Arkadaşlar oyundaki Nicki vermeyin yada veriyorsanız isim burada, OYUNDA DİKKATLİ OLUN EN YAKIN ARKADAŞINIZIN
İsmiyle Gelip Şifre İstiyorlar.Şahsen Bende Oldu ve Suan 4x49 charımı Çaldırmış Bulunuyorum.
Lütfen Fevri Davranın Şifre Vb Konular İstenir ise Arkadaş Listenize Ekleyin Bakın.
SEVDİĞİMİZ DOSTLAR
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SEVDİĞİMİZ DOSTLAR

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Bu durumu bir örnekle açıklamak istiyorum. Basit,sıradan,klasik bir örnek olacak ama yine de gülmüştüm. Amacına ulaşamayan kamilliklerin trajikomikliği de denebilir :mrgreen:
Sözü gecen kamil vatandaş herkimse Tolga'nın karakter ismini taklit ederek vukuatına başlıyor.Ama kısa surede vaka sonlanıyor.Fıs kanalından ''slm- nbr- ismin nedir?'' gibi sorular yazmaya başlayan elaman, iş olmak mı denir bunun adına ya da hırsızlığın ilk adımları mı artık ben de çözemedim ,ben ismim sadullah deyince direkt ''bby ''dior :mrgreen:
komik ve cılız bir hırsızlık hareketi örneği vermek istedim sadece
Sözü gecen kamil vatandaş herkimse Tolga'nın karakter ismini taklit ederek vukuatına başlıyor.Ama kısa surede vaka sonlanıyor.Fıs kanalından ''slm- nbr- ismin nedir?'' gibi sorular yazmaya başlayan elaman, iş olmak mı denir bunun adına ya da hırsızlığın ilk adımları mı artık ben de çözemedim ,ben ismim sadullah deyince direkt ''bby ''dior :mrgreen:
komik ve cılız bir hırsızlık hareketi örneği vermek istedim sadece
Ateş, kış meyvesidir....
benim gidişimle hiçbir alakası yok siz kendi aranızda başlattınız herşeyi benmi ateşledim fitili eğer bişey yapdıysamda ne yapdığımı söylersen sevinirim suçu bana tmak kolayınıza geliyodur eminimmorukkelleci yazdı:.....FuNdaa yazdı:burak senn gidişinle oldu hepsi bakta övün artık dağılmamıza kavgalrımızaFuNdaa yazdı:Lowrider(hakan)=piskopat kendini dizginlemeyi hiç öğrenemiycek=)
Agemennon(merdanem)=eşssiz bi dost mert boğmak serbest:)
demekki herkesi bir arada tutan benmişim ama yokluğumda değerimi anladınız buda pek hoş bir şey değil benim açımdan

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
olcağı Varmış olmuş..MORDuMan yazdı:benim gidişimle hiçbir alakası yok siz kendi aranızda başlattınız herşeyi benmi ateşledim fitili eğer bişey yapdıysamda ne yapdığımı söylersen sevinirim suçu bana tmak kolayınıza geliyodur eminimmorukkelleci yazdı:.....FuNdaa yazdı:burak senn gidişinle oldu hepsi bakta övün artık dağılmamıza kavgalrımızaFuNdaa yazdı:Lowrider(hakan)=piskopat kendini dizginlemeyi hiç öğrenemiycek=)
Agemennon(merdanem)=eşssiz bi dost mert boğmak serbest:)
demekki herkesi bir arada tutan benmişim ama yokluğumda değerimi anladınız buda pek hoş bir şey değil benim açımdan
bunda tek Burak ın bi suçu yok...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
----------14/03/2010-------
You've got pussy, I've a dick
So what's the problem, let's do it quick
So take me now, its also late
Lives to short, to rock and wait
Take me now or dont you see