Leyla Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Leyla Hk.

Mesaj gönderen esekherif »

Battuhan yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar,

Daha önce benzeri bir konu açıldımı bilmiyorum ama cidden bir tartışma konusu olarak açıyorum.Sizde hiç Leylanın çift cinsiyetli yani halk dilinde"Tra..."'gibi göründüğünü düşündüğünüz oldumu ? ya tasarlarken dikkat etmediler yada ilk olarak erkek tasarlayıp sonradan değiştirmek istediler sizlerinde oyurmlarını bekliyorum.

İnsanların etrafını ve gördüğü imgeleri kendi bilinçaltı çatışmalarından dolayı duyu organlarından beyine gelen bilgileri şekillendirdiklerini hatırlatırım.Gaffar Allahın ismi neden ona o ismi verdiniz şikayetlerinide bu bağlamda açıklayabiliriz.
esekherif
Kullanıcı avatarı
Battuhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Battuhan »

Vallahi ney neyle çatışıyo bilmiyorum ama eğer bunu Travesti gibi görmüyosan ve gerçek bir bayan gibi görüyorsan asıl sorun sende dir.demekki yarın öbürgün karşına böyle birşey çıksa eyvallah çekiceksin. :!:
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]

Kuralda Biziz Yasada...

Resim
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellBlazer »

esekherif yazdı:

Daha önce benzeri bir konu açıldımı bilmiyorum ama cidden bir tartışma konusu olarak açıyorum.Sizde hiç Leylanın çift cinsiyetli yani halk dilinde"Tra..."'gibi göründüğünü düşündüğünüz oldumu ? ya tasarlarken dikkat etmediler yada ilk olarak erkek tasarlayıp sonradan değiştirmek istediler sizlerinde oyurmlarını bekliyorum.

İnsanların etrafını ve gördüğü imgeleri kendi bilinçaltı çatışmalarından dolayı duyu organlarından beyine gelen bilgileri şekillendirdiklerini hatırlatırım.Gaffar Allahın ismi neden ona o ismi verdiniz şikayetlerinide bu bağlamda açıklayabiliriz.
Aynen bende katılıyorum hocam. Eline sağlık.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

esekherif yazdı:

+1..
Kullanıcı avatarı
Battuhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

İllaki konuyu bozmak amacıyla çıkıcak bir kaç sivri tip'de geldi işte , gerçi bunu bekliyodum.Ya sizin o ufak beyniniz benim ne anlatmak istediğimi anlamadı yada siz farklı görünmeye çalışan tiplersiniz. Artık sıkıldım her işin içine DİN'İN katılmasından konuyla ne alakası var şimdi GAFFARIN ? bence öyle değil veya evet öyle diyip geç , işi hakaret boyutuna taşımaya ne gerek var.... :!:

Kuralda Biziz Yasada...

Resim
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

esekherif yazdı:

Yazının basında dikkat edersenız igneleme var :)
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Battuhan yazdı:İllaki konuyu bozmak amacıyla çıkıcak bir kaç sivri tip'de geldi işte , gerçi bunu bekliyodum.Ya sizin o ufak beyniniz benim ne anlatmak istediğimi anlamadı yada siz farklı görünmeye çalışan tiplersiniz. Artık sıkıldım her işin içine DİN'İN katılmasından konuyla ne alakası var şimdi GAFFARIN ? bence öyle değil veya evet öyle diyip geç , işi hakaret boyutuna taşımaya ne gerek var.... :!:
Sen adamın ne dediğini anlamamışsın önce sen anla ki sonra milletin beynini küçümse :!:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Battuhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Lütfen ne anladığını söylermisin bana.Benim anladığım yazdığı metnin başında ben ve benim leyla hakkındaki savunduğum görüşü destekleyenleri iğneleyen bi cümle kurduğu.Şİmdi sen söylede anlayalım neymiş asıl anlatmak istediği ?

Kuralda Biziz Yasada...

Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Battuhan yazdı:Lütfen ne anladığını söylermisin bana.Benim anladığım yazdığı metnin başında ben ve benim leyla hakkındaki savunduğum görüşü destekleyenleri iğneleyen bi cümle kurduğu.Şİmdi sen söylede anlayalım neymiş asıl anlatmak istediği ?
Madem o iğnelemeyi anladın niye Gaffar ne alaka diye bir cümle kuruyorsun.Gaffar konusunu örnek olarak vermiş.Senin burada Leylayı travestiye benzetmen kendi bilinçaltındaki çatışmaların ürünü tıpkı Gaffar konusunda sıkıntıları olanlar gibi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Battuhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Yahu kardeşim bi hatun'na bak bi elife bak benzeticek olsam onlarına travestiye benzetirim azıcık o aklını kullanıp bir görsel süzgeçten geçirsen anlayacaksın olayı .Nedir bukadar büyüttüğünüz anlamıyorum ki yarası olan gocunur , şimdide biz bu görüşü savunanlar olarak sizi yerelim ozaman . Güzel ve Çİrkin kavramını alamamışsan anlamazsın tabi travestiyle normal bi bayan arasındaki farkı bukadar basit çakışmayla , kakışmayla , felsefik cümlelerle alakası yok bu işin.

Kuralda Biziz Yasada...

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön