OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

Bu oyun 39 levelken hem zordu , hemde zevkliydi vede bu oyun altın çağını 39 levelken yaşamıştır , oyunun en zevkli , en güzel dönemidir 39 level dönemi , ne zaman 49 level oldu yer altı geldi oyun inanılmaz sarsıldı , grup bölgelerininde gelmesiyle dibe vurdu , olay budur. Ayrıca 39 levelken kolay diyenler o dönemde oynadılar mı şüpheliyim
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen iskar43 »

Yorumlara bakılırsa herkes 39 lvl güzeel diyor.Bana kalırsa 29 leveller daha eğlenceliydi. Güç Zeka Beceri Bünye puanları otamatik değilde kendimizin dağıtılması gibi.Kuklacının orda tek kalsedon madeninde krip çekme yarışı.ve bu zaman zarfında hoş güzel sohbetler.39 leveller geldi bunlar biraz daha azaldı.Ama yinede 49 levellere göre daha çok eğlenceliydi...29 levellerde Apa krip pahalıydı ama 39 levellerde değeri düşdü.Civan cicği ve koni ciceği pahaı oldu.Element itemlerin işe yaramasıyla herkes Hasar ateş-elektirk- asit-vb herkes bu itemleri sahip olmak birbiriyle yarışırdı.Asıl eğlencede buydu Şimdiki gibi GB lere girip item düşürmek değil...Şimdi herkes kendi menfaatine düşkün olmuş durumda....
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

39 seviye zamanlarının en pahalı madeni Açık Pembe Ametist ve Civan Çiçeğiydi.İnsanlar o zamanlar Menekşe Elas, Sibiryalı gibi madenlerin ne işe yarayacağını bilmediği için sibiryalı çeken üzülürdü apa çıkmadı diye :) O zamanlar Efsun deyince insanların aklına sadece Maksimum Hasar ve Büyü Fiziksel efsunlar gelmezdi.Çok iyi hatırlarım savaşçılar Kristal Okucu, Magnezyum Okucu, Gül Dikeni Okucu, itemlere taparlardı adeta.Gül Dikeni Okucu kolyenin 2m olduğu zamanları biliyorum o zaman çok para 2m :) O zamanlar eşyalarda 10 seviye kuralı yoktu.39 seviyeyken 1 seviye eşya bile giysen eşyanın efsunu kayba uğramazdı.27 seviye Yeldeğirmeni Meteor Tipi zırhımı hala saklarım :) Çok iyi efsundu zamanında.O zamanlar şimdiki gibi oyun parası değersiz değildi.2m paramız oldumu çok sevinirdik. :) Kısacası zordu ama çok zevkliydi 39 seviye zamanları.İnsanlar arası saygı sevgi vardı, akçe yoktu sadece 9,90 Tl olan plus paket vardı.Onuda alan sayısı azdı.Çünkü o zamanlar oyun plussızlara bu kadar acımasız davranmıyordu.Yöneticiler cana yakın insanlardı Örneğin [GM]Abura.Yöneticiler insanların cebine değil gözünün içine bakardı sorunlarımızı dinlerdi.LAG yoktu.[GM]Abura ekipten ayrılırken yazdığı yazısında oyunda herhangi bir sorun olsa geceleri uyuyamadığını ve karnına ağrılar girdiğini belirtmişti.Oyunda ki eksikleri sorunları çözmek için sabahladığını söylerdi.İşte o zamanların yöneticileri böylesine vefalılardı.Verdiğimiz paraların nereye gittiği hakkında en ufak şüphemiz yoktu.Şimdi mi? Şimdi ise durum içler acısı malesef herkesin bildiği gibi.
Kullanıcı avatarı
Cizmelikedi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Cizmelikedi »

TAMAM HERŞEY SİZİN EĞLENCENİZ GİBİ SİZİN ZEVKİNİZ GİBİ İYİKİ 39LVL ZAMANIMDAKİ ADIMI YAMADIM . YAZMIŞ OLSAYDIM HERKESİN TANIYACAĞINA EMİNİM. BEN ZEVK VE KARARLARIMADA SİZ KARARVERİN .

BENİ BANLAYIN GİTSİN... NEDE OLSA BURDA DÜŞÜNCELERİN BİR ANLAMI YOK ... DÜŞÜNCELERE SAYGI DUYANDA YOK...

İYİ FORUMLAR.

(FORUM ÜYELİĞİMİ BANLAYIN.)

İKVDEKİ GİRİŞ MSN DE FORUM MSN DE AYNI ÜYELİĞİME BİRŞEY OLMASIN İÇİNDE ÇOK SAYIDA MADENİM VAR.
Kullanıcı avatarı
Cizmelikedi
İskele Babası
İskele Babası

DÜNYANIN en kötü sürümünüde çıkarsalar koca oyunda tek başımada olsa bu oyunu BIRAKMAM!! BIRAKAMAM!!
Oyuna ARA VERMEKLE büyük hata yapmışım. (istiyetek bırakmadım SBS nedeni ile) herşeyi tamam layıp kendimi açıkladığımdada göreceksiniz. OYUN NASIL OYNANIRMIŞ.
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

Cizmelikedi yazdı:DÜNYANIN en kötü sürümünüde çıkarsalar koca oyunda tek başımada olsa bu oyunu BIRAKMAM!! BIRAKAMAM!!
Oyuna ARA VERMEKLE büyük hata yapmışım. (istiyetek bırakmadım SBS nedeni ile) herşeyi tamam layıp kendimi açıkladığımdada göreceksiniz. OYUN NASIL OYNANIRMIŞ.
biri bu cocugu dısarı alsın
Resim
Kullanıcı avatarı
Cizmelikedi
İskele Babası
İskele Babası

Bazı kişiler kendilerine YEDİREMİYOR. oyun bana kolay geldiği için.

FORUM üyeliği ban layın. ama oyundaki çarıma birşey yapmayın. Orda kimseyle tartışmadım kötü bir şeyde yapmadım.
Forumde sevilmediğimin farkındayım HERKESSS ten farklı füşüncelerim olduğundan..

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Cizmelikedi
İskele Babası
İskele Babası

BU SÖZLERİ YUTTURACAĞIM SİZE.
Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Alucard »

Cizmelikedi yazdı:BU SÖZLERİ YUTTURACAĞIM SİZE.

Yaş küçük
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

Alucard yazdı:
Cizmelikedi yazdı:BU SÖZLERİ YUTTURACAĞIM SİZE.

Yaş küçük
max 12
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön