3 YIL = 49 lwl İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: 3 YIL = 49 lwl İKV

Mesaj gönderen xxusxx »

SkyBlue yazdı:
xxusxx yazdı:
SkyBlue yazdı:
xxusxx yazdı:Lonca sisteminin para ile gelmesi gerektiğini savunan arkadaş böyle devam et ...
Böyle devam ediyorum zaten.
Ona kuşkum yok zaten
O zaman problem nedir?
Konunun kapanmaması için susuyorum bu böyle devam eder gider adam gibi neyi savunuyorsa onu söyle tartışalım
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Bugüne kadar bir çok online oyun oynadım lakin ikv kadar sıradan şeylere parayı şart koşan aldığı parayı hiç bir ekip çalışanına vermeyen oyun görmedim. Ekibin hepsi gönüllü yani para ile çalışan kişiler deil. Her yenilik paraya dayalı. YAzılımcılar gönüllü ama. Para ile çalışmıyorlar. Akçe para ile. Ortada çok büyük bir oyun var tezatlar acayip derecede büyük. Oyunu şu anda gerçek anlamda oynamıyorum. Farklı oyunlara zamanımı harcıyorum. Canım sıkıldığında 3 beş muhabbet için girip çıkıyorum. Nostale adında çocuksu bir oyunda bile pazar olayı varken. Aion isminde devasa 10 gb lık kurulum dosyası gibi oyunlarda bile pazar olayı var ise. İKV çok geride çok. 2 lafın belini kıralım yeter. Savunanda var karalayanda. Ama ikv bu işte isteyen durur isteyen gider. Gelişmez bu oyun inan ki gelişmez. Nedeni basit ve bir o kdar belli. Bu oyunda çalışan herkes GÖNÜLLÜ. Para karşılığında çalışmıyor. Gönüllü olanlara bir şey diretemezsiniz. Oyun 6 kişilik bir ekiple deneme sonucu ortaya çıkmış ve türk oyunu diye destek verilmiş şu anda ise gelişemez olan kısır bir döngünü içine girmiştir. Oyunun yapımcısı Şu anda çok farklı bir mevkide ve sorurumlulukta. Başını kaldıramaz kaldırsada ikv için uğraşmaz. Bu oyunun çemberlitaş eklentisi bile oyunun ilk yapım aşamasında iken 6 kişilik bir ekip hali hazırda bekliyordu. Tutuldukça yazılımı ekliyorlar. Eklenecek son 2 - 3 şey kaldı. Onlarda eklenecek. İKV han ekp üyeleri hancı bizler yolcuyuz. Bir yolcu gider bir yolcu gelir. Var olan şeylerle idare edin fazlasını istemeyin. Aksini düşünen var ise buyrun yazın okuyacağım emin olun ... Saygılar sevgiler...
Resim
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Emin olun ki oyuna eklenmiş ve eklenecek olan eklentilerin hepsi zaten oyun sürülmeden önce hali hazırda bekliyordu arkadaşın dediği gibi.Siz ne kadar yenilik isteseniz de diretsenizde yönetim bildiğini okur çünkü oyunun bir senaryosu yani hikayesi var.Bu hikaye doğrultusunda belirlediği zamanlarda eklentileri oyuna sürmez ve daha erken sürerse planladıkları gibi olmaz yani boşuna yenilik diye ısrar etmeyin.

Yenilik geliyor da ne oluyor her yenilik oyunu uçurumun eşiğine biraz daha getiriyor.

Her yenilikte biraz daha soğuyoruz oyundan.

Sizde benim gibi bırakın olsun bitsin sadece forumu takip etmekte yarar var ;)
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen byceo77 »

yahu kardeşim level önemli değil o işler boş adamlar daha 39 40 level yapana kadar canları çıkıo o şekilde isyan ediolar 80 85 lvl çok fazla be ama 59 level olsa ve yeni itemler gelse daha iyi olur vede itemler çok zor yapılıyor kardeşimya illaki para harcıcan harcamazsan zevki kalmıyor sorunda bu leveller yükseleceksede itemler görevlerden vya yaratıklardan düşsün öyle daha iyi olur :D
Saygılarımla:Byceo
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

170-180 lvlmi olsun diyoruz be kardeşim 59-69 gelse yeticek bize ikv nin görsel üstünlügü var oda doğru ancak yaratık kesme yerine grup bölgesi daha kötü sistem bence
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

Ben burda çtığım konu şuydu aslında oyunda eski oynayanla yeni oyanyanın farkı osun. Mesela adam 5 aylık oyuncu şifası dizilmiş halde mevlana ben 5 senelik oyuncuyum ceket ve zırh yok ki oldu diğelim. bu 5 senelik oyuncuyla 5 aylık oyuncu arasındaki fark nerde. Denek istediğim bu bi farkı olsun.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

byceo77 yazdı:yahu kardeşim level önemli değil o işler boş adamlar daha 39 40 level yapana kadar canları çıkıo o şekilde isyan ediolar 80 85 lvl çok fazla be ama 59 level olsa ve yeni itemler gelse daha iyi olur vede itemler çok zor yapılıyor kardeşimya illaki para harcıcan harcamazsan zevki kalmıyor sorunda bu leveller yükseleceksede itemler görevlerden vya yaratıklardan düşsün öyle daha iyi olur :D
Saygılarımla:Byceo
39-40 lwl yapana kadar canı çıkan kim var ya? Ben en fazla 5 güne 49 oluyorum. Fazla zaman harcamadığımda da 1 haftayı geçmiyor. Bir hafta içinde de 49 olamadım diye isyan eden birini görmedim. Şuan lwl kasmak gayet kolay.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Arzın Direnişi

Mesaj gönderen EmirSarp »

SkyBlue yazdı:Bugün 89 lwl'e kadar genişleme paketi gelse. Seviye kasmak zor olsa. Yarın itiraz edecek olan oyuncular var. Bu oyuncular azımsanmayacak sayıda.

Para ile m satılsın diyenler vardı. Akçe sistemi geldi artık para ile iksir alıp real para ile satabiliyorsunuz. İsyan eden kim oyuncular.

Lonca sistemi gelsin dediler. Geldi. Para ile oldu. Zaten para ile olması gerekirdi. İsyan eden kim oyuncular.

Test sunucusu test için bir gün açık kaldı. Ertesi gün kapandı. Beleşçi oyuncular foruma döküldü, isyan etti.

Kısacası oyuncuyu mutlu etmenin imkanı yok.
+1 :arrow:
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

49 dan 59 a geçiş zamanı giderek yaklaşıyor ancak bunu yaz tatili sürecinde değil fuar zamanı yaparlar tanıtımın tam anlamıyla yapılabilmesi için.
Topkapı sarayından sonra gelecek güncelleme muhtemelen yeni seviyeler olacaktır. Bu belki 59 olur belki 54 olur orasını bilemeyiz tabi.
Topkapıyı bi görseydik ileriye dönük bişeyler düşünürdük.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

topkapı dan fazla umutlu değilim nese bi lonca bulayım bugun sus acılıo
LastTimeLord
BlackWell