XllHAYALETllX ÇALINMMIŞTIR..!!!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xllhayaletllx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: XllHAYALETllX ÇALINMMIŞTIR..!!!!

Mesaj gönderen xllhayaletllx »

Arkadaşalr Bazıları KENDİ KENDİNİ SOYMUŞ DİYOLAR peki ben soydum diyemLim kendimii Amacım ney onuda geçeLim salkmıyım itemelri o fiyatqa satayım ya nasıL iananıyosunuz böyle şeylere
TeK hatam yargısız infaz :(
HaYaLeT BaTaN GünEş..
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Gökhan Biz Seni ADAM Sanmıştık.Fazla Söze Gerek Yok.Hırsızın Ortaya Çıkmasını Bekliyordum Ve Sonuçta Dün Yeraltı Bölgesinde Senin Kızıl Ejder Mazemelerini Ve Fevzi cevriye Takılarını Yansıtıyordu.

Benim Hırsız Olmadıgımı Sen Haric Herkes Biliyordu.Bana Bu İftirayı Attın Sana Hakkımı Helal Etmiyorum..

Beni Destekleyen Ve benim Sucsuz Olduguma İnanan Herkese Teşekkürler!
Benim Sucsuz Oldugum En Başından Beri Belliydi Şimdi Kanıtta Var...Bu İftirayı Unutma Gökhan....

Durduk Yere İftiraya Uğrayıp Çok Sinir Olup, Birazda Utançla Yaşamına Devam edersin Ya Aynen Öyle Olmanı İstiyorum....

Legendxdalgac/Legendxdalgaç
Kullanıcı avatarı
xllhayaletllx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ama uzatın Kerim be fazla naz aşık usandırır içine serin sular serp oyunu bıraktım:(
HaYaLeT BaTaN GünEş..
Kullanıcı avatarı
xllhayaletllx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Cazfig yazdı:Xllhayaletllx [ Gökhan ] = Bu Msj'i Oku GeL Devam Et Her Türlü Yardimi Ben Yapacam SAna ! Dürüst ve Saqlam İnsanLaRi n BizLe Olmasini Hep İsterim.

Ben :[/color] Hups & Hupsxbaran & Barran !

Elimden Gelen Tüm Yardimi Edecem !

Tşkr ederim dostum beni bilen bilyor zaten :(
HaYaLeT BaTaN GünEş..
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Whisky »

Elinde kanıt yoksa kimseye suç atamssın Gökhan.Ben inanmıyorum Dalgaç'ın böyle bir şey yapacağına ;)
Senin oyunu bırakacağınada inanmıyorum en fazla 1 ay sonda tekrar gelirsin xD Bir yolunu bulur aynı parayı yine kasarsın ;)
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Geçmiş olsun okadar vaktini harcadın o itemler için iteme yanılmazda boşa giden zamana yanarım...
Kullanıcı avatarı
xllhayaletllx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

waffle yazdı:Geçmiş olsun okadar vaktini harcadın o itemler için iteme yanılmazda boşa giden zamana yanarım...
bende zaten onun için üzlyorum gece 3 lere kadar boş zman kaybetim uykusuz kaldım reelde başrıszıklara sebebiyet verdi bu tabi doğaL oLarak SİZE TAVSİYE BIRAKIN NEDENİ AÇIK [*]
  • ELİNİZE HİÇBİRŞEY GEÇMEYECEK+ZARARLARI OLACAK..!! BENDEN SİZE TAVSİYE SOYAN ARKADAŞA TŞKR AMA HAKKIMI ASLA HELAL ETMEM HABERİDE OLSUN NASIL GEZİYOSA ÖYLE ARTIKK...!!!
[/color]
HaYaLeT BaTaN GünEş..
Kullanıcı avatarı
HeRaKLiToS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HeRaKLiToS »

Alperistan yazdı:Ne legendxdalgac nede lagendxsifaci senin iki kuru itemine tamah etmez sen rahat ol onlarin arkasaninda herseyden önce ben varim parada bende itemde ve hem benim hem mikropius yani alinin sifreleride kerimde..
eger yapacak olsa bizim carlari patlatir sunucunun krali olurdu kalkmis buradan iftira atiyosun isin gercei senin carlarin calinmadi bi oyun oynuyosun ama oyununa bari dürüst adamlari karistirma..

oyunu birakiyorum demissin birakmassan adam deilsin ..tabi yeni car acip kimseye kimligini bildirmemekte adet oldu bu ara seninde öle yapacaindan eminim.....
ADAM BÜYÜK LAF KONUŞUYO DİYECEK BİŞEY YOK ŞİMDİ ÇARI DALCAÇ MI ÇALDI EMİNMİSİN

Cyrus
αяzıη çσ¢υкℓαяı∂ıя α∂ıмız

ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız

кσηυşтυкмυ уα кαη кυѕтυяυяυz

уα∂α öℓєηє кα∂αя ѕυѕтυяυяυz..!!!

Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Cyrus kardeşim tüm yazıları okursan hırsızmıymışım degilmiymişim öğrenirsin.Tüm yazıları okumadan yorum yapmayın.Benim hhırsız olmadıgım en başından beri belliydi atılan bir iftiraydı.Şuan kimin hırsız olduguda oyunda şahhitlerde var.Gökhanın itemlerini adam satıyordu

Legendx Dalgac
Kullanıcı avatarı
xllhayaletllx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Alperistan yazdı:Ne legendxdalgac nede lagendxsifaci senin iki kuru itemine tamah etmez sen rahat ol onlarin arkasaninda herseyden önce ben varim parada bende itemde ve hem benim hem mikropius yani alinin sifreleride kerimde..
eger yapacak olsa bizim carlari patlatir sunucunun krali olurdu kalkmis buradan iftira atiyosun isin gercei senin carlarin calinmadi bi oyun oynuyosun ama oyununa bari dürüst adamlari karistirma..

oyunu birakiyorum demissin birakmassan adam deilsin ..tabi yeni car acip kimseye kimligini bildirmemekte adet oldu bu ara seninde öle yapacaindan eminim.....
ALPER 1 . Sİ OYUN OYANSAM NE AMAÇLI YAPTIM BUNU ?=
2 . Sİ BEN OYUNA DÖNECEKTİM BU DOĞRU AMA ARTIK BİTMİŞ TEKRAR BOŞA EMEK HARCAMAK İSTEMİYOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..!!!!!!
HaYaLeT BaTaN GünEş..

“Genel Sohbet” sayfasına dön