PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Re: PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma

Mesaj gönderen Fahrenheit »

IROH yazdı:Bende üyrlikal dan kutu almayı dusunuyorum yalnız bu 2 saattır kodlar bana ulasmadı yazıları canımı sıktı acaba buna bı acıklık getırebılırmısınız? bırkac ta sorum olacak ben Çt kutu aldıgımda normal kutu almısım gıbı tum ozellıklere sahıp olacakmıyım?
kodlar benım uyelıkal hesabımda mı gozukecek msn adresıme mı gonderılecek?
bırde 20 dk ıcınde ulasması gerekıyor bu ulasmayan arkadaslar buraya yazabılırmı 2 kodların elıne ulasıp ulasmadıgını
sımdıden tesekkurler ıyı forumalar...

Merhabalar;
Eğer Üyelikaldan Kargosuz Çemberlitaş Kutu ürününü seçerseniz tarafınıza sadece kodlar gönderilir.Yani Kutu (Poster, CD vs..) size gönderilmez.Gönderilen kodları yüklediğiniz hesabınıza ise +5 Yetenek Puanı, Kasa Erişimi, 3 Aylık Plus ve Lonca Lisansı yüklenir.Kodlar E-posta adresinize değil Üyelik al adresinize son resimde olduğu gibi gönderilir.Kodların gecikmesi ise birkaç nedene bağlanabilir.Bunlar: Referans No yu yanlış yazmak ya da yazmamak, Hesap Numarasını yanlış yazmak ve Yoğunluktan dolayı olabilir.Kodların gelmediğini belirten arkadaşlar daha sonra konuya gelmediği hakkında mesajlar yazmadılar muhtemelen kodlar ellerine sağ salim ulaşmıştır.
:)
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IROH »

Fahrenheit yazdı:
IROH yazdı:Bende üyrlikal dan kutu almayı dusunuyorum yalnız bu 2 saattır kodlar bana ulasmadı yazıları canımı sıktı acaba buna bı acıklık getırebılırmısınız? bırkac ta sorum olacak ben Çt kutu aldıgımda normal kutu almısım gıbı tum ozellıklere sahıp olacakmıyım?
kodlar benım uyelıkal hesabımda mı gozukecek msn adresıme mı gonderılecek?
bırde 20 dk ıcınde ulasması gerekıyor bu ulasmayan arkadaslar buraya yazabılırmı 2 kodların elıne ulasıp ulasmadıgını
sımdıden tesekkurler ıyı forumalar...

Merhabalar;
Eğer Üyelikaldan Kargosuz Çemberlitaş Kutu ürününü seçerseniz tarafınıza sadece kodlar gönderilir.Yani Kutu (Poster, CD vs..) size gönderilmez.Gönderilen kodları yüklediğiniz hesabınıza ise +5 Yetenek Puanı, Kasa Erişimi, 3 Aylık Plus ve Lonca Lisansı yüklenir.Kodlar E-posta adresinize değil Üyelik al adresinize son resimde olduğu gibi gönderilir.Kodların gecikmesi ise birkaç nedene bağlanabilir.Bunlar: Referans No yu yanlış yazmak ya da yazmamak, Hesap Numarasını yanlış yazmak ve Yoğunluktan dolayı olabilir.Kodların gelmediğini belirten arkadaşlar daha sonra konuya gelmediği hakkında mesajlar yazmadılar muhtemelen kodlar ellerine sağ salim ulaşmıştır.
:)
tesekkurler yardım ıcın pekı bısey daha sorcam ben...
Ben ptt havale formu aldım bugun ıncelemek ıcın yarın gondermeyı dusunuyorum.simdi ben formu aynı sızın sıteye koydugunuz ornektekı gıbı doldurdum ayrıyetten baska bıryer doldurmama gerek varmı? yoksa buralar yetıyomu?mesela tc numaramın ustundekı hesap numarası kısmı nıe bos? sımdıden tesekkurler bırde su soruma cevap verırsenız sevınrım?
kutunun e-pinlerı benım uyelık al hesabıma mı gelıcek yoksa uyelıkala kaydoldugum msn adresıme mı? ornegın example@hotmail.com adresıme mı gelıcek? (adres kısısel adresım deıl ornektır)
Resim
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Ben ptt havale formu aldım bugun ıncelemek ıcın yarın gondermeyı dusunuyorum.simdi ben formu aynı sızın sıteye koydugunuz ornektekı gıbı doldurdum ayrıyetten baska bıryer doldurmama gerek varmı? yoksa buralar yetıyomu?mesela tc numaramın ustundekı hesap numarası kısmı nıe bos? sımdıden tesekkurler bırde su soruma cevap verırsenız sevınrım?
kutunun e-pinlerı benım uyelık al hesabıma mı gelıcek yoksa uyelıkala kaydoldugum msn adresıme mı? ornegın example@hotmail.com adresıme mı gelıcek? (adres kısısel adresım deıl ornektır)
Tekrar Merhabalar;
TC Kimlik numarasının üzerinde olan kısım eğer sizinde bir hesabınız var ve bu hesaptan Üyelikal hesabına para yatırmak istiyorsanız doldurmanız gerekir.Siz parayı direk elden ve nakit vereceğiniz için forma sitede kayıtlı olan kişinin TC kimlik numarasını yazmanız yeterlidir.Ayrıca önceki cevabımda da belirttiğim gibi E-PIN ler Üyelikal.com sitesindeki üyeliğinize gelir.Yani example@hotmail.com adındaki msn adresinize herhangibir e-mail gönderilmez.E-PIN lere sitede alışveriş sepetinden bitirilen siparişinize tıkladığınızda ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Fahrenheit yazdı:
Tekrar Merhabalar;
TC Kimlik numarasının üzerinde olan kısım eğer sizinde bir hesabınız var ve bu hesaptan Üyelikal hesabına para yatırmak istiyorsanız doldurmanız gerekir.Siz parayı direk elden ve nakit vereceğiniz için forma sitede kayıtlı olan kişinin TC kimlik numarasını yazmanız yeterlidir.Ayrıca önceki cevabımda da belirttiğim gibi E-PIN ler Üyelikal.com sitesindeki üyeliğinize gelir.Yani example@hotmail.com adındaki msn adresinize herhangibir e-mail gönderilmez.E-PIN lere sitede alışveriş sepetinden bitirilen siparişinize tıkladığınızda ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar...
ben şu anda üyelik al dan sipariş verdim 15.45 de. Ptt ye de 16.31 de parayı yatırdım.yalnız ben de 1.30 saattir kodları bekliyorum hala elime ulaşmadı bakalım ne olacak :/
Resim
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

ben şu anda üyelik al dan sipariş verdim 15.45 de. Ptt ye de 16.31 de parayı yatırdım.yalnız ben de 1.30 saattir kodları bekliyorum hala elime ulaşmadı bakalım ne olacak :/
Merhabalar;
Öncelikle sitedeki Siparişlerim sayfasından siparişinizin son durumunu tekrar kontrol etmenizi öneririm.Kodlar elinize ulaşmamış ise;
Üyelikal İletişim Bilgileri:
Telefon: 212 264 75 14

Eğer telefondan ulaşamıyorsanız e-posta göndermenizi öneririm.
E-posta: bilgi@uyelikal.com
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Fahrenheit yazdı:
Merhabalar;
Öncelikle sitedeki Siparişlerim sayfasından siparişinizin son durumunu tekrar kontrol etmenizi öneririm.Kodlar elinize ulaşmamış ise;

tamamdir saat 8.30 gibi kodları elime aldım:) açtığın konu ve yardımların için teşekkürler:) yalnız birşey dicem demez isem içimde kalacak. Bu resmiyet niye ya hepimiz oyuncu değilmiyiz.bu kadar resmi konuşman soğuk duruyor biraz daha sıcakkanlı olmalısın:) neyse üzerime vazife değil zaten iyi geceler iyi forumlar
Resim
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

tamamdir saat 8.30 gibi kodları elime aldım:) açtığın konu ve yardımların için teşekkürler:) yalnız birşey dicem demez isem içimde kalacak. Bu resmiyet niye ya hepimiz oyuncu değilmiyiz.bu kadar resmi konuşman soğuk duruyor biraz daha sıcakkanlı olmalısın:) neyse üzerime vazife değil zaten iyi geceler iyi forumlar
Önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Resmiyet konusuna gelince; tabi ki hepimiz oyuncuyuz bunu bir resmiyet ve yahut araya bir mesafe koymak gibi algılamamak lazım sadece üslub ve Türkçe' yi güzel kullanmak diyelim.
;)
İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
Frankie
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Frankie »

27 Nisan Günü Sipariş Verdim. Gittim parayı yatırdım 1 mayıs oldu kodlar hala elime geçmedi e-posta gönderdim onada cevap yok :evil: :evil: :evil:
Frankensteinx [(^) Ejder Asa] [Sıfır Kelvin Asa ]
Kimyaçı [Yücelen Ekolü(^) Halit Girmenç İcadı Osmiridyum Rünlü Balyoz ]
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Frankie yazdı:27 Nisan Günü Sipariş Verdim. Gittim parayı yatırdım 1 mayıs oldu kodlar hala elime geçmedi e-posta gönderdim onada cevap yok :evil: :evil: :evil:
Merhabalar;

Ayrıca bankaya para yatırdığınıza dair makbuzunuz elinizde ise onu Referans Numaranız ile bilgi@uyelikal.com adresine durumu açıklar bir mesaj ile göndermeniz halinde yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Byzmsll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Revolutıon

Mesaj gönderen Byzmsll »

15:30 qibi parayı yatırdım saat 16: 30 Ama HayLa EpinLer YOK ....
Beni Bilen Bilir, Gerisi Hikaye ...
Resim Benim Vatanımda Ezan Dinmez, Bayrak İnmez..Ya Sev Ya TeRK Et.

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön