Oyun Çığrından Çıktı!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: Oyun Çığrından Çıktı!

Mesaj gönderen SkyBlue »

KRaLeX yazdı: Sığınak migrata da çemberlitaş itemi arayacaklar değil ya :D üretin ejderinizi Sığınak-migo itemlerinizi dizin sonra Çemberliye girip itemlerinizi dizin asayı düşürün.Akçeyide oyun içinden alıp asayı parlatırsınız zaten
Değil değil. Arıyorlar 1500 buzlu büyücü arayan gördüm sığınağa. Artık 1500 buzlu büyücüyle ne yapacaksa.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KRaLeX »

SkyBlue yazdı:
KRaLeX yazdı: Sığınak migrata da çemberlitaş itemi arayacaklar değil ya :D üretin ejderinizi Sığınak-migo itemlerinizi dizin sonra Çemberliye girip itemlerinizi dizin asayı düşürün.Akçeyide oyun içinden alıp asayı parlatırsınız zaten
Değil değil. Arıyorlar 1500 buzlu büyücü arayan gördüm sığınağa. Artık 1500 buzlu büyücüyle ne yapacaksa.

İşte öylelerine de İyi Aile çocuğu deniliyor halk arasında :D Akıl var mantık var 1500 buzlu büyücünün sığınakta-migratta ne işi var Azıcık onu düşünebilseler boşa debelenmeyecekler işte nerde Amip var doluşmuş oyuna.Söz meclisten dışarı :!: :)
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

KRaLeX yazdı: İşte öylelerine de İyi Aile çocuğu deniliyor halk arasında :D Akıl var mantık var 1500 buzlu büyücünün sığınakta-migratta ne işi var Azıcık onu düşünebilseler boşa debelenmeyecekler işte nerde Amip var doluşmuş oyuna.Söz meclisten dışarı :!: :)

Üzeri full Asası dahil Sıfır Kelvin olup hiçbir takısı olmayanları biliyorum. Ne alter takısı ve nucleus takısı var ama üzeri full. Ben de takmışım bi Nucleus yüzüğe doğru düzgün çember girmiyorum :? Millette hiç takı yok üstünü fullüyor.
Yani böyleleri de varken ararlar kardeşim ararlar 1881 Büyü de ararlar almışken gözlüğü de M2.5 mor olsun dimi.
Veya adam 30 dk da 15bin LP kasmak için giriyor sığnağa. 3 Şef var sonuçta iyi LP kaynağı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön