Siz Sayın Kuklacı Oyuncuları
Bu iş Sonuçlanıncaya dek buradayım.Bu lonca bizim ve öyle kalacak
www.belaxloncasi.tr.gg
Talha Er
Bela Loncası Kurucusu ve Onursal Başkanı
Belax Loncası Kurulmuştur (Belaxbattle)
Re: Belax Loncası Kurulmuştur (Belaxbattle)
Koçum 1. Olarak verdiğin site açılmıyor.2. Olarak Roa Her Sunucuda var.Çok fazla kaptırma kendini oyuna.Artistik ypcam diye rezil olma !Basbelasi yazdı:Siz Sayın Kuklacı Oyuncuları
Bu iş Sonuçlanıncaya dek buradayım.Bu lonca bizim ve öyle kalacak
http://www.belaxloncasi.tr.gg
Talha Er
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
SAYIN Kuklacı Oyuncuları
Saygım var Pasif olduğumuz için olmuştur bir hata bunu düzeltiniz.Roa veya başka bir klan beni ilgilendirmez onlar arasarında anlaşmıştır.
1-Bu Bela Loncası Klanının ilk kurulduğu an hiç bir sunucuda böyle bir klan yoktur.
2-Roa veya başka bir klan beni ilgilendiremez çünkü Telif Hakları Şahsım adınadır.
3-Hiç bir Kar amacım yoktur ki bunuda anlamanız lazım gelirdi
4-Sitemiz hiç kapanmadı ki şimdi açılmasın şuan ben sitedeyim.
5-BU İŞ SONUÇLANINCAYA DEK BURADAYIM GEREKİRSE TÜM YETKİLİLERLE GÖRÜŞÜLENECEKTİR Kİ ARAMIZDA TATLILIKLA ÇÖZELİM İSTİYORUM Kİ KİMSE RAHATSIZ OLMASIN ...
SAYGILARIMLA....
Talha Er
BELA LONCASI RESMİ WEB SAYFASI : http://www.belaxloncasi.tr.gg
İletişim Adresi : belaxloncasi@hotmail.com
Saygım var Pasif olduğumuz için olmuştur bir hata bunu düzeltiniz.Roa veya başka bir klan beni ilgilendirmez onlar arasarında anlaşmıştır.
1-Bu Bela Loncası Klanının ilk kurulduğu an hiç bir sunucuda böyle bir klan yoktur.
2-Roa veya başka bir klan beni ilgilendiremez çünkü Telif Hakları Şahsım adınadır.
3-Hiç bir Kar amacım yoktur ki bunuda anlamanız lazım gelirdi
4-Sitemiz hiç kapanmadı ki şimdi açılmasın şuan ben sitedeyim.
5-BU İŞ SONUÇLANINCAYA DEK BURADAYIM GEREKİRSE TÜM YETKİLİLERLE GÖRÜŞÜLENECEKTİR Kİ ARAMIZDA TATLILIKLA ÇÖZELİM İSTİYORUM Kİ KİMSE RAHATSIZ OLMASIN ...
SAYGILARIMLA....
Talha Er
BELA LONCASI RESMİ WEB SAYFASI : http://www.belaxloncasi.tr.gg
İletişim Adresi : belaxloncasi@hotmail.com
Belax Klanı mı var ?
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Evet Beyefendi Böyle Bir Klan var lakin Pasiftir.Kapanmamıştır.Sadece Pasiftir
Talha Er
Talha Er
Kardeş fazla ops tipi oynuyosun.Burası İKV burda Klan değil Lonca Beyefendiciğim.
Bahaneler üretmeyin yanlış yazdım bililiyorum heralde lonca olduğunu....
Ne bahane üretecem senin gibi çocuğa 
Yorum yaparak formu kirletme daha fazla elinden geleni ardına koyma .Basbelasi yazdı:5-BU İŞ SONUÇLANINCAYA DEK BURADAYIM GEREKİRSE TÜM YETKİLİLERLE GÖRÜŞÜLENECEKTİR Kİ ARAMIZDA TATLILIKLA ÇÖZELİM İSTİYORUM Kİ KİMSE RAHATSIZ OLMASIN ...
Eren oluşumunuz hayırlı olsun ..
Not :"imzanı düzelt kardeşim "
anıL
Sayın Beyefendiler
Forumu kirletme çocuk velet vb. şeyler sadece kişileri susturmak veya onların görüşlerini hiçe saymaktır.
Burada yaşın hiç bir önemi yoktur.
Burada benim olan bir şeyi başkası üstleriniyor bu olanaksız.
Emin olun ki buradayım
Emin olun ki Ne Derseniz Medeni bir şekilde asla seviye aşımı yapmadan sizinle her konuyu görüşebilirim.
Hiç bir Kar Gütme Amacım Yoktur.Bunu da böyle bilsin. ( Sözde ) lonca başkanı ( ! ) kimse benimle görüşsün bunu aramızda halledelim.Her zaman dostluk elim açıktır
Talha Er
Bela Loncası Kurucusu ve Onusal Başkanı
Forumu kirletme çocuk velet vb. şeyler sadece kişileri susturmak veya onların görüşlerini hiçe saymaktır.
Burada yaşın hiç bir önemi yoktur.
Burada benim olan bir şeyi başkası üstleriniyor bu olanaksız.
Emin olun ki buradayım
Emin olun ki Ne Derseniz Medeni bir şekilde asla seviye aşımı yapmadan sizinle her konuyu görüşebilirim.
Hiç bir Kar Gütme Amacım Yoktur.Bunu da böyle bilsin. ( Sözde ) lonca başkanı ( ! ) kimse benimle görüşsün bunu aramızda halledelim.Her zaman dostluk elim açıktır
Talha Er
Bela Loncası Kurucusu ve Onusal Başkanı