knsvsn yazdı:Kanka o bu değilde o anda nerden açtın videoyuda çektin ne ileri görüşlü adamsın

D
Fraps la mı çekiyon
Fraps la cekiyorum kardesim oyuna girmeden once 5 level lodos charda coluk cocugun sancak savasinda grup aradigini klan kanalindan okuduktan sonra 1 ve 2 turlari kayda aldim

İleri gorusluyumdur evet
batuhannnn yazdı:Bizim Kuklacıdada dün akşam etkinlik iptal edildi. Arzları aldı 2 grup lodosları aldı 3 grup sonra lodosları arzların ortasına attılar sonra dışarı çıkın dediler. Bab ı alide arzlar sağolsun hepimizi kestiler. Daha sonra tekrar aldılar 2 grubu bu kez arzlar 3 grup oldu
Bizde protesto ettik. Yaklaşık 20-30 kişi bölgeden GM ye laf ediyodu. GM KAPLAN VE ETKİNLİK ADONİS etkinlik yapamıyorlar daha 
Etkinlik yapmak zor istir mesela 12 ay mt 2 de pvp ac player in 100 un uzerinde olsun anlarsin.
Adamlara suraya git diyosun gitmiyo sonra diskalifiye ediyosun agliyo.
Ban atiyosun giriyo kufur ediyo
İkv de de boyle cocuklar var sorun onlarda degil .
Ustelik 5000 tane kod var . FARE Yaratigini alip istedigi yere koyma dan tut irifare lagam faresi kadim hidra yesil hidra gaffar taarruz sihhiye stuart semiha 71-70-x yol loxeosc. Rustem agah topal bankaci Say say bitmez. Yani butun kodlari bulmak zor.
Diyorsun adam yapmistir evet gokhan/gokberk bizi dun 2 kere ayni yere isinladi. Etkinlik yapmak yurek ister!
KaPLaN yazdı:Merhabalar,
Videoları paylaşman çok güzel olmuş emeğin için teşekkür ederim.Video'dan izlerken bile bazı şeyleri takip etmenin ne kadar zor olduğu açıkça belli olmaktadır.Sizler için fedakarlık ederek bu görevi üstlenen kişilerin ne kadar zorlandığını ve etkinlik yönetmenin sanıldığı kadar kolay olmadığını sizlere anlatamıyorduk fakat bu video her şeyi anlatıyor.Unutmayın sizin kazandığınız yada kaybettiğiniz etkinlikten bizim kazandığımız tek şey verilen görevi layıkıyla yapmanın mutluluğudur.Lodos klanının yada Arz klanının kazanacağı etkinliğin bize bir faydası olmadığı gibi bize hiç bir kazanç sağlamamaktadır.
Ayrıca;
Qxxbuz yazdı:Zifan veya GokhanBK(GokberkBK) buna neden goz yumdu anlamis degilim. Salondan biz atildiktan yaklasik 2 dakika sora lodoslar atildi. BELKİ İKSİRİ ONLARA VERMİSLERDİR BURASİ MECHUL ?
İptal edilen turda kimseye ödül verilmedi.
Bilginize
Oncelikle konuma ilgi gosterdiginiz icin ben tesekkur ederim Fatih Kaplan.
Aynisini bende yukari yazmis bulunmaktayim gm olmanin ve etkinlik yapmanin zorlugunu. Sizlere tekrar tesekkur ederim.
senikimLeraLdi yazdı:beyler etkinlik görevlileri ve gm lere bence fazla laf atmayın . Neden diyecek olursanız ..onlar bu görevlerini icra ederken hiç bir maddi kazanç sağlamıyorlar.. sadece bizden farklı olarak GÖNÜLLÜ olarak işlerini yapıyorlar.. kızacaksanız Daha üst bir yetkiliye kızın bence :arrow:
Hakli.