Selam Beyazköşk

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Selam Beyazköşk

Mesaj gönderen bLaDexm »

VaMoSBieN yazdı:Tebrik ederim doktorun çaycısı falan diyorlar bu arada haberin olsun röntgen ayağına çaycı yaptılar falan :D
Dokturun çaycısına iyi güldüm. :D
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
payitahtxintikam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen payitahtxintikam »

adsiz yazdı:a.slm musto hoş geldin . seni görmek şaşırtmadıda şu payitaht bizim kayıp emre mi ??? işe geçtin hiç görüşemiyoruz ya ne face ne oyun hadi onu geç telefondan cvpda vermiyon msjlara :D
bana kimse mesaj atmıyo olm insanları kandırmayın yalan haber bunlar :D
bLaDexm yazdı:
payitahtxintikam yazdı:vay vay vayy kimleri görüyorum kimleri :D bende ramazandan beri yokum oyunda öyle arada bir selma vermek için giriyorum çoğu kişiyle görüşemiyorum ama arada bir görüşelim ya skype veya başka bi platformda özledim hepinizi keratalar :D Adem'imm naptın knk polislik işi noldu dış dünyayla ilişkini kesmişsin ulaşamıyorum sana bi şekilde ulaş konuşalım az özledim :!: :!:
Mert sende aynı şekilde knk özleidm la seni bi ara oyuna uğrayam hasret giderek :D Onur sende ayağını denk al Oğuzla aklınızı almaya gelcem :D

Beni arayan ulaşır asıl sana ulaşılmıyor.1 Temmuzda son sınavım var Kankam.Senin hakkında el arabası aldı,milleti tanımıyor diye duydum hayırsız insan :D Olur da kazanırsam ilk işim seninle Memoya jopun tadına baktıracağım :D .Şaka bir yana 1 aydır Ankara'daydım bugün döndüm Antebe.Şu sınavı atlatırsam tekrar dönüş yaparız diye düşünüyorum.Hadi kendinize iyi bakın ALLAH'a emanet olun.

ee Adem'im el arabası bu kolay değil almak her babayiğidin harcı değil :D senin jopun varsa benimde iğnem var knk kapışırız her türlü :D
bLaDexm yazdı:
VaMoSBieN yazdı:Tebrik ederim doktorun çaycısı falan diyorlar bu arada haberin olsun röntgen ayağına çaycı yaptılar falan :D
Dokturun çaycısına iyi güldüm. :D
ekmek parası olm ne iş olsa yapıyoz işte :D
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam

Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez. ;)
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Tabikii doktor caycisi olmakta iyi bir sey sonuca mimar falan degil doktor boru degil 7 yil okumus cayi bile biyolojik terimler ile icer... :D Artik attigin sekerlerin degerlerine falan bakar ol sende Emre :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk

“Genel Sohbet” sayfasına dön