GM ya da Yönetici Olmanın Şartları
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GM ya da Yönetici Olmanın Şartları
Kusura bakmayın az önce mesajımda bir tersleme ya da saygısızlık yapmak istemedim. Sadece şunu demek istedim gm ler oyunda bizim isteklerimize,sorularımıza ya da başka bir şeyimize cevap vermiyorlar onu demek istedim.
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Arkadslar Sizi Yaniltmak Istemem Ama Ben Boyle Biliyorum...Gm Olmak icin Gerekli Seyler
Başvuru Şartları:
1. Başvuru gerçekleştirilecek kullanıcı hesabı Plus Paket sahibi olmalı!
2. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular herhangi bir sunucuda en az 3 adet 49 seviye karaktere sahip olmalı!
3. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular daha önce moderasyon yüzünden kara listeye alınmış, İKVÖG/İKV Gözlemci birimlerinin herhangi birinden yüz kızartıcı bir suç yüzünden uzaklaştırılmış veya İKV'ni karalayıcı/aşağılayıcı hiçbir eylem/söylemde bulunmamış olmalı!
4. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular en az 1 etkinliğe katılmış, etkinlik ve oyun hakkında normalin üstünde bilgiye ve beceriye sahip olmalı!
5. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular bilgisayar oyunları ve yazılım/donanım konularında normalin üstünde bilgiye ve beceriye sahip olmalı!
6. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular İKV'nin tüm unsurlarını kusursuz bir biçimde bilmeli ve genel işleyiş/yönetim esaslarına harfiyen hakim olmalı!
7. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular en az 16 yaşını tamamlamış olmalı!
8. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular günde en az 4 saatlerini Test Sunucusunda geçirebilmeli!
Başvuru Şartları:
2. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular herhangi bir sunucuda en az 3 adet 49 seviye karaktere sahip olmalı!
3. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular daha önce moderasyon yüzünden kara listeye alınmış, İKVÖG/İKV Gözlemci birimlerinin herhangi birinden yüz kızartıcı bir suç yüzünden uzaklaştırılmış veya İKV'ni karalayıcı/aşağılayıcı hiçbir eylem/söylemde bulunmamış olmalı!
4. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular en az 1 etkinliğe katılmış, etkinlik ve oyun hakkında normalin üstünde bilgiye ve beceriye sahip olmalı!
5. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular bilgisayar oyunları ve yazılım/donanım konularında normalin üstünde bilgiye ve beceriye sahip olmalı!
6. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular İKV'nin tüm unsurlarını kusursuz bir biçimde bilmeli ve genel işleyiş/yönetim esaslarına harfiyen hakim olmalı!
8. Başvuru gerçekleştirecek oyuncular günde en az 4 saatlerini Test Sunucusunda geçirebilmeli!
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Ne alaka anlamadım ben [GM] Programlama bilmesi şart değil Grafik Programlarını Profesyönel bir şekilde Kullanması şart değil.. Onu bileneler Oyunu Geliştirenlerdir.Phxates yazdı:Arkadslar Sizi Yaniltmak Istemem Ama Ben Boyle Biliyorum...Gm Olmak icin Gerekli Seyler
Başvuru Şartları:
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
Eskiden GM Abura Bi Sitede Yazmis Bunu Bende Onun Yalancisiyim 
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşım oyunlarda genelde GM lere farklı kullanıcı paneli verilir. Yani illa programlama dillerincen anlamaları isterin...zodiak2009 yazdı:Ne alaka anlamadım ben [GM] Programlama bilmesi şart değil Grafik Programlarını Profesyönel bir şekilde Kullanması şart değil.. Onu bileneler Oyunu Geliştirenlerdir.Phxates yazdı:Arkadslar Sizi Yaniltmak Istemem Ama Ben Boyle Biliyorum...Gm Olmak icin Gerekli Seyler
Başvuru Şartları:
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
evet ya gerçekten bu gm'lik şartları nedir ne değildir? gm olanlar nasıl oldu? seçimmi yapıldı? başvurumu oldu? oyuncuya teklifmi geldi? ben anlamadım. bi baktım her gün oyunda gördüğüm adamın başında gm yazıyo. nasıl oluyo bu iş? özellikle yeni gm olan arkadaşlardan rica ediyorum bunun sırrı nedir?
_____________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
ben metin 2 de Alestra da GM lık yptım nolmuş yani yaşım 20
farkındaysanız yönetci seçimlerde 16 yaşını doldurmuş kişi alıyolardı gm neden olmasın ki onlar??*
programcılık < la gm nin bi alakası yok sadece oyundan anlasın yeter geri kalanı zaten sobee çalışan genç
elemanlar yapıyor gm sadece komut verebilir
farkındaysanız yönetci seçimlerde 16 yaşını doldurmuş kişi alıyolardı gm neden olmasın ki onlar??*
programcılık < la gm nin bi alakası yok sadece oyundan anlasın yeter geri kalanı zaten sobee çalışan genç
elemanlar yapıyor gm sadece komut verebilir

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
efsaneottoman yazdı:Roaadonis1993 yazdı:Gm veya yönetici olmak için ilkönce sobeede çalışman lazım C Yazılım programlarını bilmen gerek.Düzenli olarak fuarlara katılman hiçbi küfür ,ceza, uyarı almaman gerek.Ve 18 yaşından büyük olman gerek.
yanılıyorsun nocemment(ismini tam yazamadım) yönetici olmadan önce 2 kere ceza aldıgını anadolu akıncılarının dergisine söylemişti
adın gibi emin misin??? nerdeyse doğru hiçbişey yok ki burda. ceza almış olabilirsin. c yi bilmene filan da gerek yok. c yi bilceksen DEV ler ne iş yapıcak.Roaadonis1993 yazdı:Demekki o konuda yanılmşm ama diğerlerine adım gibi emnm..!!
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
Bende arkadaştan duydum ve bana üstüne basa basa bunları söledi emn olduu için nese fazla söze gerek yok gm olmak istiyen olurEssoperagma yazdı:efsaneottoman yazdı:Roaadonis1993 yazdı:Gm veya yönetici olmak için ilkönce sobeede çalışman lazım C Yazılım programlarını bilmen gerek.Düzenli olarak fuarlara katılman hiçbi küfür ,ceza, uyarı almaman gerek.Ve 18 yaşından büyük olman gerek.
yanılıyorsun nocemment(ismini tam yazamadım) yönetici olmadan önce 2 kere ceza aldıgını anadolu akıncılarının dergisine söylemiştiadın gibi emin misin??? nerdeyse doğru hiçbişey yok ki burda. ceza almış olabilirsin. c yi bilmene filan da gerek yok. c yi bilceksen DEV ler ne iş yapıcak.Roaadonis1993 yazdı:Demekki o konuda yanılmşm ama diğerlerine adım gibi emnm..!!

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
imza mükemmelEssoperagma yazdı:efsaneottoman yazdı:Roaadonis1993 yazdı:Gm veya yönetici olmak için ilkönce sobeede çalışman lazım C Yazılım programlarını bilmen gerek.Düzenli olarak fuarlara katılman hiçbi küfür ,ceza, uyarı almaman gerek.Ve 18 yaşından büyük olman gerek.
yanılıyorsun nocemment(ismini tam yazamadım) yönetici olmadan önce 2 kere ceza aldıgını anadolu akıncılarının dergisine söylemiştiadın gibi emin misin??? nerdeyse doğru hiçbişey yok ki burda. ceza almış olabilirsin. c yi bilmene filan da gerek yok. c yi bilceksen DEV ler ne iş yapıcak.Roaadonis1993 yazdı:Demekki o konuda yanılmşm ama diğerlerine adım gibi emnm..!!