GB LERDE EJDER ASA SAÇMALIĞI DİYENLER BAKIN.
Re: GB LERDE EJDER ASA SAÇMALIĞI DİYENLER BAKIN.
Ejder Asa bir zamanlar benim de sinirimi bozan bir eşyaydı, bölgelere giremediğim için.Sonra Fan Art'ı kazanınca üretmekten kurtuldum.Şimdi aynı şeyi ben de diğer oyunculara yapıyorum,çünkü hızlıca bitirip çıkmak istiyorum bölgelerden.Ejder Asa, binevi oyuncuların tecrübesini de gösteren bir eşya.Üretemeyen arkadaşların en kısa sürede üretip bölgelere girmesini diliyorum.
2009-2013
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Ejder asanın müthiş özellikleri var tabi.Ama benim kızdığım nokta o değil,ejderi olmayan adamın dışlanması ! Belki ben üretemiyorum,belki param yok,herkesi durumu ve şartları aynı değil ki.Sarraf artırıcıya verecek parası olmayan adamın oynama hakkı yokmu.Kendi adıma konuşuyorum ; Ejder asa ürettiğim zaman kendini üstün görüp ejdersizleri ezmicem,yaşadığım sıkıntılar aklımda olucak ve gb atarken 1 ejdersiz almaya çalışıcam.Ne var yani,1 saate biteceğine 1 saat 10 dk ye bitsin ! Zaten saatlerinizi oyun başında harcıyosunuz...
- XXBeYkOzLuXX
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Payi tahtı SALTANAT
Arkadaşlar buyucu karekterını oynayan kışının tecrubesı ıyıyse eger ejder olup olmaması bıseyı degıstrmez bız İsTx loncası olarak sadece exp kasmak ıcın 47 lwl buyu sıfa tank 50 55 dk arasında kenanı kesıp cıktık buyu hasarlarsına gelınce en yuksek 600 buz onun ıcın ıtem den once tecrube onemlıdır
İsTxIBeYKoZLuI
İsTxBeYkOzLu
İsTxBeYkOzLu
- berkancetin
- Demirci Çırağı
650 buz hasarım var,aslında yetiyor,olsa olsa 10 dk gecikir
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
Şahsi görüşüm.[Ejder Asa]' sı olmayan bir büyücünün grup bölgelerine girebilmesi ya da girememesi kendi elindedir.Bence grubun selameti açısından Sığınaklar' da bir adet Ejder Asa ' sız büyücü gerekmektedir.Neden diye sorarsanız:
Ejder Asa' sı olmayan bir büyücü eğer Direnç Kırma yeteneğine 15 puan ve Tesla Küresi yeteneğine 1 puan verdiği takdirde bu yeteneklerle Deli, Fedai, Baş Fedai gibi yaratıkları arkasından koşturan ejder asalı büyücülere büyük katkı sağlayabilir.Olaya sadece hasar olarak bakmamak lazım.Hasarı büyük olan büyücüler yaratıkları çevirirken ejdersiz büyücüde direnç kırıp tesla açarak diğer büyücülerin yüklerini bir hayli hafifletebilir.Yaratıklara vurma konusuna gelince de.Ejdersiz bir büyücü grupta birini gözüne kestirmeli ve sadece o kişinin vurduğu yaratığa vurmalı.Bu sayede yaratıklar ona hiddet toplayamadığı için dönmeyecektir.
İyi Forumlar...!
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Fahrenheit yazdı:Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
Şahsi görüşüm.[Ejder Asa]' sı olmayan bir büyücünün grup bölgelerine girebilmesi ya da girememesi kendi elindedir.Bence grubun selameti açısından Sığınaklar' da bir adet Ejder Asa ' sız büyücü gerekmektedir.Neden diye sorarsanız:
Ejder Asa' sı olmayan bir büyücü eğer Direnç Kırma yeteneğine 15 puan ve Tesla Küresi yeteneğine 1 puan verdiği takdirde bu yeteneklerle Deli, Fedai, Baş Fedai gibi yaratıkları arkasından koşturan ejder asalı büyücülere büyük katkı sağlayabilir.Olaya sadece hasar olarak bakmamak lazım.Hasarı büyük olan büyücüler yaratıkları çevirirken ejdersiz büyücüde direnç kırıp tesla açarak diğer büyücülerin yüklerini bir hayli hafifletebilir.Yaratıklara vurma konusuna gelince de.Ejdersiz bir büyücü grupta birini gözüne kestirmeli ve sadece o kişinin vurduğu yaratığa vurmalı.Bu sayede yaratıklar ona hiddet toplayamadığı için dönmeyecektir.
İyi Forumlar...!
Keşke herkes böyle düşünse.Ejderi olmayan adama ''EZİK'' gözüyle bakan insan çok
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Ejder asam olduğu halde 2gün önce parlamadığı için beni bile EZİK liyorlardı düşün artık milletin g.... öle bi kalkmışki ejder üretince parlatınca İyi Forumlarberkancetin yazdı:Fahrenheit yazdı:Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
İyi Forumlar...!
Keşke herkes böyle düşünse.Ejderi olmayan adama ''EZİK'' gözüyle bakan insan çok
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
Ben de aynen öyle yapıyorum. Direnç kırma 15 tesla küresi 1 kutup rüzgarı 10. Böyle olunca buzun kaç olursa olsun alıyorlar [pek abartmayın yine deFahrenheit yazdı:Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
İyi Forumlar...!
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
+1MuvaFFa yazdı:Ben ejdersiz büyü ile kenana gitmem neden mi?
Nedeni şu ben o kadar çalışıp didinmişim ve 1 ejder asa yapmışım. Daha sonra 1 şaheser için değerli bir zamanımı ayırmışım ne diye ejdersiz adamı grubuma alıpta zamanımı uzatayım. Eğlenmek isteyen kursun ejdersizler grubu gitsinler 2 3 saatte kenan kessinler. Ben o kadar paramı zamanımı ejder için harcadıysam oda gitsin harcasın biz keyfimizden ejder üretmedik.
Bunada mantıklı bir bahane bulunda görelim hadi
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
Bu kadar bencilsiniz yani.ottomanempire yazdı:+1MuvaFFa yazdı:Ben ejdersiz büyü ile kenana gitmem neden mi?
Nedeni şu ben o kadar çalışıp didinmişim ve 1 ejder asa yapmışım. Daha sonra 1 şaheser için değerli bir zamanımı ayırmışım ne diye ejdersiz adamı grubuma alıpta zamanımı uzatayım. Eğlenmek isteyen kursun ejdersizler grubu gitsinler 2 3 saatte kenan kessinler. Ben o kadar paramı zamanımı ejder için harcadıysam oda gitsin harcasın biz keyfimizden ejder üretmedik.
Bunada mantıklı bir bahane bulunda görelim hadi
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)