Merhaba değerli ikv severler.Öncelikle GM Koray'ın söylediği " Bu uzun ve meşekkatli bir uğraştan sonra dergiyi yayına sokup ,ondan sonra da arkana yaslanıp, gelen yorumları keyifle okumak gibisi yok." sözünün tam da özünü şu an yaşıyoruz diyerek başlamak istiyorum.Bu yapımda emeği geçen tüm RoA'lı kardeşlerime , değerli vakitlerini ayırıp dergimizi okuyan ve olumlu ya da olumsuz tepkilerini bizimle paylaşan siz değerli ikv oyuncularına can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.Dergimiz inşaallah bundan sonra da üstüne daha yenilikler eklenerek sizlerle buluşacaktır.Bizler bunun gayreti içindeyiz.Bundan sonraki dergi için "şu konuyu da ele alın ,şunu da ekeleyin " gibi makul önerileriniz olursa, mutlaka tarafımızdan dikkate alıncaktır.Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.
İyi forumlar.
Derginin hazırlanmasında emeği geçen tüm aile bireylerimin ellerine sağlık. Uzun zamandır buralarda olamasam da gönlüm her zaman sizlerle, derginin ilerleyen sayılarını birlikte hazırlamak dileğiyle
GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
İkv resmi dergisinden kat ve kat daha iyi bana göre dergi daha bi sade ve anlaşılır olmalı sizinki bu niteliği taşıyor ama ikv resmi dergisi çok karışık orda burda fotolar var arkaplan ile yazının uyumsuzluğu almış başını gidiyor. Bununla beraber dergi için size bir kaç önerim olacak eğer önerilere açıksanız özele bekliyorum. Nice yayınlar dilerim.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
MuvaFFa, yorumunuz için teşekkürler.Dergilerin sade olması taraftarıyım, sayfaları özenle tasarlarken okurun gözünü yormamaya çalışıyorum.Diğer sayıda biraz daha sade bir tasarım olacak.Önerilerinizi bekliyoruz, ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.
Selamlar,
Biraz Geç Gördüm , Fakat Görmem Gerçekten Büyük Şans
Harika Bir Çalışma Olmuş Gerçekten , RoA Ekibini En İçten Dileklerimle Tebrik Ederim.
Sayfaları Tek Tek İnceledim Okudum , Her Birindeki Emek Gerçekten Çok Büyük !
Bana Kalırsa Çizimler , Sayfa Düzeni Vs. Gibi Şeyler ' İKV AYLIK MECMUA DERGİSİ'nden Daha İyi
*Çok Daha İyi Şeyler Çıkarmanız Dileklerimle