,Merhaba;
Kendi kendime şu soruyu soruyorum Yönetim'e bu kadar sert çıkışmanızı gerektirecek durum nedir ?
Herşey malesef kişilerin istediği gibi olmuyor bazen geç kalınabiliyor hiçkimse mükemmel değildir zaten olamazda....
Siz bu yazdığınız yazıda yönetimi taşlamayı amaçlamışsınız ama birşeyi unutmuşsunuz ;
Bu insanlar zaten herşeyi Oyun için , Oyuncular İçin Yapıyor.Sobee şirketinin ne kadar büyük bir şirket olduğunu yalnızca İKV'yi oynayanlar tarafından tanınmadığını TÜRK TELEKOM gibi dev bir şirketle anlaşmasından anlamış olmanız lazım.
Örnekle açıklayayım;
Bir çocuğunuz oluyor ve siz onu terk edip kendi başına büyümesinimi istersiniz ? Yoksa onunla ilgilenir ihtiyaçlarını karşılamayımı ?
Bir insanı bırakın en basitinden Bir Köpek bile yavrusu için kendi hayatını tehlikeye atar.
Ayrıca İKV-Derindeki Sır yayınlandıktan sonra 19 Kasım 2009'a Kadar Hangimiz Yönetimden bu kadar hızlı olarak 2 yeni bölge bekliyordu ? Demekki biz-siz istemedende ONLAR yapacaklarının yapmaları gerektiğinin farkında bu şekilde eleştirmek yerine onlara hak vermek lazım
Sobee sitesini yeniliyor Yapım aşamasında duymayan yoktur herhalde.Sırada www.istanbuloyun.com Adresinin olmadığı ne malum :?:
Bizim oyun için yapabileceğimiz destek olabileceğimiz en önemli şey Plus Paket Almaktır.
İyi Eğlenceler....
Sobee nin ikvye verdiği önemi ticari yönden değerlendirirsek bu durum sobee nin yüzde 2 biLe olsa bir miktar zarara uğramasına sebep olur .
Giren adam fareyi görünce ne kadar giresi gelir sizce
İflislerle hidralarla süslemek varken ..
Sıranın ikv resmi sitede olmadığı ne malum demişsiniz.. Bekliyoruz inş öyledir..
Sobee gibi büyük bir şirketinde siteye bu kadar zaman ayırması bana ağır geliyor neden yalan söyleyeyim.