emrah yazdı:Bizim sunucunun dıyer sunuculara nazaran neden cok laglı oldugunu sımdı anlamıs bulunmaktayım Kasıntı cok herhalde![]()
MUMYAxİNSaN
sizleri pistlerde görmek isteriz
emrah yazdı:Bizim sunucunun dıyer sunuculara nazaran neden cok laglı oldugunu sımdı anlamıs bulunmaktayım Kasıntı cok herhalde![]()
MUMYAxİNSaN
MUMYAxİNSaN
Nettu yazdı:emrah yazdı:Bizim sunucunun dıyer sunuculara nazaran neden cok laglı oldugunu sımdı anlamıs bulunmaktayım Kasıntı cok herhalde![]()
MUMYAxİNSaN
HeLaLL))
Fatih bana katıldı Olcay.Kable yazdı:Hosgeldin.
Fatih benden hizli yazma bi kerede.Ayrica sana katiliyorum
NaSiHatt yazdı:+SkyBlue yazdı:Öncelikle hoşgeldin
İlk önce Merandaki veda konundan başlamak istiyorum. Öyle bir veda konusu açmışsın ki olmaz derece yani. Veda mı etmişsin yoksa kendini mi tanıtmışsın karar veremedim.
Buradaki konuya gelirsek çok iddialı konuşuyorsun yok onu kesip yok şunu kesip gideceğim. Keseceğini nereden biliyorsun? Burada oynayan büyücülerin taktiklerini, yetenek dağılımlarını, büyücü kullanışlarını biliyor musun? Yok eğer bilmiyorsan keseceğinden nasıl eminsin? Her neyse fazla uzatmaya gelmez özet olarak kendine fazla güvenme.
Artizler çoğaldı[/b]