KARAKTER EXP KASMADA UZMAN OLANLAR BURAYA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: KARAKTER EXP KASMADA UZMAN OLANLAR BURAYA

Mesaj gönderen sonilahi »

Alıntı yaparsan öyle anlsılır ama güzel kardeşm
Resim
Kullanıcı avatarı
HaRuF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HaRuF »

ARZLODOS yazdı:.......

25-30 m kadim desen 2-3 arası alaex desen meran desen örümcek gözü desen bunalrı 49 oluncada yaapblir. görev yaparak degil sonradan toplu sekildede yapablir.

yani 100 m gibi bir rakam toplayablir birde kp işi ile uğraşıyorsa bu iştede para var demktir.
49 olduktan sora görevleri yapmak çiledir, inan bana mesala meran görevleri bu görevlerden kastım meran muh. lanetli meran gece. ve buz görevlerini yapıp iflisi hazır şekilde bekletebilirsn aksi taktirde 49 olduktan sora seni cok ugrastırır hevesin kacar cünkü hem exp kasmıosun hem bi ton zamanın gidio..

mesala ben kastıgım charların kadimlerini yapıp lodos kp char yapıom şuanda gecenlerde kasmama ragmen 11 charın meran görevleri duruyor iflis görevim yok 11 charın ayrı ayrı hepsinin şehirdeki görevlerini yaparsam gidecek zman bana cok gelio ama artık kasarken sadece demn saymıs oldugum görevleri yapıyorum ve iflisi kesmeye hazır şekilde charı bırakıom ..
sizede öneririm 1 saat uzun sürer kasmanız ama 49 oldugunuzda birşeyle ugrasmazsınız ..
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

HaRuF yazdı::D bütün yorumları güzel yazmıssınız ama bi yorum hoşuma gitti sabır gerektiren birşeydir bu char kasma işi ve kasarken asla başkasıyla kasmayacaksın yoksa karsıdakide sende sıkılırsın , en hızlı leveli tek basına alırsın ki btün görevlern hangi lvlde oldugunu birbirine zincir halkasıyla baglı görevleri bilirsen işin dahada kolaylasır ..

Asıl dier püf noktası bu işlerle ugrasmak 30 lvle gelmek hiç zor degil görevleri hızlıca yap bitti 30 lvlsin..
asıl sorun 30 dan 37 lvl e gelmektir bunu astınmı 37den 49 a varmak 3 saatini bulur 3 4 saatte 1 lvlden 37 lvl e varmak; 6-7 saatte 1 adet 49 lvl chara sahip olabilirsin..

ve yanlısım yoksa o arkadaslara ekleyip takip ettiğin kişi benim ?=)

Bu arada merak edenlere sölim yorumlara yazmıssınız 3 4 kişi almıştır die yanına tek kasıyorum .
Bu yorum Benim yorumum Aman Tanrım ! Sana Şükürler Olsun. :roll:
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Er meydanı denilen bişe var demi gruptan çıkar ilk vurur diğerleri keser ikv de hala 1 pc den çok sayıda ikv açılabiliyor tek başına bile yapabilir bunu elinde bide 2-3 pc varsa sağlamda interneti açar 8-10 tane çar keser keser yapar çok basit bunu yapmak sadece dediğim şeylere gerek var.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ReaLMADRID yazdı: Er meydanı denilen bişe var demi gruptan çıkar ilk vurur diğerleri keser ikv de hala 1 pc den çok sayıda ikv açılabiliyor tek başına bile yapabilir bunu elinde bide 2-3 pc varsa sağlamda interneti açar 8-10 tane çar keser keser yapar çok basit bunu yapmak sadece dediğim şeylere gerek var.
O dediğin olay kalkalı aylar yıllar oldu ve artık eskisi gibi verdiği ex oz amanın exsnin 6-1 kadardır.

yani elvedlen bir cara 670 tecrübe veriyorsa simdiki verdiği tecrube 78 dir.
Anlaşmalı em içinde 12 adamı bulursan 6 lı oalrka kesersen veecegin ex miktarı en fazla 128 dir.

Ve simdi işi bilen tecrube yapan kişilerin yöntemi 49 olduktan sonra kesmleridir. Onlarında tekniklerini bilen bir kişi oldugundan sorun cıkmamaktadır ben bir günde 45 kadim görevi yaptığımı bilirim.

Er meydanı tecrubelerin tecrubesi gerektiren bir uygulama her önüne glen onalrı yapamaz. Ama yapılırmı evet yapılır.
Yapan varmı evet var
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön