Değil değil. Arıyorlar 1500 buzlu büyücü arayan gördüm sığınağa. Artık 1500 buzlu büyücüyle ne yapacaksa.KRaLeX yazdı: Sığınak migrata da çemberlitaş itemi arayacaklar değil yaüretin ejderinizi Sığınak-migo itemlerinizi dizin sonra Çemberliye girip itemlerinizi dizin asayı düşürün.Akçeyide oyun içinden alıp asayı parlatırsınız zaten
Oyun Çığrından Çıktı!
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: Oyun Çığrından Çıktı!
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
SkyBlue yazdı:Değil değil. Arıyorlar 1500 buzlu büyücü arayan gördüm sığınağa. Artık 1500 buzlu büyücüyle ne yapacaksa.KRaLeX yazdı: Sığınak migrata da çemberlitaş itemi arayacaklar değil yaüretin ejderinizi Sığınak-migo itemlerinizi dizin sonra Çemberliye girip itemlerinizi dizin asayı düşürün.Akçeyide oyun içinden alıp asayı parlatırsınız zaten
İşte öylelerine de İyi Aile çocuğu deniliyor halk arasında

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
KRaLeX yazdı: İşte öylelerine de İyi Aile çocuğu deniliyor halk arasındaAkıl var mantık var 1500 buzlu büyücünün sığınakta-migratta ne işi var Azıcık onu düşünebilseler boşa debelenmeyecekler işte nerde Amip var doluşmuş oyuna.Söz meclisten dışarı :!:
![]()
Üzeri full Asası dahil Sıfır Kelvin olup hiçbir takısı olmayanları biliyorum. Ne alter takısı ve nucleus takısı var ama üzeri full. Ben de takmışım bi Nucleus yüzüğe doğru düzgün çember girmiyorum :? Millette hiç takı yok üstünü fullüyor.
Yani böyleleri de varken ararlar kardeşim ararlar 1881 Büyü de ararlar almışken gözlüğü de M2.5 mor olsun dimi.
Veya adam 30 dk da 15bin LP kasmak için giriyor sığnağa. 3 Şef var sonuçta iyi LP kaynağı.