İsmet PERT
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Re: İsmet PERT
Ama gerçekten haksızlık var... Arz kalesinin tek bir yüzü açık lodos kalesinin ise bir çok yeri açık ve savunmasız yaratıklar duvardan geçmese daha iyi olurdu ve İsmeti kesmek de zor olurdu.Orada lodoslardan 1 tane şifacı olsaydı İsmeti kesmeniz çok zor olurdu 
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
-
- FareAdam Düşmanı
İSMET KESIMI İLE FOTO BENDEDE OLMASI LAZIM
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nemesis
İsmeti içeride kesin diyenler için söylüyorum bu gerçekten zor çünkü kalenin ortasını tüm muhafızlar görebiliyor. Handanda yukarı çıktıktan sonra sadece üsttekilerle uğraşırsınız ama lodos kalesinde böyle değil.
Diğer sunucularda handan kesildi ama tılsımda hala kesilemedi.Orasını burasını bırakın simdi Handan zormuş İsmet basitmiş felan .Demekki yapılabiliyor ki diğer sunucular tarafından gerçekleştirilebildi.Lodos klanı tarafından hala gerçekleştirilememesini yadırgıyorum doğrusu.Kimseyle tartışmak felan deilim amacım ama yapmanız lazım artık şu işi .Sağlam 2 gurupla hallolacak bişey bence.Sen neden yapmıyorsun o kadar kolaysa dıyeceksiniz oldum olalı arzım 
-
- Acemi Savaşçı
Küfür içerikli iletiniz silinmiş, hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
Bilginize.
Bilginize.
En son PitbuLL tarafından 11 Mar 2012 06:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli yorum
Sebep: Küfür içerikli yorum
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
+1 Katılıyorum Harfine Kadarbluestar yazdı:Diğer sunucularda handan kesildi ama tılsımda hala kesilemedi.Orasını burasını bırakın simdi Handan zormuş İsmet basitmiş felan .Demekki yapılabiliyor ki diğer sunucular tarafından gerçekleştirilebildi.Lodos klanı tarafından hala gerçekleştirilememesini yadırgıyorum doğrusu.Kimseyle tartışmak felan deilim amacım ama yapmanız lazım artık şu işi .Sağlam 2 gurupla hallolacak bişey bence.Sen neden yapmıyorsun o kadar kolaysa dıyeceksiniz oldum olalı arzım
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
heey be ne günlerdi
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.