Konsept Çizimler Gerçekten Farklı Olmaktadır.Mesela Burada Gaffar'ın Odası Ve Gaffar'ın Robotu Adlı 2 Adet Konsept Çizim Var.Ancak Gaffar'ın Robotu Diye Bir Yaratık Yok.Bahsedilen Yaratık GBM-X'tir Ve Başka Bir Resimde İse Çeşitli Gözlükler Vardır.M2.5 Gözlükler Gelirken Bu Çizimler Arasından Karar Verilerek Yeni Gözlükler Getirilmiştir.Konsept Çizimler Üzerinde Karar Veriliyor Ve Asa Şeklinde Gelmeleri Uygun Görülmüş Olabilir.Belki de Dedikleri Gibi Yeni Reçeteler İle Gelebilir.
apomario yazdı:Benim fikrim bunlar silahların bir bölümü sadece.
1.si Sıfır Kelvin Asa'nın;
2.si Mevlana Asa'nın;
3.sü Transformatör Asa'nın;
4.sü Bıçak Sırtı Kılıç'ın;
5.si Hidra Nefesi Çift Bıçak'ın
farklı bakış ile görüntüsü. Eğer çemberlitaş cd'sinde gördüysen böyledir. Ben cd'yi pek incelemedim.
Yuh amma salladın kardeşim orda kola takılı olduğunu görmüyormsun koptum resmen
Ayrıyetten acaba lonca eklentisi ile alınabilecek silahlarmı bakın ne zamandır element silah gelmiyordu (hidra nefesi çift bıcak hariç o da sadece ateş hasarı)
acaba elektrik asit vb hasarlara sahip silahlarmı yoksa önceden tasarlanan ve onay geçmeyenlerdn mi
sonilahinin dediği gibi sunulupta hayata geçirilmeyen çizimler olabilir .Yada bu itemlerin pençesi örneğin Bıçak sırtı pençe 600 hasar veriyosa bıçak bu 300 hasar verir + basılmaz yada sadece aksesuar olur
apomario yazdı:Benim fikrim bunlar silahların bir bölümü sadece.
1.si Sıfır Kelvin Asa'nın;
2.si Mevlana Asa'nın;
3.sü Transformatör Asa'nın;
4.sü Bıçak Sırtı Kılıç'ın;
5.si Hidra Nefesi Çift Bıçak'ın
farklı bakış ile görüntüsü. Eğer çemberlitaş cd'sinde gördüysen böyledir. Ben cd'yi pek incelemedim.