ÜRETİM VE TOPLAMA PUANLARI !!!!
Re: ÜRETİM VE TOPLAMA PUANLARI !!!!
hep destek tam destek.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Evet sıfırlansa iyi olur
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Bir kez güncelleme sonucunda yetenekler ve dirençler kendiliğinden sıfırlanmıştı.Senin yorumuna verilecek cevapta budur.Her oyuna girerken olan güncellemelere sadece bu ufak öneriyi eklemek çokta zor değildir herhalde.Zırt pırt sıfırlanmasın diye sadece 1 kez düzeltme hakkı istiyoruz.Adam gibi herkes düşünüp ne vereceğine karar verip sıfırlandıktan sonra puanları verelim ve bir daha sıfırlanmasn zaten.Kuklacı carımdaki çarımda 30 madenci 17 sarraf 49 lokman var ne yapayım ben bu carla sadece budaksız ve yonca çekiyorum.39 luktan 49 a kasarken nasıl verileceğini nasıl bilebilirz ki anca yardım alarak ama bu hatanın düzeltilmesine güvenim sonsuz Toplama ve Üretim puanları sıfırlansın ama üretimdeki receleteler kaybolmasn öyle bir durum olabilir mi.Neyse lafı uzatmayalım sonuna kadar destek veriyorum.HİÇ BİR YETKİLİ NEDEN BU KONUYA YORUM YAPMIYORFabuLox yazdı:Saçma bence adam bi gün madenci olur iridyuma konar bi gün lokman olup budaksıza konar bi gün silahtar olup ecel üretir bi gün zırhçı olur zırh üretir saçmalık olur..
ReGaLuaS
Ayrıca şunu eklemeyi unutmuşum şifabasanın yorumunda vardı.Sanırım 96 puan hakkı veriyorlardı.Her gün zırt pırt olmaz heralde.Puanı verirken Madenci için 45 Lokman için 45 verir hem budaksız hem yonca hem iridyum çeker veya madenci sarraf,Lokman sarraf ta yapar bu kadr bast Destek bekliyoruz.Yetkililerden bilgi bekliyoruz.
ReGaLuaS
İsterse 5m olsun üretim puan sıfırlama yine yaptırırım.İlk çarlarım hatıra kalsın diye silmiyorum, toplama üretimleri yanlış dağıttğım için de kullanamıyorum.Bir seferlik sıfırlatılsın ve 5m olsun.

SADECE 1 KEZ SIFIRLANMASINI İSTİYORUZ.BUNU ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUZ.HERKESİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ 1 KEZ SIFIRLANSIN.ZAMANINDA OYUNU DAHA KAVRAMAYAN ARKADAŞLARIN YANLIŞ VERDİKLERİ PUANLARI ŞİMDİ İSE NASIL VERİLMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENEN(45 LOKMAN 45 MADENCİ MESELA)KİŞİLERE BU HAK VERİLMELİ İSTEMEYEN ARKADASLAR İSE SİZDE 2 DK NIZI AYIRIP PUANLARINIZI ÖNCEKİ GİBİ VERİRSİNİZ OLUR BİTER.TABİ BU KADAR KOLAY SÖYLEDİM.AMA BİR YETKİLİDEN BİLGİ ALAMADIĞIMIZ İÇİN BUNU ÇOK KOLAY BİR ÖNERİ OLARAK KABUL ETTİK.EĞER BÖYLE BİR ŞEY GERÇEKLEŞEMİCEKSE BUNU BİR YETKİLİDEN ÖĞRENMEK İSTERİZ.KÖR DEĞİLSİNİZ.BU KONUYU GÖRÜYORSUNUZ.YETERLİ BİLGİDE DEĞİLMİSİNİZ YETKİLİLER ŞU KONUYA CEVAP VERİN ! SAYGILARIMI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM.KONUYA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ..
ReGaLuaS
KESİNLİKLE ARKADASA KATILIYORUM.BENDE İSTERSE 5 M OLSUN YAPARIM.CARIMI SİLMEK İSTEMİYORUM.TeaM09 yazdı:İsterse 5m olsun üretim puan sıfırlama yine yaptırırım.İlk çarlarım hatıra kalsın diye silmiyorum, toplama üretimleri yanlış dağıttğım için de kullanamıyorum.Bir seferlik sıfırlatılsın ve 5m olsun.
ReGaLuaS
- ugurtanbayram
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Bencede sıfırlansın bir defa.
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
evet arkadaşım destekliyorum.Tam destek....
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI