Betacıyım Diyenler :) (Alıntıdır)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hakan9648
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Betacıyım Diyenler :) (Alıntıdır)

Mesaj gönderen hakan9648 »

:arrow: :arrow:
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Kullanıcı avatarı
M3rt
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen M3rt »

Eline sağlık güzel yazı olmuş.Bende tam betacı değilim ama geldiğimde 29 lwl sınırı vardı.İsimler büyük küçük yazılıyor arzların orda kurtadamlar vardı.Ws atmak için klana girmen gerekiyordu ve Handan ve İsmet mısırçarsısının yanındaydı. :) Nerde o eski günler :cry: :?
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy

Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...

Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen gaox »

ethicalmaster yazdı:Arkadaşım betacıyı sütten çıkmış akkaşık diye tanıtmayı bırakında oyunda insan olun dürüst bir insan olarak oynayın demek yerine betacı olun demek hedefleniyor. Bak güzel kardeşim bu saatten sonra herkes betacı olamaz ama insan olur.

yanlışın var beta zamanında oyun daha dürüstçeydi ve hırsız vb.leri şeyler yoktu herkes kendi hakkıyla mutlu mutlu oynuyordu şimdi ise tam tersi buna değinmek istemiş.
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

way be ne günlerdi onlar ah ah geri dönebilsek keşke ya Gm arkadaşlar 29 lwl olarak 1 server açsalar 1 haftalığına bari o eski şekliyle gelse çok özlemişiz ya çokk burdan bunu anlıyoruz :D ben 9 lwl fare adamlara gtiimde taş kanatlar neler yaşatıyordu bize :D olgun taş kanat hediyesini almıştı :D, J.alide taş kanatları kesmek için Zwartan az mı öldü :P way be harbiden çok özlemişim şimdi bunu anladım..

ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK KARDEŞİM :) ELLERİN DERT GÖRMESİN..
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNnN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DuMaNnN »

Sevgiler ,saygılar;

DuMaNnN
PiLkiSaYaRcI - DuMaNnN - XxXDuMaNXxX - IIxXDuMaNXxII

Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....

Arz ederiz...

TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

DuMaNnN yazdı:Sevgiler ,saygılar;

DuMaNnN
Sevgi ve saygının İKV dünyalarında çok nadir göründüğü bu günlerde sevgide saygıda bizden sana gelsin DuMaNnN'ım :)
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Domestos yazdı:Beta değilim ama bende eskiyim.en azından ben geldiğimde meteor yeni açılmıştı.yeraltı açıldığı günden beri herkes birbirine düşman oldu.Dostluk arkadaşlık bitti level atlama derdine düştü millet.Ve birçok tanıdığım kişi var bu yüzden oyunu bırakan.Kimse kimseyi zorla biyerlere #@!? ve hiç kimse kimsenin görevine yardım etmek zorunda değildir.Hakiki dost zaten gel demeden gelir yada sorar.Betacıymış değilmiş bunun önemi yok.Eski oyuncularada saygı göstermek lazım sonuçta onların sayesinde bizlerde bişeyler öğrendik.Ama gerçekten eski ikv'den eski oyunculardan eser kalmamış.Umarım yeni bölüm geldiğinde oyun çığrından çıkmaz.
OAL DOMESTOS

;)

Bu yazılar ile ilgili Eskiden Sanki olaylar olmuyordu ? mantıgıyla yaklaşmak anormal demekki O zaman baya kör varmış oyunda :lol: Cevresindeki olaylardan mahrum olana başka ne denilebilir ki ?

Yeni bölümlerin felaket getirecegi açıkca ortada :lol: BETACIYIM diyerek gezenlerin çogunuda gördük :) İnsanlıktan mahrumlar :) Bugüne kadar kimin üstünü dizipte Ben yaptım diye övündüm ama yeraltının Olağanüstü bir şekilde gelişip Seviyenin 49 oLmasıyla Herkes sanki 10 yaş artmış gibi Meydani boş bulup İnsan kimlliginden çıktı... Sen ak kaşık mısın diyen olacak normal çünkü her insanin sabrinin bi Sınırı var öyLe anlar geliyor ki ağzından cıkan sözün bıçak olacagi unutuluyor... Bunu arada bende yaşadım ama Yanlış yapıpta doğru yolu bulmaktansa Yanlışa yanlışla gtmk daha mantıklı... Çunku yanlışın yerini dolduran doğru yanlışın neden ypıldıgını hiçe saymaktır... Kime boyun egdik ki şimdi egelim :) Yeni bir çar acıp samimi olduklarınıza selam digerlerine yol vermeniz tavsiymdir 8-) Pek beklentimiz yok oyundan Gir 10 15 dk sonra bak işine mantıgı artık...

Ama birşey ortada başkalarının yanlışlarıyla değil kendi yanlışlıklarınıza Sitem ediyorusunuz... Ama Yerçekimi kuvveti neden var değil mi :mrgreen:

Resim
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

DuMaNnN yazdı:Sevgiler ,saygılar;

DuMaNnN
yakalım bi cigara kafamız dumanlansın 8-)
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

SeraxsTyLe yazdı:
Domestos yazdı:Beta değilim ama bende eskiyim.en azından ben geldiğimde meteor yeni açılmıştı.yeraltı açıldığı günden beri herkes birbirine düşman oldu.Dostluk arkadaşlık bitti level atlama derdine düştü millet.Ve birçok tanıdığım kişi var bu yüzden oyunu bırakan.Kimse kimseyi zorla biyerlere #@!? ve hiç kimse kimsenin görevine yardım etmek zorunda değildir.Hakiki dost zaten gel demeden gelir yada sorar.Betacıymış değilmiş bunun önemi yok.Eski oyuncularada saygı göstermek lazım sonuçta onların sayesinde bizlerde bişeyler öğrendik.Ama gerçekten eski ikv'den eski oyunculardan eser kalmamış.Umarım yeni bölüm geldiğinde oyun çığrından çıkmaz.
OAL DOMESTOS

;)

Bu yazılar ile ilgili Eskiden Sanki olaylar olmuyordu ? mantıgıyla yaklaşmak anormal demekki O zaman baya kör varmış oyunda :lol: Cevresindeki olaylardan mahrum olana başka ne denilebilir ki ?

Yeni bölümlerin felaket getirecegi açıkca ortada :lol: BETACIYIM diyerek gezenlerin çogunuda gördük :) İnsanlıktan mahrumlar :) Bugüne kadar kimin üstünü dizipte Ben yaptım diye övündüm ama yeraltının Olağanüstü bir şekilde gelişip Seviyenin 49 oLmasıyla Herkes sanki 10 yaş artmış gibi Meydani boş bulup İnsan kimlliginden çıktı... Sen ak kaşık mısın diyen olacak normal çünkü her insanin sabrinin bi Sınırı var öyLe anlar geliyor ki ağzından cıkan sözün bıçak olacagi unutuluyor... Bunu arada bende yaşadım ama Yanlış yapıpta doğru yolu bulmaktansa Yanlışa yanlışla gtmk daha mantıklı... Çunku yanlışın yerini dolduran doğru yanlışın neden ypıldıgını hiçe saymaktır... Kime boyun egdik ki şimdi egelim :) Yeni bir çar acıp samimi olduklarınıza selam digerlerine yol vermeniz tavsiymdir 8-) Pek beklentimiz yok oyundan Gir 10 15 dk sonra bak işine mantıgı artık...

Ama birşey ortada başkalarının yanlışlarıyla değil kendi yanlışlıklarınıza Sitem ediyorusunuz... Ama Yerçekimi kuvveti neden var değil mi :mrgreen:

Resim
felsefe yapma ulennn :D
Kullanıcı avatarı
hakan9648
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hakan9648 »

Sanırım Serax Abimiz herşeyi özetlemiş.Başka diyecek bir şey bırakmamış.Dİğer yorumlar içinde teşekküler herkse 8-)
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech

“Genel Sohbet” sayfasına dön