Biz YENİ BÖLGE İstemiyoruz !
Re: Biz YENİ BÖLGE İstemiyoruz !
ikv artık grup bölgesi oyunu olacak diye korkuyorum.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
-
- İskele Babası
Boş verin bir parmak bal çalıp geçiştirmek en iyi yaptıkları şey.
Siz istediğinizi deyin onlar istediklerini yapacaklardır.
Siz istediğinizi deyin onlar istediklerini yapacaklardır.
%99.99 ihtimalle bölge değil lonca sistemiyle alakalı yeni eşyalar(röpörtajda da bahsedildiği üzre) LP'ye değer katacak yenilikler vs. gelecektir. Yeni bölge gelmeyecektir gelecekse de belki lonca savaşları yapılabilecek bir arena getirilir(Er Meydanı gibi).
Ayrıca oyundaki bazı aksaklıkların(LAG ve o bi türlü beğendirilemeyen grafikler-ki bence en mükemmel MMO oyun grafiklerine sahip denilebilir- hakkında çalışma yapılabilmesi de dahil) giderilebilmesi için bu tarz yeni eklentiler bir fırsattır. Belki LAG çoğalmayacak azalacak, hayırlısı olsun demek düşer. Oyunun ilerlemesi her zaman işimize yarar ve her zaman için istediğimiz bir şey.
Ayrıca oyundaki bazı aksaklıkların(LAG ve o bi türlü beğendirilemeyen grafikler-ki bence en mükemmel MMO oyun grafiklerine sahip denilebilir- hakkında çalışma yapılabilmesi de dahil) giderilebilmesi için bu tarz yeni eklentiler bir fırsattır. Belki LAG çoğalmayacak azalacak, hayırlısı olsun demek düşer. Oyunun ilerlemesi her zaman işimize yarar ve her zaman için istediğimiz bir şey.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- İskele Babası
Yıllardır lag problemini çözemediler şimdi çözebileceklerini pek sanmıyorum.
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Hakaret etsem yeridir çünkü sizler her zaman negatif düşünen insanlarsınızki sürekli afkuruyosunuz. İlk olarak lag lag diyosunuz o lag dediğiniz olay her oyunda vardır, hatta internet üzerinden oynanan oyunlarda bile vardırki sizin dediğiniz sürekli olan lag ise sizin netinizin hızına göre oyunu yavaşlatan sunucuyla olan erişimi kısıtlayan birşeydir. Neden bende yok çünkü netim hızlı oyunda adam lag lag diye bağırıyor sizin gibi çok lag var diyor GB de ama nedense bende olmuyor öle birşey. Yeni bölge konusuna gelince ise demişsiniz ordan yok kimse üstünü dizmedi daha çok geç felan fistan. Benim sadece büyücüm ile 200 küsür gaffar attımki üstü full ben napıcam 6 ay daha yeni gelen kişileri mi beklicem? Her şeye pozitif bakın eğer oyunla ilgili şikayetiniz varsa oynamayın kardeşim size zorla oyna diyen mi var size zorla akçe al şunu al bunu al diyen mi var. Çoğu kişi sigaraya verir parayı ben ise sigara içmiyorum ama zevkime yani oyuna veriyorum para
Şimdi konu kapanabilir.
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Lag oyundan değilki sizin internetinizden kaynaklı oyunda bende hiç lag yok ve oyun jet gibi
2 senedir hiç lag sorunu yaşamadım . Ve de yaşamıyorumda.
Hem çoğu kişi dizemedi diyorsunuz. Yani ben dizdim bide onların dizmesinimi bekleyelim ? Ha adam yeni char açtı kastı çemberliden üstünü dizicek biz beklicez. Anlayan ?
Umarım Yeni gelecek yerler GB ürünü olmaz GBLer sıktı. Yine ayrım yapılır. Bu Seferde GB gelmeyince üstünü dizenler ha biz üstümüzü dizdik ezik adam dizmedi yeni bölgede yeni item çıkarıyor diye üstünü dizenler isyan edicek. Yeni gelen bölge %80 GB olacak.
Umarım Yeni gelecek yerler GB ürünü olmaz GBLer sıktı. Yine ayrım yapılır. Bu Seferde GB gelmeyince üstünü dizenler ha biz üstümüzü dizdik ezik adam dizmedi yeni bölgede yeni item çıkarıyor diye üstünü dizenler isyan edicek. Yeni gelen bölge %80 GB olacak.
evet doğru diyon vallahi benim düşüncem lag sorununu çözmeden yeni bölge çıkarsa oyun çöker. çember varken bu kadar lag olurda yeni bölge gelirse bilmiyom artık ne kadar lag olur hatta lag olmasını bırak resmen oyun çöker...
gєℓdιğιη zαмαη вσşℓυк dσℓdυяαη dєğιℓ, gιттιğιη zαмαη уєяι dσℓ∂υяυℓαмαуαη σℓ.

-
- Acemi Savaşçı
kargasa yazdı:ikv artık grup bölgesi oyunu olacak diye korkuyorum.
ikv artık öyle bir oyun.Tek başına oynamanın zevki 29 ve 39 lvllerde vardı
ReQuİEM < < <<<>>> > > BAKİİ
TiVoRLuxReiS
TiVoRLuxReiS
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Siz kimsiniz pardon 
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- YilmazGUNEY
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
isim mi sayalım ? benim ailemden 5 oynayan reel arkadaşlarımdan 20 kişi sayarım Bide 5 yıllık oyun arkadaşlarımı eklersek siz bu söylediğimi umursamayın dersiniz pardonRefresh yazdı:Siz kimsiniz pardon
Bizde Bilirdik Sevgiliye Karanfil Almasını , Lakin Aç İdik Yedik Karanfil Parasını .
Çirkin KRAL