eyw aslında warcraft 3 reing of chaos alıp online oynamayı düsünüyorum DotA ondan esinlenip yapılmıştıReaLMADRID yazdı:League of Legends oyna kardeş parayada gerek yok hiç bildiğin dota mantığı çok zevkli görüntü kaliteside süper. Oyun sürekli güncelleme altında nerdeyse 1 ayda bir yeni hero geliyor.harkonen yazdı:biraz okudum doğru konuşmuş arkadaşwolfteamla metin2 doğru berbat oyunlar ama her ay yama geliyo bize her haziran
beyler acil baslicak bi oyun önerin bana sro ko m2 gibi saçma şeyler değil şansa bağlı olmayan bireysel çabayla bi yere gelinen (fps de olur)
SİZ HASTA DEĞİLSİNİZ !
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: SİZ HASTA DEĞİLSİNİZ !
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
aynen öyle 21 yasından kücük arkadaşlar spor yapmalı kısayım diye üzülen varsa uzayabilir basket oyniyarak veya yüzmeye giderekKEMALIZMX yazdı:İsyan ediyoruz fakat gene oynuyoruz gene oynuyoruz , boşa kaleme alıyoruz böyle şeyleri en güzeli günde 1 saat girip yada 1 bölge atıp çıkmaktır herşeyin fazlası zarar olduğu gibi bu oyunlada fazla takılan kişiler zararını görmektedir
Asosyal olup çıkmayın derim ben arkadaşlar , geçirdiğimiz bu zamanımızı spor yaparak sinemaya giderek gerekirse gerekirse randevü evine giderek harcıyabiliriz
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
güncel diyekPrince666 yazdı:Siz aklı başında insanlarsınız, biraz uzun bi konu olucak ama okumanızı gerçekten istiyorum, şu an aklımda 2 3 şey dışında hiçbi şey yok ve biraz doğaçlama ile bu konuyu açtım.
Arkadaşlar beni bu oyundan soğutan şey aptallıktır, bu hitap belli kişileredir evet fakat o kişiler şunlardır demicem, bu oyunu oynayan çok aklı başında selim insanlar var ve oyunun tek ilgi çekici yanıda bu, bakıyoruz ulan 5 yıl oynamışım ben elimde var bi şeyler çarlar vs tamam gelmişim bi yerlerede karşılığını düşünüyorum, o kadar çemberlitaş itemi o kadar zaman o kadar uğraş o kadar paranın karşılığını düşünüyo insan, dimi yani, hadi bunun cevabını hep birlikte içimizde şöyle bi düşünelim lan acaba neymiş karşılığı, ben aklıma geleni söyleyim, dostluk.. haksızmıyım ? değilim, tamam çok iyi dostlar edindi insan ne biliyim sırf o dostlar için oyuna giriyosunuz felanda, lan o dostlarınızla oyunda hapishane hayatı yaşamanıza gerek yok bi kere, lan o kadar aptal bi oyunki bu bu oyunun düzene gelmesi bakın iyi olması demiyorum düzene gelmesi bile bir mucize olacaktır, başka oyunlara bakıyorum elin wolfteamı mesela iğrenç bi oyun lan hakkaten berbat ama nasıl oynanıyo anlatamam, metin2 den hiç bahsetmiyorum allahın anime fırlaması bi şey, bizim oyun onlardan dahamı iyi ? değil, bizim oyun onlardan dahamı çok oynanıyo ? oynanmıyo, ama o oyunlarla bizim oyunlar arasındaki en büyük fark o oyunlarda yenilikler haftada bir gelirken bizimkinde senede bir geliyo, oda iyi kötü tabi değerlendiriliyo, peki biz bu oyundan başka ne kazancımız var, çarını satıp paramı kazanıyosun ? gidip bi iş bulsan daha çok para kazanırsın ve o işte kız arkadaşta bulursun erkek arkadaşta bulursun, al sana dost bulucak başka yer, o kadarda takılmayın yani ikv dostluğuna oda bi sınıra kadar bi yere kadar yani, sonra bide şu açıdan bakalım, bu oyundan hep şikayet ediliyo oyuncular kriz içinde fakat yönetim kapitalist oynamazsan oynama bize muhtaçsın diyo kendimi kapitalist bi devletin içinde gibi hissediyorum abi ve DEVRİM ZAMANI ! evet aynen öyle çok ciddi bi şekilde açıklıcam, konuya bi şurdan giriyim, ben xPrince aslında diğer üyeliğimden yazma planımdaydım bu yazıyı ama az önce diğer üyeliğim sansür çerçevesi içinde yazdığım küfürlerden dolayı 14 gün engellenmiş, tabi bu yazı bitsin bide forum yöneticilerine sövücem o ayrıda bunu gerçekten artık içimde tutmak istemiyorum ya, abi bırakın artık şu mantığı bu oyuna bağlı değilsiniz siz hasta değilsiniz bu oyun size gerektiği kadar karşılık vermiyo, yeni paragraftan devam edicem.
Bi kere dediğim gibi siz akıllı insanlarsınız ben bunu görüyorum hepiniz, kendini özenti gibi gösterenlerde akıllı direk özenti olanlarda akıllı ama göstermiyolar, biraz aklınızı kullanın bugün oyuna girmeseniz nolur ? şimdi bu yazıyı okuduktan sonra oyuna girmeseniz nolur ? canınızmı sıkılır ? ben bu yazıyı gece yazıyorum tamammı gidin uyuyun gece uyuyanlar için, uyumazsanız illegal şeyler yapın sonra ne biliyim film izleyin sonra daha derin şeyler isterseniz piyasa birçok oyun var onları deneyin indirin abi bilgisayarınızda ikv den başka oyun olmıcak diye bi kaide yok, sonra benden örnek veriyorum, benim hayatım müziktir tamammı, müziksiz yaşayamam ben metal müzik konusunda birçok şey yapmış ve yapma planında olan bi insanım ve her türlü rock/caz/nu-metal/ tarzı şarkılarıda dinlerim çünkü bi ortamda şu şarkıyı biliyomusun denildiği zaman ben bilmiyorum diyemem öyle birisi olamam yani, sizde gidin müzikle uğraşın en azından dinleyin, liseli arkadaşlara sesleniyorum gidin bi gitar alın abi tamammı akdeniz akşamları felan ucundan bi tutturun alın size kız arkadaş çevresi zaten gerisi gelir, biraz bilgisayar başından kalkın lan cesur olun ve hatta ve hatta şu kadar kesin konuşuyorum bakın şu an şu saniye bu yazıyı okuyan sizler erkek veya kız hiç farketmez hoşlandığınız sevdiğiniz aşık olduğunuz birisi varsa ve açılmakta sorunlarınız varsa açılmayan transeksüel olsun lan, çok büyük laf ettim abi lan gidin o karşıdakine açılın içinizde ne varsa manalı manalı anlatın olumsuz cevap alırsanız vazgeçmeyin olumlu cevap alırsanız ilerleyen zamanlarda sıkılmayın kalkın oyun başından oyuna bağlanmış sizlere sesleniyorum bu oyun size hakkınız olan şeyleri vermiyo siz daha çok şey hak ediyosunuz siz iyi insanlarsınız bu oyun çerçevesi içinde kalmayın kapitalistlere kendinizi ezdirmeyin devrimi önce içinizde aklınızda yapın sonra dışarı yansıtın, yansıtacağınız şey ise çok bi şey değil oyunu açmıcaksınız, zormu ? lan zormu lan ? harbi diyorum şu lanet oyuna girmemek zormu ?? abi hakkınızı alıcağınız daha güzel şeyler var inanıyorum, fazla tekrarlıyorum kendimi neyse, ben gerçekten şu an çok sinirliyim sansürlü böyle ortasına * koyduğun küfür yüzünden 14 gün hesabım engelleniyo, ben zaten oyunu bırakma sınırında olan bi insanım bu benim tepemin tasını daha çok attırır abi lan siz 14 gün benim hesabımı engellediniz çokmu bi tarafınız kalktı lan ne kazandınız asıl kaybeden sizlersiniz, bakın arkadaşlar bu sözüm yönetimeydi şimdi sizlere konuşuyorum sizlerde hakkınızı alacağınız sizlerle ilgilenicek duyarlı yöneticilerin olduğu oyunlar var tamam mı, onlara bi göz atın diyorum sadece, seveceğiniz oyunu bulabilirsiniz inanıyorum, bu oyuna yarın girmemek zor değil, çevrenizdekilere "ikv çok güzel lan" diyerek ikv yi beğendirme çabanız hiçbi işe yaramaz bunuda öğrenin, çünkü onlar başka oyunlar oynuyo ve o oyunlarda haftada olsun ayda olsun ciddi ciddi yenilikler geliyo ve canınız sıkılmıyo, bizimkinde ? bi gaffar getirirler gerisini koyuverirler abi gaffarda oyundanmı attı tam keserken ne bi ilgilenen olur ne başka bi şey gaffar itemmi vermiyo ne ilgilenen nede takan gaffara gidemiyomusunuz ne sizle ilgilenen olur nede başka bi şey çünkü gaffara gitmek için çok uğraşmanız gerekir, gaffara gidersiniz yine hayatınızı çürütürsünüz gaffar biter başka çarla haydi hobaaa, bumudur yani lan ne lan bu ? hı ? ne bu abi ? neye yarıyo lan bu ? oyunda zaten saygı sevgi yok önüne gelen karşıdakine bi küfretme çabası içinde herkes zaten agresif artiz sessiz gerizekalı ne biliyim harbi buna katlanmaktan bıkmadınızmı ? hepinize sesleniyorum bıkmadınızmı ? eğer bıkmadıysanız bi şey varki bıkmamışsınız, ve bıkmamışların çoğu eminimki hastadır, arkadaşlar hasta olmayın.
SİZİ GREVE ÇAĞIRIYORUM, SİZİ AMBARGOYA ÇAĞIRIYORUM, SİZİ DEVRİME ÇAĞIRIYORUM, GREV HAKKIMIZ VAR HER TÜRLÜ PEKİ İSTEDİKLERİMİZİN OLMASI İÇİN NEDEN BUNU KULLANMIYALIM ? Bİ ŞEY KAYBETMEZSİNİZ ÜSTÜNE KAZANIRSINIZ ! OYUNA GİRMEYİN OYUNA PARA YATIRMAYIN GİDİN ONA KOLA ALIN NE BİLİYİM CİPS ALIN SADE PATATESLİ CİPLER ÇOK GÜZEL BAYILIRIM ONLARDAN ALIN AMA OYUNA VERMEYİN, GREV BÖYLE OLUR ZOR DEĞİL SİZE SESLENİYORUM EY AKLI SELİM DOSTLARIM !
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Satırı satırına okuyup çok beğendiğimi söyleyebilirim, ama şöyle bir gerçek varki biz nekadar konu açsakta birşeyler değişmeyecek. Çünkü ;
*Biz istediklerimizi söyledikçe onlar sustu.
*Oyunda haksızlıklar oldu onlar bunlara göz yumdu.
*Yaptığımız milyonlarca istek hep bilmem ne havuzuna atıldı ve değerlendirilmeyi bekledi.
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ BÜYÜMÜYOR yani bunu siz yapmıyorsunuz. BİZ YOKSAK SİZ HİÇSİNİZ.
*Biz istediklerimizi söyledikçe onlar sustu.
*Oyunda haksızlıklar oldu onlar bunlara göz yumdu.
*Yaptığımız milyonlarca istek hep bilmem ne havuzuna atıldı ve değerlendirilmeyi bekledi.
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ BÜYÜMÜYOR yani bunu siz yapmıyorsunuz. BİZ YOKSAK SİZ HİÇSİNİZ.
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.
Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Siz' Den Sonrasını okumadım !.. Oyunu Abartan Bir Konuşma Olduğunu Düşündüğüm İçin bu kadar ciddiye Almayın şunu ..
Ben 4 senedir ikv oynuyorum ilk başlarda çok güzeldi kasılırdık 1 lvl atlayınca çok mutlu olurduk artık öle bişi yok
1 2 haftada 49 lvl yapabiliyoruz grup bölgeleri geldi tamam çok güzel ama artık sıktı oyunu iyice paraya bağladılar 4 yıl ikv oynamama rağmen elimde hiçbir şaheser eşya yok büyücüm güneş asalı bir ara şifaya başladım kastım 49 lvl yaptım sonra sığınağa gittim mor asamı filan düşürdüm bir tek fundi kolye düşmedi yaklaşık 100 kenandan sonra migrata gitmek istedim m2 şifa aldım ama adamlar gruba almadılar ashab istiyorlar bende de para yok hem bu yüzden hem şifa sıkıcı diye sonra ejder üretmeye karar verdim ama hine akçe sonra yeter dedim ve oyunu bırakma kararı verdim 1 hafta filan sonra bi bakıyım dedim tam kp kasarken adam urban zırh yücelen ayak alınır dedi bende sattım nasıl olsa oyunu bırakıcam dedim işte alışveriş yaptık adam aktar karacin zırh verdi bende bundan sonra farabi item almaya başladım tanklara hep özeniyordum artık bende tank olucaktım sonra farabi item aldım biriktirdiğim ejder malzemelerini sattım m2.5 element gözlük aldım farabi farabi ceket ürettim şu an 35k canlı tankım var tilki iksir alıp alışveriş yapıyorum oyunu bırakma aşamasındayken yeniden başladım hem eski bir hayalimi gerçekleştirebileceğim o hayalim çemberlitaşa girip gaffar kesmek ve full set dizmek sonuç olarak
online oyunlar bazen bağımlılık yapabiliyor yaz tatilinde olduğumuz için bende oyuna devam ediyorum ama akçe ile alışveriş yapmaya şu an düşünmüyorum oyunu paraya çevirdiler yönetim bunu düzeltmezse ileri zamanlarda çok az oyuncu kalacak
1 2 haftada 49 lvl yapabiliyoruz grup bölgeleri geldi tamam çok güzel ama artık sıktı oyunu iyice paraya bağladılar 4 yıl ikv oynamama rağmen elimde hiçbir şaheser eşya yok büyücüm güneş asalı bir ara şifaya başladım kastım 49 lvl yaptım sonra sığınağa gittim mor asamı filan düşürdüm bir tek fundi kolye düşmedi yaklaşık 100 kenandan sonra migrata gitmek istedim m2 şifa aldım ama adamlar gruba almadılar ashab istiyorlar bende de para yok hem bu yüzden hem şifa sıkıcı diye sonra ejder üretmeye karar verdim ama hine akçe sonra yeter dedim ve oyunu bırakma kararı verdim 1 hafta filan sonra bi bakıyım dedim tam kp kasarken adam urban zırh yücelen ayak alınır dedi bende sattım nasıl olsa oyunu bırakıcam dedim işte alışveriş yaptık adam aktar karacin zırh verdi bende bundan sonra farabi item almaya başladım tanklara hep özeniyordum artık bende tank olucaktım sonra farabi item aldım biriktirdiğim ejder malzemelerini sattım m2.5 element gözlük aldım farabi farabi ceket ürettim şu an 35k canlı tankım var tilki iksir alıp alışveriş yapıyorum oyunu bırakma aşamasındayken yeniden başladım hem eski bir hayalimi gerçekleştirebileceğim o hayalim çemberlitaşa girip gaffar kesmek ve full set dizmek sonuç olarak
online oyunlar bazen bağımlılık yapabiliyor yaz tatilinde olduğumuz için bende oyuna devam ediyorum ama akçe ile alışveriş yapmaya şu an düşünmüyorum oyunu paraya çevirdiler yönetim bunu düzeltmezse ileri zamanlarda çok az oyuncu kalacak
Hepinize tek tek cevap vermek isterim gerçekten, hepinizede teşekkür ederim, anlatmak istediğim şey zaten belli oyunu bi anda bırakmak mümkün olmayabilir ama yavaş yavaş azaltmak mümkün, bakın ben dün savaşçımın son eksiği bıçak sırtı ayakkabıyı düşürdüm günde 1 kez oyuna girerim zaten çağırdıklarında giriyorum bi bölge çevirir talihime ne çıkarsa, savaşçımda bitti büyücümün ayakkabısı pantolonu ve asası kaldı onlarda bitsin yeni bölgeler gelene kadar ne yapıcağımı bilmiyorum şifacımda hiçbi şey yok hiçte dizmek istemiyorum şahsen hem bi ton kudret iksiriyle felan uğraşamam, olay bu kadar yani, bu oyuna bu kadardan fazlasını vermek haram çünkü onlar bize az şey veriyo bunu aklı başında bi görmek lazım fazlasını istemeliyiz buda boykot etmekle başlar, plus almıcaksınız akçe almıcaksınız kutu almıcaksınız bakın nasıl oynamamız için uğraş göstericekler, karakter aktarımının fiyatını artırmaktansa ücretsiz yapıcaklarına bile eminim ve yapıcaklarından sadece biri bu.
