Merhabalar...Gitmene çok üzülenler'den birisi benim.Gerçekten güzel anılarımız oldu seninle ve yanımız'daki dostlarımızla.Güzel, dolu dolu keyif alarak geçirdiğimiz günler ve saatin nasıl geçtini anlamadan sabahlamalar, görevler ve daha çok güzel anılarımız oldu.İnan böyle hemen sevdiklerini bırakıp gidemezsin! Bu oyunda, bu sunucu'da her ne kadar nefret ettiğin kişiler varsa sevildiğin kişilerde var, bunu unutma.Her zaman yanındayız.Dostları gayet iyi biliyosun.Parthenious yazdı:Bundan sonra oyuna Eski sunucumuz olan Eminönü Sunucusunda devam etme kararı aldık. Ulaşmak isteyenler forum üzerinden özel mesaj atabilir.
Bu geçici de olabilir kalıcı da.. Sebebini soracak olanlara kısa bir bilgilendirme; sunucu içindeki huzursuzluk, başıboş hayvanlar ve piyasadaki saçmalık...
Başarılar ve saygılar...
Parthenious'dan Bilgilendirme ..!!
Re: Parthenious'dan Bilgilendirme ..!!
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Gelen cevaplar için teşekkür ederim..
Sağolsunlar Eminönünde de arkadaşlıklar yeşermeye başladı.. Tabi sizin yerinizi tutmaz ama yanlızlıktan şikayetçi değilim.. Ayrıca Alp sanırım senin zamanında yeraltı açık değildi ki şu anda eminönü bölgesinde in cin top oynuyor :mrgreen: gayet geniş geniş 2 saatte 20 oldum :mrgreen:
Çınaraltına çay içmeye beklerim..Hamit'in Yeri'ne :mrgreen:
Serhat güzel yazın için teşekkür ederim..Bende umuyorum o eski güzel günler geri gelsin..
Ben hiçbir zaman kendimi övmedim övmem de.. Her zaman da derim.."Bırakın da sizi başkaları övsün".. Övülmeye layık görülmüşüz ne mutlu..
Evet haklısın ela ama sen de şahit oldun, hatta yaşadın..Ama bu ayrılık çok süzmez.. gönül ister ki hep beraber olalım.. Benim kararım kesin.. Eminönüne beklerim
Sağolsunlar Eminönünde de arkadaşlıklar yeşermeye başladı.. Tabi sizin yerinizi tutmaz ama yanlızlıktan şikayetçi değilim.. Ayrıca Alp sanırım senin zamanında yeraltı açık değildi ki şu anda eminönü bölgesinde in cin top oynuyor :mrgreen: gayet geniş geniş 2 saatte 20 oldum :mrgreen:
Çınaraltına çay içmeye beklerim..Hamit'in Yeri'ne :mrgreen:
Serhat güzel yazın için teşekkür ederim..Bende umuyorum o eski güzel günler geri gelsin..
Ben hiçbir zaman kendimi övmedim övmem de.. Her zaman da derim.."Bırakın da sizi başkaları övsün".. Övülmeye layık görülmüşüz ne mutlu..
Merhabalar...Gitmene çok üzülenler'den birisi benim.Gerçekten güzel anılarımız oldu seninle ve yanımız'daki dostlarımızla.Güzel, dolu dolu keyif alarak geçirdiğimiz günler ve saatin nasıl geçtini anlamadan sabahlamalar, görevler ve daha çok güzel anılarımız oldu.İnan böyle hemen sevdiklerini bırakıp gidemezsin! Bu oyunda, bu sunucu'da her ne kadar nefret ettiğin kişiler varsa sevildiğin kişilerde var, bunu unutma.Her zaman yanındayız.Dostları gayet iyi biliyosun.
Evet haklısın ela ama sen de şahit oldun, hatta yaşadın..Ama bu ayrılık çok süzmez.. gönül ister ki hep beraber olalım.. Benim kararım kesin.. Eminönüne beklerim
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
aykutum sen benden daha iyi biliyosun sancağın çivisi çıktı.. Fiyatların yüksekliği insanları hırsızlığa yönlendirdi sanırım..herkesin charı çalınıyor..Benim emeklerin ne zaman gidecek diye beklemektense ufaktan yol almak en iyisi..Parthenious yazdı:Lütfen arkadaşlar.. O sunucuda kaldıkça oyuna ve oyunculara olan saygımı yitiriyorum.. Bunu kendim hissetmeye başladım; siz hissetmeden kalabalığın içine karışmam lazım..
oooo be abı 3 kere caLım caLındı bır yere kıpırdamadım sen nere hmn :S
hakLısın abı ama bak arayı acma ha yoksa e.onune qeLır basına dert olrum . . .
Rowxkomando
Gökhanım..valla işte..durum ortada.. Bana hala kal deme Git de gönlüm rahat olsun bari..
YOK ABI SENI BIR YERE GONDERMIYORUM. BENDE GELIYORUM O ZAMAN...
HATTA DIYORUM KI HAYDI SANCAKKKKKK EMINONU SUNUCUSUNA TASINIYORUZ. MUFIT ABIYI ORADA BIRAKMIYORUZ...
LAZOGLU...
HATTA DIYORUM KI HAYDI SANCAKKKKKK EMINONU SUNUCUSUNA TASINIYORUZ. MUFIT ABIYI ORADA BIRAKMIYORUZ...
LAZOGLU...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Gökhanım; arada kalmak nasıl bi duygu bilirmisin ? Ben ne gidebildim ne de kalabildim !(Babam ve Oğlum filminden alıntı)LAZOGLU yazdı:Gökhanım..valla işte..durum ortada.. Bana hala kal deme Git de gönlüm rahat olsun bari..
LAZOGLU...
Sağlıcakla...
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Karar Sizin E.ö Başarılar....
HERKES GİDER BİZ BURALIYIZ.

HERKES GİDER BİZ BURALIYIZ.

ABI OYLE HAKLISIN AMA ARA SIRA BIZE DE UGRA BARI. BAK 2 AY SONRA BENDE GIDIYORUM HEMDE TAMAMEN. OZLETME KENDINI EMINONUNE GELINCE SENI BULAMAYA BILIRIZ AMA ARA ARA UGRARSAN BURAYA GORUSURUZ ISTE EN AZINDAN. BILIYORSUN OZ ABIM GIBISIN BENIM ICIN AYSE ABLAMDA OZ ABLAM SEVDIGIM 2 INSANI BIR ANDA GORMEYINCE SOK DURUMUNA DUSUYORUM ISTE BE ABIParthenious yazdı:Gökhanım; arada kalmak nasıl bi duygu bilirmisin ? Ben ne gidebildim ne de kalabildim !(Babam ve Oğlum filminden alıntı)LAZOGLU yazdı:Gökhanım..valla işte..durum ortada.. Bana hala kal deme Git de gönlüm rahat olsun bari..
LAZOGLU...
Sağlıcakla...
LAZOGLU...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
- nichqteen07
- İskele Babası
ABI OYLE HAKLISIN AMA ARA SIRA BIZE DE UGRA BARI. BAK 2 AY SONRA BENDE GIDIYORUM HEMDE TAMAMEN. OZLETME KENDINI EMINONUNE GELINCE SENI BULAMAYA BILIRIZ AMA ARA ARA UGRARSAN BURAYA GORUSURUZ ISTE EN AZINDAN. BILIYORSUN OZ ABIM GIBISIN BENIM ICIN AYSE ABLAMDA OZ ABLAM SEVDIGIM 2 INSANI BIR ANDA GORMEYINCE SOK DURUMUNA DUSUYORUM ISTE BE ABI
LAZOGLU...
defol git sancaktan bir serefsiz daha gitmiş olur 2 ay bekleme hemen şimdik siktir git :lol:
LAZOGLU...
defol git sancaktan bir serefsiz daha gitmiş olur 2 ay bekleme hemen şimdik siktir git :lol:
İmzanızdan mail adresinizi kaldırınız , aksi takdirde forum hesabınız süresiz kapatılacaktır .
Böyle sağlam kişilerin gitmesi çok üzücü en kısa zamanda geri gelmeni isterim...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül