Dikkat dağıtma gerçekten gereklimi?
Re: Dikkat dağıtma gerçekten gereklimi?
Fazla SÖZE Ne HacetLanetxx yazdı:barkido yazdı:dikkat dağıtma gerçekten gereklimi?
çünkü zihinle atabiliyorsunuz ve çok kudret gidiyor ayrıca etkiside çok çok muhteşem değil sakınma gibi değil mesela ya da sert gibiyhani neden gerekli açıklarmısınız?
DİKKAT DAĞITMA ÇOK ÖNEMLİDİR TAMAM 39 LEVELLERİ VARKEN ETKİSİ ÖYLE HEMEN GECMİODU 49 GELDİ BERBAT ETTİLER BAK SANA EĞER 15 PUANSA ÖZELLİKLERİ:
-ŞİFACININ KOŞMASI YAVAŞLAR
-SAVAŞÇININ KOŞMASI YAVAŞLAR
-BUYUCUNUNDE KOSMASI YAVAŞLAR
-ŞİFACI KENDİNE ESKİDEN %25 CAN BASIOSA %20 BASAR
-BUYUCU SANA ESKİDEN 2000-3000 VURUOSA 1500-2500 VURUR(KRİTİKSİZ)
-SAVAŞÇI SANA 2000-4000 VURUOSA 1400-3000 VURUR
-EĞER ŞİFACIYA 3-5 KİŞİ DİKKAT DAĞITMALARI 15 DE ATARSA ŞİFACI YÜRÜMEYE BAŞLAR
-EĞER SAVAŞÇIYA 3-5 KİŞİ DİKKAT DAĞITMALARI 15 DE ATARSA SAVAŞÇI YÜRÜMEYE BAŞLAR
-EĞER BÜYÜCÜYE 3-5 KİŞİ DİKKAT DAĞITMALARI 15 DE ATARSA BÜYÜCÜ YÜRÜMEYE BAŞLAR
Arkadaşım; Yetenk Dağıtma, Bir Zevk Meselesidir..! Fakat; Dikkat Dağıtma Yeteneği Söz Konusu Olunca, Şahsen; Zevk Diye Hiç Bir Şey Kalmıyor...
Dikkat Dağıtma;
Arkadaşlar, Dikkat Dağımanın En Önemli Özelliği, Bir Puan Saldırı, İki Puan Savunma Düşürme Gücüne Sahip Olmasıdır..! Dikkati Dağıtılmış Olan Bir Savaşçı; Üç Vuruşun İkisini Yeteneklerle Iska Geçmeden, Kalan Vuruşu Yeteneklerin Süresi Dolarken, Iska Geçer..!
Dikkati Dağıtılmış Olan Bir Şifacı, Sakınması Etkin Halde Olan Bir Savaşçıya, 3/2 İhtimalinde Iska Geçer; Üstüne Üstlük, Eskime Oranında 0,76 Kat Artış Gözükür..!
Dikkat Dağıtmanın Büyücüler Üzerindeki Etkisi; Arkadaşlar 3.0.0 Güncellemesiyle, Büyücüler Savaşçılarımızın En Büyük Rakibi Oldular..! Büyücülerin Buz Büyülerinin %60 Yavaşlatma Etkisine, Sadece Savaşçılardaki Dikkat Dağıtma Yeteneği Cevap Verebilir..!
NOT: Büyücülerin Ekranlarına, "Hedef Büyüye Direndi" Yazısının Gelmesinde, Dikkat Dağıtmanın, %55 Etkisi Vardır..!
Dikkat Dağıtma;
Arkadaşlar, Dikkat Dağımanın En Önemli Özelliği, Bir Puan Saldırı, İki Puan Savunma Düşürme Gücüne Sahip Olmasıdır..! Dikkati Dağıtılmış Olan Bir Savaşçı; Üç Vuruşun İkisini Yeteneklerle Iska Geçmeden, Kalan Vuruşu Yeteneklerin Süresi Dolarken, Iska Geçer..!
Dikkati Dağıtılmış Olan Bir Şifacı, Sakınması Etkin Halde Olan Bir Savaşçıya, 3/2 İhtimalinde Iska Geçer; Üstüne Üstlük, Eskime Oranında 0,76 Kat Artış Gözükür..!
Dikkat Dağıtmanın Büyücüler Üzerindeki Etkisi; Arkadaşlar 3.0.0 Güncellemesiyle, Büyücüler Savaşçılarımızın En Büyük Rakibi Oldular..! Büyücülerin Buz Büyülerinin %60 Yavaşlatma Etkisine, Sadece Savaşçılardaki Dikkat Dağıtma Yeteneği Cevap Verebilir..!
NOT: Büyücülerin Ekranlarına, "Hedef Büyüye Direndi" Yazısının Gelmesinde, Dikkat Dağıtmanın, %55 Etkisi Vardır..!
Evet Kardeş Gerekli Dikkat Attıgın Hayvanın Zırhını Düşürüyor Ve Sen Yüksek Vuruyorsun Birde Saldırı Hızı Yavaşlıyor Aldıgın Hasar Azalıyor.. 
Benim Dostum Ölüme Gidiyoruz Dediğimde Niye Diyen Deyil Ne Zaman Diyendir.
Gamex / Koray..

Gamex / Koray..

- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
10 vermeniz yetmez zaten dikaktin asıl işe yarar özelliği hedefi %25 yavaşlatmasıki bu sadece 15 puanda oluyor.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
ya bu oyunu gerçekten iyi oynayan biri bana kasmak için bi yetenek dağılımı yapabilirmi?
ops:
xxxÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM BEN SENİN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALMIŞIM.xxx
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
DİKKAT DAĞITMASIZ GÖREV OLMAZ KADİM,SOLUCAN,YEŞİL HİDRA,İFLİS GİBİ YARATIKLARI KESERKEN ÇOK İHTİYACIN OLUR...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
+1 Hidraların can basmasını azalttığı için çok işe yarar.hicretsidan yazdı:DİKKAT DAĞITMASIZ GÖREV OLMAZ KADİM,SOLUCAN,YEŞİL HİDRA,İFLİS GİBİ YARATIKLARI KESERKEN ÇOK İHTİYACIN OLUR...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
DİKKAT DAĞITMASIZ SAVAŞÇI OLMAZ...
- Tmasxconqueror
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Cok işe yarıyor büyücü ws sinde eğer savaşçıysan dikat at kolayca keserisn yürüyemez .
Savaşçıyla şifa keserken at dikkat dağıtmanı devamlı ıska vurcak sana.
Savaşçıyla şifa keserken at dikkat dağıtmanı devamlı ıska vurcak sana.
Tмasxcσnqueяσя...
Tмasxcσnqueяσяx...
Suηucu
/color] TıLsıм
KLaη
/color] Aяzıη ςσcuкLaяı
Lσηca
/color] T-мas [Tüяк Masтєя]
AsLaηLaя тaтiLє ςıкıηca мaγмuηLaя кєηdiηi кяaL єdєяLєя . . .
Tмasxcσnqueяσяx...
Suηucu
KLaη
Lσηca
AsLaηLaя тaтiLє ςıкıηca мaγмuηLaя кєηdiηi кяaL єdєяLєя . . .