xPrince
Çok değil İKV-DESTEK' i açıp ne varsa söveceksiniz çarlarınız süresiz ban alıcak ve sizde oyunu rahatlıkla bırakmış olacaksınız.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
LoL benzeri Heroes of Newerth tavsiyemdir iki oyunda da dota mapler ve çoğu hero kullanılmış. Neyse konumuza dönelim. Bende zamanında ikv için çok şeyler yapmış bir oyuncuydum. Düzenli kutusunu alırdım, akçe işi varsa çekerdim. Ama sonradan gözüm açıldı ve baktım ki 1 gaffara gitmek için günlük hayatta neler erteleniyor, kimlerin kalbi kırılıyor bazı şeyler için.. O gaffarda da düşecek şey meçhul tabiki. Benimde elimde kalan tek şey üstündeki itemi çemberliyle birlikte belli olamayan bir büyücü ve daha fundi zırhını düşüremediğim bir şifacı oldu. "Düşmüyor kısmet değilmiş" diye diye bu hallere geldik şansımız biraz daha artsın diye deliler gibi akçe alışverişi yapar olduk. Kimin için? O bile belli değil ya ironiye bak... Bazı tanıdıklarım ikv yi bir çok kötü özelliğiyle aşağıladılar, sesimi çıkaramadım. Çünkü haklılar. Artık bıraktım ve oyunu gerçekten mutluyum. Acaba gaffara girsem kıyamet item verir mi sorusu kafamda belirmiyor durduk yerde. Heroes of Newerth oynamaya başladım dota severlerin kolay ısınabileceği dotanın her alanda kat kat üstü bir oyun. Bu oyunda ben kendi oyun yeteneğimle oyun oynamayı öğrendim. İkv gibi şansına bağlı oyun oynamayı değil. Son cümlelerimi toparlamak istiyom ve uzun lafın kısası artık oyun eski atmosferini kaybetti parası olanın şanslı olacağı bir düzene girdik. Bu yanlıştan ne kadar çabuk dönebiliyosanız dönün ve bırakın. Kolay bırakamam diyenler için oyun tavsiyesi de verdim. Yavaş yavaş silin ikv yi bu düzene bir dur demenin vakti geçiyor.harkonen yazdı:eyw aslında warcraft 3 reing of chaos alıp online oynamayı düsünüyorum DotA ondan esinlenip yapılmıştıReaLMADRID yazdı:League of Legends oyna kardeş parayada gerek yok hiç bildiğin dota mantığı çok zevkli görüntü kaliteside süper. Oyun sürekli güncelleme altında nerdeyse 1 ayda bir yeni hero geliyor.harkonen yazdı:biraz okudum doğru konuşmuş arkadaşwolfteamla metin2 doğru berbat oyunlar ama her ay yama geliyo bize her haziran
beyler acil baslicak bi oyun önerin bana sro ko m2 gibi saçma şeyler değil şansa bağlı olmayan bireysel çabayla bi yere gelinen (fps de olur)
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi