esekherif yazdı:Çok güzel bir çalışma tebrik ederim.Kondrit i hiç duymadım sanırım oyunda şuan mevcut değil olsaydı yansıtan mutlaka olurdu.Elinde olan varsada hikayesini duymak isterim nasıl elde edildi neden şuan yok.
Kondrit yanılmıyorsam 29 level zamanında bir görevde veriliyordu...
Meteoritin Benzeri.Şu anda bulunmaz...İkv destek=Haziran 2011;
Bahsetmiş olduğunuz materyali oyun dünyasında şu an bulmanız mümkün değildir. İlerleyen eklentilerde belki karşımıza çıkabilir.
Serkaninci yazdı:kardeş kusura bakma ama bence gene gereksiz bir konu
bu konunu neresi gereksiz bana bi söylermisin adam uğraşmış yapmış bu arada ellerine sağlık iyi olmuş böyle bir çalışma
bana bu konunun bir tek yararını söyler misin..ayrıca sahinkurt la alıp veremediğim yok kendisiyle eminönünden muhabbetimizde vardır.ordaki nick BAKİİ idi .baya iddaalı zar atmışlığımız var yani..neyse konuya gelecek olursak bu madenleri oyundada görebiliyoruz ? bu konunun bir + sı veya - si yok .. ama bu kadar abartılacak bir faydasıda YOK ! neyse..herkes istediğini düşünmekte özgürdür..burda 20 kişi bu konuyu beğendi ben beğenmedim diye. o 20 kişi haklı olacak diye bir kaide yok iyi günler.
yeni başlayanlar için bayabi yaralı olr sen mesela dört yapraklı yoncanın hangi madenden çıktığını bilmiyorsun ama bunun sayesinde öğrenmiş olursun
arkadaşm tamam konuyu uzatmana gerek yok..ben faydasız bi konuda demedim faydalıda demedim..bence yüzde 60 faydasız .. bu budur ! fikrimimi değiştirebileceksin hayır ! o zaman bir sus artık !
'' Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is Ve göz gözü görmez bir sis değildik biz ''
esekherif yazdı:Çok güzel bir çalışma tebrik ederim.Kondrit i hiç duymadım sanırım oyunda şuan mevcut değil olsaydı yansıtan mutlaka olurdu.Elinde olan varsada hikayesini duymak isterim nasıl elde edildi neden şuan yok.
Kp ile alınan birşey olması lazımdın ama hiç piyasaya çıkmadı ve ayrıca oyunda halen bulunmakta ama aktif edilmemiş.
İlerleyen eklentilerde gelecek galiba.
Sahinkurt yazdı:Konuyu açan kişi olarak sanırım aklınıza getirdiğim sorulara cevap vermem gerekiyor.
KaPTaNYaGiZ yazdı:Bu kondrit bayadır kafama takılıyor nedir bu ?
Kondrit, vakti zamanında oyuna gelen ve kp ile alımı yapılabilecek olan bir üründü. Ne yazık ki bu ürüne kimse sahip olmadan oyundan kaldırıldı...
Kedy yazdı:Konu için teşekkürler,
Teşkilat bonosu 1m ve Teşkilat bonosu 10m nereden elde edildi? Ve neden yüksek meblağlara satılıyor ?
İyi Forumlar..
Bonoları vakti zamanında Agop satmakta idi. Parasını harcamak istemeyenler bankasının bir köşesinde saklamak isteyenler ve bu gibi durumlar için 1m=1m, 10m=10m karşılığında satın alınabilirdi. Daha sonra bazı çıkarcı oyuncular tarafından keşf edilen bir hata nedeniyle oyundan kaldırıldı. Daha doğrusu Agop'tan kaldırıldı. Oyuncuların satın aldıkları bonolar halen ellerinde bulunmaktadır. Şuanda oyun içinde 10mlik bono çok nadir bulunmakta 1mlikler ise sık rastlanmaktadır. Artık nadir bulunan bir şey olduğu için oyuncular bonoları ticaret döktüler bir nevi karaborsa yaptılar. 1mlik bononun 1.5m, 10mlik bononun 12m hatta daha yüksek fiyatlara satıldığı görülebilmekte... [/b]
Aynen Agop'ta Satılıyordu (Bknz.) Kuklancınınprensi Bano Bugu İle Zengin Oldu. Ama Kondrit eskıden yoktu yaa hatırlamıyorum.