SANCAK'TA İSYAN
Re: SANCAK'TA İSYAN
Yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamayacağım artık forumda gm edalarından vazgecin arkadas oyunda adamlar uyarılmadan bir anda düsüyor sen diyorsun ki cıkısla cıkın bi mantıklı düsün yazdıgını gmlere sov yapmıs olmak icin yazma.
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
fujix yazdı:Yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamayacağım artık forumda gm edalarından vazgecin arkadas oyunda adamlar uyarılmadan bir anda düsüyor sen diyorsun ki cıkısla cıkın bi mantıklı düsün yazdıgını gmlere sov yapmıs olmak icin yazma.
Helal arkadaşım. Ağzına sağlık...
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
Kerim sakin ol gm filan değilsin hatta rehber bile değilsin herşeye cevap yetiştiryosun arkadaşım ESC ile çıkış yapamazsın çünkü düşyorsun ..!!!Legendxdalgac yazdı:Merhaba
Bu tip geri sarmalar, SOBEE nin planlı bir çalışması değil.Beklenmedik hatalar sonucunda geri sarmak ZORUNDA KALIYORLAR.
Ayrıca bu itemim madenim gitti diyenleride anlamıyorum.
Yönetim bas bas bağırıyor oyundan çıkarken Esk-Çıkış kombinasyonunu kullanın.
Sizin yaptğınız iş, alt+f4 kombinasyonu.
Bu şekilde tabi gidebilir eşyalarınız materyalleriniz.Oldu olacak ctrl+alt+delete yapıp görev penceresinden kapatın oyunu :!:
Esc Çıkış kombinasyonu ile çıktığınızda bu tip geri sarmalar olsa dahi sizin açınızdan sorun teşkil etmicektir.
İyi forumlar..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
Arkadaş gm yalakası alışHAMMER62 yazdı:Kerim sakin ol gm filan değilsin hatta rehber bile değilsin herşeye cevap yetiştiryosun arkadaşım ESC ile çıkış yapamazsın çünkü düşyorsun ..!!!Legendxdalgac yazdı:Merhaba
Bu tip geri sarmalar, SOBEE nin planlı bir çalışması değil.Beklenmedik hatalar sonucunda geri sarmak ZORUNDA KALIYORLAR.
Ayrıca bu itemim madenim gitti diyenleride anlamıyorum.
Yönetim bas bas bağırıyor oyundan çıkarken Esk-Çıkış kombinasyonunu kullanın.
Sizin yaptğınız iş, alt+f4 kombinasyonu.
Bu şekilde tabi gidebilir eşyalarınız materyalleriniz.Oldu olacak ctrl+alt+delete yapıp görev penceresinden kapatın oyunu :!:
Esc Çıkış kombinasyonu ile çıktığınızda bu tip geri sarmalar olsa dahi sizin açınızdan sorun teşkil etmicektir.
İyi forumlar..
Yazdıgı seye bak ya bizi gerzekalı yerine koymuyor mu bide o zoruma giden resmi resmi yazmalar tüm ikv halkı gerzekalı bi sen akıllısın zaten
Faster Than %95 Of TR =Türkiye'nin %95'inden Hızlı (Test Yaptıranlar)

Buda Bilgisayarım

Ama Oyun Bende HÂLÂ KASIYOR.

BUNA BİR CEVAP VERİN

Buda Bilgisayarım

Ama Oyun Bende HÂLÂ KASIYOR.

BUNA BİR CEVAP VERİN
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- isyaninATESi
- Acemi Savaşçı
- Lonca: İSYN AŞİRETİ
Zinhar İSYAN etmeyin çok günah ateşte yanarsınız MAZALLAH
ALAYINA İSYAN İSYANINATEŞİ SİSMOLOG
GENEL BİLGİLENDİRME!!!
Selam arkadaşlar;
Öncelikle oyunda eşyası kaybolduğunu iddia eden oyuncular oyun içi aktif durumda iken eşyalarını kaybetmiştir.Oyun içi eşya nasıl kaybolur?Şöyle sıralanabilir:
1)Esc çıkış sistemi yerine alt+f4 sistemini kullanarak,
2)Sunucu güncellemesinde tüm oyuncuların oyundan atmakla,
3)Aktif iken bağlantı kesilmesinde,
4)Oyun veri tabanının düşük olmasından,
altı çizili olan kısım tamamiyle oyun yönetimlerinin sorumluluğu altındadır.Bağlantı kesilmesi yönetimi ilgilendirmez diyenler için ise:
İKV DIŞINDAKİ TÜM ONLİNE OYUNLARI İNDİRİP KURUN!%1 BİLE BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMAYACAKSINIZ!
Her neyse 3'e 1 yönetim suçlu.Gerisi akçe ile gelir sağlayan HELAL KAZANAN yönetimin dikkatine....
Öncelikle oyunda eşyası kaybolduğunu iddia eden oyuncular oyun içi aktif durumda iken eşyalarını kaybetmiştir.Oyun içi eşya nasıl kaybolur?Şöyle sıralanabilir:
1)Esc çıkış sistemi yerine alt+f4 sistemini kullanarak,
2)Sunucu güncellemesinde tüm oyuncuların oyundan atmakla,
3)Aktif iken bağlantı kesilmesinde,
4)Oyun veri tabanının düşük olmasından,
altı çizili olan kısım tamamiyle oyun yönetimlerinin sorumluluğu altındadır.Bağlantı kesilmesi yönetimi ilgilendirmez diyenler için ise:
İKV DIŞINDAKİ TÜM ONLİNE OYUNLARI İNDİRİP KURUN!%1 BİLE BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMAYACAKSINIZ!
Her neyse 3'e 1 yönetim suçlu.Gerisi akçe ile gelir sağlayan HELAL KAZANAN yönetimin dikkatine....

- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Bu yönetim kadrosu ile bu iş yürümez. Oyun içi destek ekibi yanında oyun içi teknik takip ve destek ekibi de kurulması lazım. Ayrıca Developer'ların yani oyun geliştiricilerin oyuncularla daha çok iletişim içerisinde olmalı ve oyunda da sık sık online olarak teknik takibi yapmaları gerekmektedir. Aksi takdirde bu iş böyle daha fazla yürümeyecektir. Eskiden saatlerce oynadığım başından kalkmak istemediğim oyuna şimdi 5 dakika zor katlanıyorum. Yönetim kadrosunda ve yönetim sisteminde değişikliğe gidilmeli. Lathander , Abura gibi yönetim kadrosunda olan arkadaşları hatırlarsınız. Sürekli oyuncu ile iletişim içerisinde olan ve sorunlara en kısa sürede dönüş yapabilen nadir yöneticilerdi. Şimdi ise ikv oyuncusu genel duyurular dışında forumda sadece forum yöneticileri ile diyalog içerisinde oluyor. Onların yanıtları da zaten kopyala yapıştır. Böyle daha ne kadar devam edebilir ki ?
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.