Dokturun çaycısına iyi güldüm.VaMoSBieN yazdı:Tebrik ederim doktorun çaycısı falan diyorlar bu arada haberin olsun röntgen ayağına çaycı yaptılar falan![]()
Selam Beyazköşk
Re: Selam Beyazköşk
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
bana kimse mesaj atmıyo olm insanları kandırmayın yalan haber bunlaradsiz yazdı:a.slm musto hoş geldin . seni görmek şaşırtmadıda şu payitaht bizim kayıp emre mi ??? işe geçtin hiç görüşemiyoruz ya ne face ne oyun hadi onu geç telefondan cvpda vermiyon msjlara
bLaDexm yazdı:payitahtxintikam yazdı:vay vay vayy kimleri görüyorum kimleribende ramazandan beri yokum oyunda öyle arada bir selma vermek için giriyorum çoğu kişiyle görüşemiyorum ama arada bir görüşelim ya skype veya başka bi platformda özledim hepinizi keratalar
Adem'imm naptın knk polislik işi noldu dış dünyayla ilişkini kesmişsin ulaşamıyorum sana bi şekilde ulaş konuşalım az özledim :!: :!:
Mert sende aynı şekilde knk özleidm la seni bi ara oyuna uğrayam hasret giderekOnur sende ayağını denk al Oğuzla aklınızı almaya gelcem
Beni arayan ulaşır asıl sana ulaşılmıyor.1 Temmuzda son sınavım var Kankam.Senin hakkında el arabası aldı,milleti tanımıyor diye duydum hayırsız insanOlur da kazanırsam ilk işim seninle Memoya jopun tadına baktıracağım
.Şaka bir yana 1 aydır Ankara'daydım bugün döndüm Antebe.Şu sınavı atlatırsam tekrar dönüş yaparız diye düşünüyorum.Hadi kendinize iyi bakın ALLAH'a emanet olun.
ee Adem'im el arabası bu kolay değil almak her babayiğidin harcı değil
ekmek parası olm ne iş olsa yapıyoz iştebLaDexm yazdı:Dokturun çaycısına iyi güldüm.VaMoSBieN yazdı:Tebrik ederim doktorun çaycısı falan diyorlar bu arada haberin olsun röntgen ayağına çaycı yaptılar falan![]()
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
Tabikii doktor caycisi olmakta iyi bir sey sonuca mimar falan degil doktor boru degil 7 yil okumus cayi bile biyolojik terimler ile icer...
Artik attigin sekerlerin degerlerine falan bakar ol sende Emre 
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk