49 LeveL Şifacı oLmak..!!
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: 49 LeveL Şifacı oLmak..!!
üstaD hakLısında yüzde 1 kudret ıcın 15 medıtasyona değermı sence_?

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
1 kudret olarak değerlendirme bunu 15 kudret olarak değerlendir.EnSoNxLeonar yazdı:üstaD hakLısında yüzde 1 kudret ıcın 15 medıtasyona değermı sence_?
5 puanda 15 saniye kullanımı varsa 15 puanda 45 saniye kullanımı var.
bu aradaki fark 5 saniyede 1 +3 kudret bastığını düşün. 30 saniyede 6 kere +3 kudret basıcaksın. buda sana 18 kudret fazla sağlar.
meditasyona gereksiz diyemem ama çokta gerekli olduğunu söyleyemem. şifacının hiçbir yeteneği için aslında bunu söyleyemem hepsinin bir kullanım amacı vardır. yeterki nerde ve nasıl kullanacağını bil.
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
üstaD hakLısın ama bır dusun ws de gıydın saLdırı savunma ıtemler saçma bır yetenek yuzundne yok oLuor dıkkat dağıtma 30 saldırı 30 savunma goturuor...bunu kaldırmak ıcın 15 buyu bozma cok ıyı OLuor.. )) ama artık son care yucelenlere karsı zırhla başlıorum en sonda buyu bozmayla dıkkat dağıtmayı bozuorum fuL saldırı dalıorum.)1 kudret olarak değerlendirme bunu 15 kudret olarak değerlendir.
5 puanda 15 saniye kullanımı varsa 15 puanda 45 saniye kullanımı var.
bu aradaki fark 5 saniyede 1 +3 kudret bastığını düşün. 30 saniyede 6 kere +3 kudret basıcaksın. buda sana 18 kudret fazla sağlar.
meditasyona gereksiz diyemem ama çokta gerekli olduğunu söyleyemem. şifacının hiçbir yeteneği için aslında bunu söyleyemem hepsinin bir kullanım amacı vardır. yeterki nerde ve nasıl kullanacağını bil.
konfüçyüs

LeoNaR
taktik herzaman kişide gizlidir.
yukardaki mesajlarımdan birindede belirttim büyü bozma asla ve asla küçümsenemeyecek kadar güzel bir yetenek ama kullanmasını bilene
şahsen ben kullanıyorum.
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bana sorarsanız Herkesin yeteneği kendisine göre en iyidir
Sebebi şudur ki çok farklı kombinasyonlar var
ws yapmayı 39 Lvlerde bıraktım çünki bana bi faydası yok aksine zarar
Ama şifacının sadece ws aracı olarak görülmesine karşıyım
49 Lv lerde sadece 1 defa ustadım adsızkızla ws yapmama rağmen meditasyonum 15
Olduğu için ws çok uzun sürdü
Meditasyonun hem klan hemde ws de 15 olması gerek
Genede herkese göre kendi yetenek sistemi en iyidir
Sebebi şudur ki çok farklı kombinasyonlar var
ws yapmayı 39 Lvlerde bıraktım çünki bana bi faydası yok aksine zarar
Ama şifacının sadece ws aracı olarak görülmesine karşıyım
49 Lv lerde sadece 1 defa ustadım adsızkızla ws yapmama rağmen meditasyonum 15
Olduğu için ws çok uzun sürdü
Meditasyonun hem klan hemde ws de 15 olması gerek
Genede herkese göre kendi yetenek sistemi en iyidir
- Jonturkxsunny
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bilmeyenler için sağlıklı bilgilerEnSoNxLeonar yazdı:Coqu oyunCu on YargıLı Davrandı Ve Bu 2 SıLahı daha fazla denemeden.. on yaRgıLı oLduk Bende oyLe yaptım Gm CaptaınATX e ashabı keyFın yetersız oLdunu soyledım... kusura bakamsın on yargıLı oLdum ama arkadaşLar herkes 39 levellerde KaLdı galıba 26 savunmaLı sıfacı ayakkabısı oLan+ful ıtem dızen elınde ınat savaşcı kesmek cocuk oyuncaydı.. Sımdı ıse savaşcılarda 2 ustuste wurmadan wurabıldıklerı yetenekler war.+ecellerı war sıfacıların ıse tek ashabıları ve can kurtaranları war yanı bır denge olması soz konusu....39 levelde kullandınız yetenek sıstemlerını tamamen deyıstırın Coqu sıfacıda gordum 15 medıtasyon eskıden kalma bır şey 15 medıtasyonun ashabıyla werdı kudret yüzde 3 tur ashabısız yuzde 2 sadece 15 medıtasyon.. yüzde 5 kırıtık ve yüzde 25 ek enejı werırı benım suan medıtasyonun 6 yuzde 3 werıor 15 yapıncada aynı....Savaşcıların kudretı baya bır onemLı unutmayın+26 savunmaLı bır ayakkabı yok artık... sıfacının saldırı ve savunması cok onemLı haLe gelıor...SavaşcıLarın artık yuzde 50 sınde dıkkat dağıtma yetenekı yok... kullanmıor kullanmayanları kesmem artık zoR oLmuor.kullananlarda sıfacılar zorlanır.. cunku cook Buyuk derecede savunma ve saldırınız duser..ama Benım Gıbı 15 buyu bozma yaparsanız. yüzde 25 bu etkıyı kaldırma sansınız olur ve ben ıse her ws de bu etkıyı 2 3 kere kaldırıorum buda bır savaşcı ıcın 30 40 kudret kaybı demektır.....+
Suan Bır Sıfacı ws cı oLacaksa En ıdaeL yetenekler.. aşşadadır
15 Sıfa Ve BıLgısı
15 Ruh kalkanı
15 Büyü bozma
15 element Dırenç
15 can kurtaran
6 medıtasyon..
UzerımDe buLunan setler 187 soLucan+187+SaLdırı + 187 savunma+ İbnı sına+Ashabı kehf Suanda Coqu ecel kullanmayan savaşcıyı kesebıLıorum arada ıstısnalar cıkıor buda sıfacılara gelecek zırhlarla duzelecektır..ecel Getırenı olan savaşcı Cok ZorLuor hatta suan kesemıorum desem yalan oLmucaktır) ama yenı beklenen zırhlarla oyunda cok guzel bır karekter dengesı oLacaktır.... saygıLarımla KukLacı-Ensonxloanar=Leonarxxşifacı 2 carımda 49 level sıfacıdır..
qünceL
Ensonxleonar-Leonarxxsıfacı-Ensonbaşkentlı // The Lodos of ottoMan
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
qüncel

LeoNaR
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
qünceL .!

LeoNaR
Guzel konu emegine saglık acıklayıcı olmus
Medıtasyon bencede guzel ayrıca buyu bozma ılla 15 olaması lazım degıl ama ıyı olur 5 de yeter
Medıtasyon bencede guzel ayrıca buyu bozma ılla 15 olaması lazım degıl ama ıyı olur 5 de yeter
Kod: Tümünü seç
Asit Eritir.Şif_Acı Terletir