedense bir başarıyı baltalama veya yargılama gibi bir sorumluluk var. Sanki buna mecburmuşuz gibi hareket ediyoruz. Usta gerçekse de tebrik et geç, yalansa da tebrik et geç.. Sonuçta ortaya gerçekte olsa shop'ta olsa bir emek verilmiş mi, verilmiş.. Uzatmanın manası yok tebrikler , ama sanıldığı kadar zorda değil.
Konu Forum kuralları Madde 2'ye istinaden kilitlenmiştir.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.