Sallamanın böylesisonilahi yazdı:ilk çıktıgından beri bu esya size baglanmıştır diyordu ben ilk ejder kullanannım kmsede yokken fanartta kazandmARZLODOS yazdı:Silindiği zamanda silmiştir o zaman. Silinmeme özelliği geldiği tarihi ayzarsan bende ondan önceki bir taRİH YAZAM SANAsonilahi yazdı:saheserler silinmezARZLODOS yazdı:
Önce üretilmiş sonra yanlışlıkla silinmiş ve yeniden üretmiş o esnada silah yüksetme gelmiş silahını yüksetmiş ve o esnadada silinen silahın iadesini istemiş zamanında gelmediği için sonradan kabul görüp cantasına eklenmiş bir durum gibi gözküyor.
Silinen bir esyanın geri iade olayı gibi fantazi olduğunu zannetmiyom.
BUYRUN Olmas demeyin İLGİNç
Re: BUYRUN Olmas demeyin İLGİNç
Olmas demeyiz zaten olmaz deriz 
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Olayı silme derken geri alma olayı dedik olmaazmı düşüncesindedik. Anlayan anlmamış nedense olmaz değil olur yönünden bakalım.Silahci yazdı:Şaheserler ilk çıktığı günden beri silinemiyor.. Bilginize.ARZLODOS yazdı: Silindiği zamanda silmiştir o zaman. Silinmeme özelliği geldiği tarihi ayzarsan bende ondan önceki bir taRİH YAZAM SANA
Benim ejder asam var (silinmiyort tamam) Bak nasıl iki adet olacak.
Ejd3r asamı yanlıklı isportacıya satmısım ben acemi bir insanım salla yaw bir tane daha üretirim neoalcak.
Ürettim AAAAA o da ne saheserler geri alınıyormus bilmiyordum hemen başvurum. Aradan 2 hafta geçti ben oz aman yeni ürettiğim ejder asayayı ürettim ve yüksetme yapmıstım. Artık geri gelmesinin bir önemi yok derken bir de çantamda geri iade yapıldığını gördüm.
Etti iki Satmakta bir nevi silmedir diyelim lalaguga yapmaya gerek yok.
Oyun hatasından dolayı iki adet olmus arkdaşın bizde bir aklı başında bir insanın neden iki asa üretmiş olacagını anlamya çalışıyorduk fantazi miş bilmem neymiş dememkki değilmiş.
A R Z L O D O S
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konu amacına ulaşmış, seyri değişmiştir. Durum gereği Forum kuralları Madde 2 uygulanmıştır.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi forumlar.
Konu amacına ulaşmış, seyri değişmiştir. Durum gereği Forum kuralları Madde 2 uygulanmıştır.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU