Bu konuyu takip ediyorum tecrübelerime dayanarak bu işin seyrine bakacak olursak sonu pek hayırlı olmayacak gibi.Teknik olarak düşünürsek de bu etkinliğin güvenirlilik konusunda zaafları olduğu açık.
Zamanında kuklaci sunucusunda yaşanan hadise bize ders oldu.Bireysel birşeyler yapılabilir ama böyle bir etkinlik uygun olmadığını düşünüyorum.
Iyi forumlar
Şahersizlere yardım vakfı
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Şahersizlere yardım vakfı

LEPRECHAUN
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Nemesis
Oyunu emek vererek oynamak varken neden beleşten şaheser basıyosunuz bırakın uğraşsın bassın 
MeseLa ben sahersiz Matadorxdoğukan şahasersiz ejdersiz öyLe amele amele girip çıkıom oyuna
arasıra ws atıom yenme hevesiyle yeniliom canım sıkılıo çıkıom oyunda bana da yardımcı olun bene yardım
arasıra ws atıom yenme hevesiyle yeniliom canım sıkılıo çıkıom oyunda bana da yardımcı olun bene yardım
Hani yardım edicektin ben de şahersiziim hani heves etirmeyin la bari
Öncelikle cümleten s.a...
Kardes böyle şeyler birazda reklama girer biliyor musun?
Binevii param var havamıda atarım.. gibi bir şey oldu seninkisi doğrusu
Ama içindeki niyeti Allah bilir orasına ben karışamam. Neyse hadi diyelim iyi, güzel düşünmüşsün oyunda şaheseri olan insanlar kendilerini çok çok üstün görüyorlar. Bu çok gerizekalıca bir şey olmasına rağmen böyle. Anlamış değilim doğrusu oyun için o havalar kompleksler falan
Birde o laf tartışmaları olmuyor mu hehehehe
Şahesersiz olanlarla gb bile atmıyorlar, açıkçası şahesersiz bu oyunu oynarsan hiç bir zevk alamıyorsun. Gelelim konuya, hadi sen yaptın yardımı senin veya senle beraber arkadaşlarının yardımlarıyla bir çok insan şaheser üretti. Sen belkide gunlerce maden çektin, saatlerce para kastın ama biri geldi senin veya sizin paranızla zınk diye bastı şaheseri. Fakat hangi birine üreteceksin? hangisine yardım edeceksin? diyeceksin ufakta olsa bir kaç kişiye üretelim.. Sana şunu söyleyeyim kardes, yarın bir gün o şaheser ürettiğin adam seni keser, yaz bunu bir kenara
Bak bencil bir insan olarak görme beni
çok gördük kopruyu geçene kadar dayı diyeni, köprüden sonra söveni..
Senin iyi niyetin sana zarar vermez, fazla iyi niyetli olursan kendini kullandırırsın. Bu hem oyunda hemde gerçek hayatta da böyle, kaide bu. İstedikçe isterler işlerini görene kadar seninleler, abilerisin yahut kardeşleri. Açıkçası fazla iyimserlik başa bela. Herkese hak ettiği kadar değer
He her insan böyle olacak diye bir kuralda yok tabii, ama oyun bu. Bilemezsin ki karşındaki insanın ne yapacağını? valla ruhun bile duymaz usta
adı üstünde ' insan ' bunun adı, şeytanın aklına gelmeyecek fikirler gezer kafasında
Sen oyundan zevk almana bak, herkesi kurtaramazsın 
Hadi vesselam..
Kardes böyle şeyler birazda reklama girer biliyor musun?
Hadi vesselam..
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
biz boşuna mı menekşe de oturduk bekledik emege saygısızlık degilmi?
ben adada saf gibi maden çekeyim siz beleşten şaheser sahibi olun.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
green16 yazdı:Öncelikle cümleten s.a...
Kardes böyle şeyler birazda reklama girer biliyor musun?Binevii param var havamıda atarım.. gibi bir şey oldu seninkisi doğrusu
Ama içindeki niyeti Allah bilir orasına ben karışamam. Neyse hadi diyelim iyi, güzel düşünmüşsün oyunda şaheseri olan insanlar kendilerini çok çok üstün görüyorlar. Bu çok gerizekalıca bir şey olmasına rağmen böyle. Anlamış değilim doğrusu oyun için o havalar kompleksler falan
Şahesersiz olanlarla gb bile atmıyorlar, açıkçası şahesersiz bu oyunu oynarsan hiç bir zevk alamıyorsun. Gelelim konuya, hadi sen yaptın yardımı senin veya senle beraber arkadaşlarının yardımlarıyla bir çok insan şaheser üretti. Sen belkide gunlerce maden çektin, saatlerce para kastın ama biri geldi senin veya sizin paranızla zınk diye bastı şaheseri. Fakat hangi birine üreteceksin? hangisine yardım edeceksin? diyeceksin ufakta olsa bir kaç kişiye üretelim.. Sana şunu söyleyeyim kardes, yarın bir gün o şaheser ürettiğin adam seni keser, yaz bunu bir kenara
Senin iyi niyetin sana zarar vermez, fazla iyi niyetli olursan kendini kullandırırsın. Bu hem oyunda hemde gerçek hayatta da böyle, kaide bu. İstedikçe isterler işlerini görene kadar seninleler, abilerisin yahut kardeşleri. Açıkçası fazla iyimserlik başa bela. Herkese hak ettiği kadar değer
He her insan böyle olacak diye bir kuralda yok tabii, ama oyun bu. Bilemezsin ki karşındaki insanın ne yapacağını? valla ruhun bile duymaz usta
adı üstünde ' insan ' bunun adı, şeytanın aklına gelmeyecek fikirler gezer kafasında
Hadi vesselam..
Kurmaca Gerçeklik
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
KEMALIZMX yazdı:green16 yazdı:Öncelikle cümleten s.a...
Kardes böyle şeyler birazda reklama girer biliyor musun?Binevii param var havamıda atarım.. gibi bir şey oldu seninkisi doğrusu
Hadi vesselam..
Kurmaca Gerçeklik![]()
Herkesle karıştırma kendini :roll:
MuHaCiR(49)*
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Kurt
Bırak Kardeşim biz elmas madeninde boşunamı oturduk. Mesela bir artırıcı alsın gitsin maden çeksin(ben böyle yaptım
) Yani kimse beleşte olmasın alın teriryle üretsin herkez EKTİĞİNİ BİÇER.
Burhan SİPER
[{REHBER}IIxBURHANxII]
Tılsım
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgleft]
[{REHBER}IIxBURHANxII]
Tılsım
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgleft]