*Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Resit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lodos Avcıları

Re: *Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*

Mesaj gönderen Resit »

Benim Hatırladıklarım Alparslan masumprens Kareteci karetecioğlu karetecixyardımcısı zırhçı bladem turklayd zeus
Tolgacanmax yalcınbulut Lütfi Lütfixintikam Eminbey Thexwanted Kyfgb ............ Bu kadar:D
TILSIMIN HIRSIZI:PAKİTORSNYM(TEKNİK)

......................////////////........................ :D
.....................////////////......................... :D
....................////////////.......................... :D

Eski Loncalar: /Karargah/ team /amisos /dergah /Kurt / börtçine /real(Tılsımı batırdı:D) Thex / Lütfi/ Kareteci /
ANACONDA
SEXYCONDA REŞİT
Kullanıcı avatarı
sayko001
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen sayko001 »

aaaaaa gençler bizi nasıl unuttunuz kemik lerdenn hiç cıkmazdımmm unutmayınn bakkk

Küçükkraliçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D
http://c1109.hizliresim.com/11/9/10/3232.png
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

SpyderFreak yazdı:Hatırlayamadığım ve hatırlamadığıma en çok üzüldüğüm isim Dergahxperver idi, teşekkürler Murat abi. =)

Rica Ederim Sercan :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Ayhilallll
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ayhilallll »

SpyderFreak yazdı:Hatırlamayan eski değildir;

Masteroftsntiego Yeşilbaşlıördek Ordubreakdance Kurtreis Civra Ayhilal Godfreyxkorsan Alparslan Santana Santa Cannibalcorpse Caramio Zaza Delikanlımx Sonangelsong Songuardangel Rosafin Masumprens Ersinciex Godfreyxeminx Godfreyxserdar(Sonlayn) Amisosgame Zaftun Delikadir Asabidj Mustibalık Haggard Ayan Kfygfb Cerenimo Majeste Sarıyerli Karargahxserdar Turklady Constantine Apoloclipse Bladem Lodosxutkuqwert Amartis Yalçınbulut Pardoxx Alice AmisosxxPitbuLL Cordelio Meyhaneci Esmerr Lodosxagirabi İzmirboys Sarıölüm Karaölüm Beyazölüm Godfreyxenesx Yeniçeribaşkan Yeniçerixiksirci

Unuttuklarım varsa affola.

SaoL serCan ... Ama Ayhilal carıM dan da eski olan emooooooooooooo ve Çığlıkx CarıM var beniM :)
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Eymenbey Çığlıkx
Kullanıcı avatarı
Kahvesigara
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kahvesigara »

Tılsımın ilk 39 luk şifacısı '' Volkannn (Turhan abim ) '' , Salaman (ezik selcenin ilk çarı ) Rıdvanfaal (ben) Sindel (Kel ayhan abi ), Doktorx(Hüseyin Abi) , Aristoklat (Ezik çağlar Büyü bozması bile yoktu ) , Yahya(Severdim keratayı ama yanlış yaptı ) Derbeder (işin ehliydi Vurgun yaptımı donuna kadar soyardı ) İştebeşiktaşlı(Sunucuda erkek bırakmamıştı herkesle çıkmıştı ) , Paşaxcrazyxturko (Banka önünde sürekli vs atardım) , Hisset (Rahmetli iyidi) , Spoyraz Cinali(Hüseyin başkanın oğlu ) , Berdush , Güven (gördüğü dişi sinekten bile etkilenirdi ) , Marley (baya sıkandaldı) Sonlayn(hala büyük zevkle oyun oynar ) Sonzaza( haber alamıyorum :) ) Kızılşaman( Van depreminden sonra haber alamadım :D) Esmerr (idolüm eyi kandırır adamı )Öğretmen ,(mematiye çok iyi biriydi oyunda çoğu şeyi o öğretmişti bana ) Songuardangel (sunucuda daha iyisi yoktu dökerdi adamı) Alparslan (iyi havası vardı Sonlayn a yenildikten sonra oda kayboldu :) )
benimde hatırladıklarım bu kadar
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Kahvesigara
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kahvesigara »

Kahvesigara yazdı:Tılsımın ilk 39 luk şifacısı '' Volkannn (Turhan abim ) '' , Salaman (ezik selcenin ilk çarı ) Rıdvanfaal (ben) Sindel (Kel ayhan abi ), Doktorx(Hüseyin Abi) , Aristoklat (Ezik çağlar Büyü bozması bile yoktu ) , Yahya(Severdim keratayı ama yanlış yaptı ) Derbeder (işin ehliydi Vurgun yaptımı donuna kadar soyardı ) İştebeşiktaşlı(Sunucuda erkek bırakmamıştı herkesle çıkmıştı ) , Paşaxcrazyxturko (Banka önünde sürekli vs atardım) , Hisset (Rahmetli iyidi) , Spoyraz Cinali(Hüseyin başkanın oğlu ) , Berdush , Güven (gördüğü dişi sinekten bile etkilenirdi ) , Marley (baya sıkandaldı) Sonlayn(hala büyük zevkle oyun oynar ) Sonzaza( haber alamıyorum :) ) Kızılşaman( Van depreminden sonra haber alamadım :D) Esmerr (idolüm eyi kandırır adamı )Öğretmen ,(mematiye çok iyi biriydi oyunda çoğu şeyi o öğretmişti bana ) Songuardangel (sunucuda daha iyisi yoktu dökerdi adamı) Alparslan (iyi havası vardı Sonlayn a yenildikten sonra oda kayboldu :) )
benimde hatırladıklarım bu kadar
Bu arada Sunucunun ilk arzı Lazkopatı ( sefa) Kaderci Ve Gökçenefe yi unutsak ayıp olar :)
Resim

Resim
MetalMania48
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MetalMania48 »

DombiLee yazdı:Sunucunun ilk 49 leveli eskilerden Lütfi yada Akşamseddin

sadece sunucunun değil bütün ikv nin ilk 49 u Lütfi dir. ayrıca 2 Alpaslan 3 . de Cannibalcorpse dur. Akşemseddin ise dakikada 500 kere kestiğim oyundaki en küçük çocuk ve en eziğiydi :D

Cannibalcorpse..
MetalMania48
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MetalMania48 »

HaruNGs yazdı:Arkadaşlar merhabalar,

Ben SheLL. Çoğunuz beni oyunda ya Klan savaşında yada eskileri yad ederken görmüşsünüzdür. Yapacak başka bir şey de yok zaten. Eski Tılsım'ı yaşayanlar bilir. Eski tadını vermiyor artık ne oyun ne Tılsım. O yüzden gelin bu konuda eskiler hatırlayalım, yad edelim. Benim hatırladıklarım bunlar, aralarında hala oynayanlar var mı bilmiyorum:

-Alparslan
-Santana
-Enter
-Zaza
-Rosafin
-Gunes
-Elendil
-Michaelscofield
-Spoyraz
-Mpoyraz
-Sırrage
-Kızılşaman
-Öğretmen
-Serserixzaza
-Leyazqülüm
-Lazkopatxxx
-Cannibalcorpse
-Berdush

Hatırladıklarım bunlar. Sizde eklerseniz sevinirim.

bir çok eksiği olsada hatırlanmak güzel:D eywlh.. tılsımın il metalcisi Cannibalcorpse :P \m/
Kullanıcı avatarı
TetiK
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen TetiK »

CANNİBALCORPSE,atom,flaket,GÜVEN(bu adamı tanımayan eski değildir :) )Alparslan,Haşin,brezee,Barbaros,djbarbaros,ordubreakdance,klasis,türkücü,yeniçeribaşkan,karderci,esmer,valide :) rengarenk ölümler :) zaza,Godfreyxkorsan,masterofsantiago wcansunun ilk manitası :) hisset,Rosafin zaftun,Amartis,izmirboys,spoyraz,Sonlayn,hardgad
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

MetalMania48 yazdı:
DombiLee yazdı:Sunucunun ilk 49 leveli eskilerden Lütfi yada Akşamseddin

sadece sunucunun değil bütün ikv nin ilk 49 u Lütfi dir. ayrıca 2 Alpaslan 3 . de Cannibalcorpse dur. Akşemseddin ise dakikada 500 kere kestiğim oyundaki en küçük çocuk ve en eziğiydi :D

Cannibalcorpse..

Orta da bir Akşemseddin varsa Rosafin dahil olur..
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön