Yağma Artırıcıları Testi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Re: Yağma Artırıcıları Testi

Mesaj gönderen goktanri »

2800 madalya sığnak ve migrat madalyası
nuc kolye
alter kolye
1 kez Gaffar kesimi
sıfır asa
böyle şans olurmu
olur
ama
olmaz olsun,,,,
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
IIBaRoNII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIBaRoNII »

FERRAND yazdı:
IIBaRoNII yazdı:yağma artırıcılar çok işe yarıyor adamların hakkını yemeyin.
5 gaffardan : ( 2 çarımla )
1 bıçak pant 1 hidra pant 2 bıçak zırh 3 köşk 1 ateş 1 hidra zırh ve bır suru reçete aldım.
bence yeterli.
Artırıcı var diye sizde eksik olan item düşecek diye birşey yok.
taş kanat eld. yok ama bıçak eld ve hidra eldden 10-15 tane dustu.
Haksızlık yapuyorsunuz.
Helal olsun. 5 çarın var sadece 2 çarınla diye yazmışsın. Acaba sığınaktan ve migrattan itemini çıkartmamış olsaydın ne düşünürdün.

Sıgınak ve mıgrattan ıtemı olmayanın gaffarla işi ne ?
ç.t sıgınak ve mıgrattan uzun bır zaman sonra çıktı.
bu surede ıtemı dusurmenız gerekırdı.
Artırıcılar işe yarıyor.
mıgrat artırıcıyla 5-10 yol kesımınde zırhları tamamlamıstım.
50-60 kesımde de alter takıları dızmıstım.
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Baron şansım yaver gitmiyor diyorum. Sığınık bölgesi çıktığından beri büyücüm ile etk bir kolye ve yüzük dahi çıkmadı. Herkes senin gibi şanslı deil. Şifacım şanslı savaşçımda ama büyücüme 1 tek item alamadım sığınak ve migrattan bunu nasıl aşarım bilmiyorum. Sığınak çıktığı günden beridir diyorum sana ilk çıktığı gün varya hani işte o günden beri büyücümle sığınak atıyorum ama nafile maraton ayakkabıyı bile geçen ay düşürdüm tek bir kolye yada yüzük yok bu nedir bana bir izah et desem büyücün şansız dersin. Arkadaş lanet olsun demek istemiyorum ama malesef plus+şahsi yağma artırıcısı+lonca yağma artırıcısı ile 1 ay girdim çantamda azat cevolar ve srı renkli yüzükler artı mor asalar ile doldu taştı. Ben nadide yüzük ve kolye istiyorum. Sığınak bölgesi ilk çıktığından beri çıkmıyor ÇIKMIYORR. Bu sığınak bölgesi çıktığı günden beri hiçmi şansım olmadı hepmi şansızlık anıma denk geldi. İsyanlardayım Hakkımı helal etmiyorum Allah (C.C.) çıkarsın hakkımı.
Resim
Arizonaaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Arizonaaa »

BlackParadise yazdı:Merhaba,

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Siz arttırıcıları test ederken galiba şansınnız yaver gitti :D
Arizonaa - Şahüzzaman - Lokmanşifa

Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,

Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xrtoo »

Öncelikle selamlar ben şunu öğrenmek isterim oyunda bölgelerden düşen bir zırh kaç para eder?Yağma arttırıcılara tonla para harcıyoruz bir zıh bile düşmüyor bu adaletmi aceba?Oyundaki bir itemin gerçek parayla değeri nedirki oyunculara bunları vermekde bukadar cimrisiniz?Şimdi sizin dediğiniz gibi ben milyar lira bile harcasam bana item düşmeyebilir ve siz buna şans diyip geçiştirebilirsiniz?
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

xrtoo yazdı:Öncelikle selamlar ben şunu öğrenmek isterim oyunda bölgelerden düşen bir zırh kaç para eder?Yağma arttırıcılara tonla para harcıyoruz bir zıh bile düşmüyor bu adaletmi aceba?Oyundaki bir itemin gerçek parayla değeri nedirki oyunculara bunları vermekde bukadar cimrisiniz?Şimdi sizin dediğiniz gibi ben milyar lira bile harcasam bana item düşmeyebilir ve siz buna şans diyip geçiştirebilirsiniz?
Aynen sonuna kadar katılıyorum. Aynı fikirdeyim.
Resim
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

xrtoo yazdı:Öncelikle selamlar ben şunu öğrenmek isterim oyunda bölgelerden düşen bir zırh kaç para eder?Yağma arttırıcılara tonla para harcıyoruz bir zıh bile düşmüyor bu adaletmi aceba?Oyundaki bir itemin gerçek parayla değeri nedirki oyunculara bunları vermekde bukadar cimrisiniz?Şimdi sizin dediğiniz gibi ben milyar lira bile harcasam bana item düşmeyebilir ve siz buna şans diyip geçiştirebilirsiniz?

Şöyle bi göz gezdirdimde konuya çoğu zırvalamışda sen hepden zırvalamışın dayanamadım sonunda yazdım :D olur akçe ile sana item versinler o zaman ÇEMBERLİTAŞ ve diğer grup bölgelerinin ne anlamı kalıyo oraya kimse girer mi sanıyosun :) Bu tarz düşüncelerde isen zaten oynama sen bu oyunu baştan malupsun :) akçe ile o itemler verilse idi herkes alırdı ve kısa süre içinde herkes oyundan sıkılırdı ve geriye kalan --> oyuncu zaafı ;) bunun yerine şahaser eşyaların alışverişe açık olması yada akçe ile "Efsun Transveri" daha daha olmadı sıloganıda benden (KORKMAYIN PATENT FELAN İSTEMEM :D) "-Çantanızda ve Kasanızda Biriken Şaheser Efsunlardan Mı Sıkıldınız ? Şaheser Satış Açıcı Dükkanda...!!!" En mantıklı seçim olacaktır...
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
IIBaRoNII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen IIBaRoNII »

Yahu şaşırıyorum nasıl düşmüyor ya?
Bırakın beyler bu işleri düşmüyor ayaklarını.
tek kesimde butun ıtemler dusecek mı ? hayır.
Bİr örnek vereyim.
Arkadaşımla 3 gaffar kestik arka arkaya ona dusenler sunlar.(lonca ç.t artırıcı var sadece )
Sıfır asa ,cehennem asa,sıfır pant,köşk
Bana düşenler= hidra bıçak,hidra pant,bıçak eld.

Plussız sadece lonca ç.t artırıcıyla şifacıma
Siyanur ayak,ruh zırh düştü 2 x kesımınde.

ee bunlar vardı zaten ama yine düştü.
Eksik olanları dusurmek ıcın tekrar tekrar gırıyoruz.
ıtem sızede dusuyor ama eksık olan ıtem dusmuyor diye bu isyanınız.:)
Hakkını verin artık şu adamların onlarda çalısıyorlar işlerini yapuyorlar.
Artırıcıları işe yarıyor haksızlık etmeyin!
Daha bir çok örnek var...
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

4 Kenan attım 2 çarımlada bugün şifacıma Fundi kolye düştü
büyücü boş çıktı :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhabalar;
Artırıcım olmadan bir günde tamı tamına 9 sığınak üst üstte attığımı biliyorum ve hepsinden de boş çıktım.Ancak şunu da söylemeliyim ki lonca olarak Miğrat artırıcı ürün almıştık ve 2. Miğratımda Nucleus zırhımı 7. ya da 8. miğratımda ise nucleus yüzüğümü düşürdüm.Pantolonlarım da düştü bu süre zarfında.Ayrıca loncadaşlarıma düşen zırhları da saymıyorum daha.Anlayacağınız kişisel artırıcıyı bilmem ancak Lonca Artırıcıları çok işe yarıyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön