Yanılmanı umuyorumARZLODOS yazdı:Hadi bakalım hayırlısı komsunun oğlu çıkmayasın inşlah üzülürsünTRrelaxTR yazdı:Vermiş olduğum dilekce bileşim şuçları olarak sayılmış ve teknik takibe alınmıştır !
26.01.2012 den beri uğraşıyorum artık yeter Savcılıkdilekcem
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Re: 26.01.2012 den beri uğraşıyorum artık yeter Savcılıkdile
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Güncel !
Bugün Ankara Emniyet Müdürlüğünden Bileşim ile ilgili bölüm tarafından arandım ve ayrtıntılı ifade vermek için gittim.Elim de bir çok kanıt vardı hepsini teslim edip gösterdim arkalarında bıraktıkları telefon nosunun sahibi bulunmuş kimliği tespit edilmiş bulunduğu il Elazığ.Ancak telefon nosundan tespit edilen bilgiler deki doğum tarihi ile kimlik kartındaki doğum tarihi uyuşmadı arada büyük bir vardı anlaşılan çifte suç ile ortalık da dolaşan bir şahıs bu.Yarın sobee ile iletişime geçilecek ve her şey su yüzeyine çıkacak maskeler kalkacak ve belkide gizemli şahısın kim olduğu bulunacak gelişme oldukca eklenecektir...
Bugün Ankara Emniyet Müdürlüğünden Bileşim ile ilgili bölüm tarafından arandım ve ayrtıntılı ifade vermek için gittim.Elim de bir çok kanıt vardı hepsini teslim edip gösterdim arkalarında bıraktıkları telefon nosunun sahibi bulunmuş kimliği tespit edilmiş bulunduğu il Elazığ.Ancak telefon nosundan tespit edilen bilgiler deki doğum tarihi ile kimlik kartındaki doğum tarihi uyuşmadı arada büyük bir vardı anlaşılan çifte suç ile ortalık da dolaşan bir şahıs bu.Yarın sobee ile iletişime geçilecek ve her şey su yüzeyine çıkacak maskeler kalkacak ve belkide gizemli şahısın kim olduğu bulunacak gelişme oldukca eklenecektir...
Bazı arkadaşlar bilir oyunda küfür etmek bilişim suçu değildir sanırım ? Bundan 1-1.5 ay önce kuzenim adamın birine sövmüş baya ağır bir şekilde adamda korkutmak amacıyla fotoğrafları aldım seni mahkemeye vericem demiş . Bir ceza-i işlem uygunlanırmı kuzenime ?
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Hayır neden uygulansın ki burada ki olay hırsızlık emek hırsızlığı yani bileşim ile alakası yokDiSMoTi yazdı:Bazı arkadaşlar bilir oyunda küfür etmek bilişim suçu değildir sanırım ? Bundan 1-1.5 ay önce kuzenim adamın birine sövmüş baya ağır bir şekilde adamda korkutmak amacıyla fotoğrafları aldım seni mahkemeye vericem demiş . Bir ceza-i işlem uygunlanırmı kuzenime ?
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İnferno Team
Yargı ya da soruşturma sürecinde olan konuların farklı yerlerde konuşulması yargı sürecini etkileyebileceği için daha temkinli olmanızı öneririm.
İyi oyunlar.
İyi oyunlar.
Bende öle düşündüm fakat yaşı küçük korkmuş biraz dinlemediTRrelaxTR yazdı:Hayır neden uygulansın ki burada ki olay hırsızlık emek hırsızlığı yani bileşim ile alakası yokDiSMoTi yazdı:Bazı arkadaşlar bilir oyunda küfür etmek bilişim suçu değildir sanırım ? Bundan 1-1.5 ay önce kuzenim adamın birine sövmüş baya ağır bir şekilde adamda korkutmak amacıyla fotoğrafları aldım seni mahkemeye vericem demiş . Bir ceza-i işlem uygunlanırmı kuzenime ?
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Haklısınız ancak benim amacım daha çok başına böyle şeyler gelen arkadaşlara örnek olmam ve ne yapmaları gerektiğini göstermekSilahci yazdı:Yargı ya da soruşturma sürecinde olan konuların farklı yerlerde konuşulması yargı sürecini etkileyebileceği için daha temkinli olmanızı öneririm.
İyi oyunlar.
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İnferno Team
Güzel düşünüyorsunuz, yargı/soruşturma sürecinin tamamlanmasını beklemeniz daha doğru olacaktır.TRrelaxTR yazdı: Haklısınız ancak benim amacım daha çok başına böyle şeyler gelen arkadaşlara örnek olmam ve ne yapmaları gerektiğini göstermek
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Uyarınızı göz önüne alarak konunun kısa süre için kilit almasını istiyorum(İsteyince alırsa güzel olur veya yeni konu açarım artık denetmen arkadaşlar neyi uygun görürse)Silahci yazdı:Güzel düşünüyorsunuz, yargı/soruşturma sürecinin tamamlanmasını beklemeniz daha doğru olacaktır.TRrelaxTR yazdı: Haklısınız ancak benim amacım daha çok başına böyle şeyler gelen arkadaşlara örnek olmam ve ne yapmaları gerektiğini göstermek
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow:
TRrelaxTR yazdı:Uyarınızı göz önüne alarak konunun kısa süre için kilit almasını istiyorum(İsteyince alırsa güzel olur veya yeni konu açarım artık denetmen arkadaşlar neyi uygun görürse)Silahci yazdı:Güzel düşünüyorsunuz, yargı/soruşturma sürecinin tamamlanmasını beklemeniz daha doğru olacaktır.TRrelaxTR yazdı: Haklısınız ancak benim amacım daha çok başına böyle şeyler gelen arkadaşlara örnek olmam ve ne yapmaları gerektiğini göstermek