HERKESTEN ÜZÜR DİLİYORUM.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
baharXX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: HERKESTEN ÜZÜR DİLİYORUM.

Mesaj gönderen baharXX »

sarıgül beni sinir etme tehditte etme sen kimsinki seninle muhattap olalım ben hastalıgımı kanıtlarsam bırakacakmısın oyunu silecekmisin çarlarını allah sana fazlasını versin beni konuşturma burada varsa derdin gel oyuna oradan yazayım istiyorsan bölgedenyazayım bir benle degil gerçi senin sorunun oyunda kaç kişiyle senin yüzünden kötü oldum ben kimle iyi oldun sen kendine köle arıyordun ama kusura bakma benden onu bulamazssın zülfikarada laf atma beni pm lerle korkutacak degilsin sen kimsin ki ben korkayım daha fazla konuşmamı istiyorsan bende yazayım buraya ben hiç bir zaman için girmedim foruma ama senin saçmalıgın için girdim ben hastalıgımı kanıtlıcam bakayım ozaman sen nasıl oynican oyunu benimle ugraşma artık zorla oynatacak degilsin kendini oynamak istemiyorum senin gibi bir adamla ne anlamaz şey mişsin
baharXX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen baharXX »

ben kimsenin duygusuyla oynamadım çocukta degilim buraya oyun için geldim sarıgül yaşına yakıştıramıyorum senin biraz utanman lazım işte gereksiz bir başlık açmış kendine acındırıyorsun mahsun rolunu bırak artık seni ben biliyorum bilenler bilir daha dünkü oyuncusun demişsin sen eski oyuncusunda ne olmuş biz kralız demedik dogru konuş zülfikarda adam senin yanında onun hakkında yorum yapmayı bırak artık acın varsa derdin varsa benle hallet
Kullanıcı avatarı
HeRaKLiToS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HeRaKLiToS »

gecmiş olsun kardeş acil şifalar dilerim..!!!

Cyrus HeRaKLiTos :cry:
αяzıη çσ¢υкℓαяı∂ıя α∂ıмız

ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız

кσηυşтυкмυ уα кαη кυѕтυяυяυz

уα∂α öℓєηє кα∂αя ѕυѕтυяυяυz..!!!

Resim
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

Selamlar

Sadece gülünür son yazdıklarına. Ben birisi istiyor diyemi bırakacağım oyunu çar sileceğim güldürme o benim tercihim. Karıştırdın galiba çarları silerim diyen sizlersiniz. Pc yi bahar odasından attı oyunu pc den sildi diyen sizlersiniz oyuna girmiyor bahar diyen sizlersiniz (bunları derken hayırlı olsun Sevgiherşeydir ve Menekşex çarlarını bitiren) sorulan soruları mantıklı şekilde açıklamayan sizlersiniz bunca üst üste yalanın neyinize inanacağım.
Oyunda gel benle takıl benle oyna diyen ben değilim her halde kendi isteğinizle kendi arzunuzla oyun oynadık zamanında eylendik. Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyorki. Bende meraklısı değilim birileri ile illa takılacağım diye ben oyunumu tek oynarım yada kafa dengi birisi varsa sadece onla takılırım. Her kes bilir bunu.
En basit bir yerimiz ağrısa yerimizde duramazken senin bana anlattığın şekildeki bir hasta nasıl oluyorda akşam dokuzdan sabah dokuza kadar zaman zaman bazen bu zaman dilimleri artıyorduda kısalıyorduda nasıl kalıyor pc de
bunu bir açıklasan yetecekti. Kavga ediyormuşum geçinemiyormuşum oyunda güya saçmalığa bak böyle biri olsam çarlarım bamlanır üç seneye yakındır oyundayım kaç kez ceza aldığımı biliyormusun.? İşi oyuna indirgeme insanı boyutlardan yaklaştım ben diyorsunki gereksiz başlık evet haklısın bak bu konuda gereksiz bir kişiye gereksiz bir başlık açmışım dualar istemişim zaten bununda farkına vardım işte bu yüzden insanlardan üzür diledim. Lastik gibi uzatmayın. Sen makul görebilirsin ama ben göremem yanılttımsa insanları tabiki üzür dileyeceğim. Bundan gocunmam
üzür dilemekte bir erdemdir her ne kadar bazıları anlamasada.
Neyse sizlere iyi oyunlar iyi eylenceler. Benden uzak olun yeter. Burdanda insanların kafasını dahada fazla şişirmeyelim. Şahsen artık siz yazsanızda ( hakaret ve kişiliğime yönelik ağır bir itham olmadıkça) ben yazmayacağım....
baharXX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen baharXX »

senin haline acıyorum işte senden kurtuldum diye seviniyorum valla ebuş çok haklıymış gerçektende sana başka diyecegim kalmadı artık amacını anlayamadık hala buradasın neyin peşindeysen sarıgül ben buraya kanıt koyacamm ozaman söz ver oyunu bırakacagına bide zülfikara oyunu bıraktım sadece kp için girecem diyen kimdi sana onuda sorayım ben bırakmıştım ama zülfikarın hatrına geldim senide takmadım bile o çarlarıda senden kurtulmak için açtım çünkü bela gibisin peşimde
baharXX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen baharXX »

sarıgül biz sana nezaman yakın oldukki benim çara kim girse senin pm lerinden bıkıyordu kendim sıkılmıştım oyunda ban konusuna gelince turanlarla kaç kere kavga tartışma yaptın beni bile karıştırdın ozaman anlamıştım aslında senin nasıl oldugunu başka kimleri sayım sana yani sadece aşiyandan başka takıldıgımız yoktu bunu herkes biliyor benim le ugraşma allah sana 2 katını verin bu hastalıgın başka diyecegim yok güllerin dedigi dogruymuş sana hak etmişsin sen o lafları artık kızdırma beni

“Genel Sohbet” sayfasına dön