Yine Yeniden Yeniden

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Yine Yeniden Yeniden

Mesaj gönderen Hummer »

Vguard yazdı:bana yardımcı olabilicek bir kaç kişi bulabilirsem yapabilirim diyorsun..
Sana şöyle izah edeyim benim öz abim bana yardım etmiyor kaldı diğerleri sana yardım edicek..Kardeşim baya bir zorluk çekiceksin gerçekten..
Öyle abi bende olsa satırla doğrarım onu :lol:

Bir de sığınaka girmen için şaheser şart değil şifacı olduğun için üretenlerde kullanmıyor zaten.Tavsiyem maden çekmeye başla şimdiden zira sana ibni cevriye set ve gözlük gerekecek arkadaşın olmayınca; ki oyun arkadaşlık kısmında rezalet durumda arkadaş istiyorsan bir lonca bulman şart.

Bu arada kuklacıyada gelebilirsin fazla seviyesiz insan yok madenlerde genelde dolu olmaz klanlarda eşit seviyede rehberimizde boldur :lol:
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
BlackStell
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk Büyükleri

Mesaj gönderen BlackStell »

Hummer yazdı:
Vguard yazdı:bana yardımcı olabilicek bir kaç kişi bulabilirsem yapabilirim diyorsun..
Sana şöyle izah edeyim benim öz abim bana yardım etmiyor kaldı diğerleri sana yardım edicek..Kardeşim baya bir zorluk çekiceksin gerçekten..

Bir de sığınaka girmen için şaheser şart değil şifacı olduğun için üretenlerde kullanmıyor zaten.Tavsiyem maden çekmeye başla şimdiden zira sana ibni cevriye set ve gözlük gerekecek arkadaşın olmayınca; ki oyun arkadaşlık kısmında rezalet durumda arkadaş istiyorsan bir lonca bulman şart.

Bu arada kuklacıyada gelebilirsin fazla seviyesiz insan yok madenlerde genelde dolu olmaz klanlarda eşit seviyede rehberimizde boldur :lol:
Ben de kuklacı düşüüyorum şuan:) Gelirim inşallah ne diyeyim durun su oyun bir insinde :D
Eksilmesin Hiçbirşey, Hiçbirşeyden Dahi Olsa Kalsın Biraz..
Kullanıcı avatarı
Vguard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Vguard »

Hummer yazdı:

Sonuçta Abim benim bir büyüğüm saygım ona sonsuz mecbur boynumu büküp oturmak zorunda kalıyorum :D :D :D
Resim
[spoiler]YÜKLENİYOR
Resim[/spoiler]
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

1 Nefer Daha Sosyal Hayattan Kopup Bizim Aramıza düştü Biz Buradan Kurtulmak İstiyoruz Burdan Müge Anlıya Sesleniyorum :mrgreen: :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön