HellRiDerS yazdı:
Sizde taktir edersinizki sunucularımızdaki bu lag sorununu sizin gibi birçok oyuncumuz yaşamaktadır ve forum üzerinden bu şikayetlerini dile getirmektedirler. Lag sorunu ile ilgili çalışmalarımız sürekli devam etmekte olup bunu sabit bir konu ile siz oyuncularımıza duyuruyoruz. Forum içerisinde açılmış konuları sabit bir metin ile oraya yönlendiriyor forum kirliliği yaratmaması içinde konuları kilitliyoruz. Sizde yapılan çalışmaları sabit konumuzdan takip edebilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dileriz.
xxxkorsanxxx yazdı:
ProtectorDragon yazdı:Bizlerin de bir oyuncu olduğunu unutmamanızı isterim.Şahsım adına Gaffar bey'in 1 canda kaçmasını örnek verebilirim.
Şu zaman ve şu tarihi bizlerde bilmiyoruz CLodyII.
Şu zaman ve şu tarihi bizlerde bilmiyoruz CLodyII.
Madem bilmiyorsun sen bırak bılen bırılerı yazsın yanlış anlıyorsun ısyanımız sana degıl bu ışlerı bu hale getıren kısılere kardeşım
Sizlere forum üzerinden en yetkili kişi Forum kaptanımız [GM]HellRiDerS'ın lag konusunda bilgilendirmesini paylaştım.
Forum kuralları gereğince konunun tartışmaya çekilmesi devamında; konunun kapatılması, kişilerin moderasyona uğrayacağını belirtmek isterim.
Yetkiler yetkiler burdakı yetkin ne olursa olsun umrumda degıl tartısmıyorum fıkırlerımı soyluyorum her neyse anladık sen kafana göre takılmaya devam edecen
Sadece Oyun Oyun Oldugu İçin Oyun Degildir. Yöneticiler Size Sesleniyorum 700 Bin Tane Kullanıcınız Var Ve Emionu Sunucusu Gayet Büyük Devasa Bir Sunucu Digerlerinden Kat Kat Acık Ara Playeri Olan Bir Sunucu Siz Bu sunucuya Göstermediginiz Özeni Başka Sunucuya Gösterirseniz Tepkileri Görürsünüz Sizin İlgilenmeniz Gerekeken Kac Sunucu Varsa Eminonude Bunlardan Bir Tanesi'dir Bunu Unutmayıp Çalışmalarınıza Bu Söylediklerimle Devam Ederseniz Ben Bir Kullanıcı Gözüyle Baktıgımda Teşekkür Edilebilecek Bir Seviyeye Gelebilirsiniz ''Dikkate Aldıgınız İçin Teşekkür Ederim''
BaRaN1122 yazdı:Sadece Oyun Oyun Oldugu İçin Oyun Degildir. Yöneticiler Size Sesleniyorum 700 Bin Tane Kullanıcınız Var Ve Emionu Sunucusu Gayet Büyük Devasa Bir Sunucu Digerlerinden Kat Kat Acık Ara Playeri Olan Bir Sunucu Siz Bu sunucuya Göstermediginiz Özeni Başka Sunucuya Gösterirseniz Tepkileri Görürsünüz Sizin İlgilenmeniz Gerekeken Kac Sunucu Varsa Eminonude Bunlardan Bir Tanesi'dir Bunu Unutmayıp Çalışmalarınıza Bu Söylediklerimle Devam Ederseniz Ben Bir Kullanıcı Gözüyle Baktıgımda Teşekkür Edilebilecek Bir Seviyeye Gelebilirsiniz ''Dikkate Aldıgınız İçin Teşekkür Ederim''
Eline koluna diline sağlık baranım herkez oyun bağımlısı olmuş sadece oyun ve itemlerden başını kaldıramaz olmuş ki bu tür deyişiklere bakma bile bakmıyorlar oyunda olmama sebeblerimden biride bu çok haksızlık olmasıdır yani tekrardan eline koluna diline sağlık baranım
BaRaN1122 yazdı:Sadece Oyun Oyun Oldugu İçin Oyun Degildir. Yöneticiler Size Sesleniyorum 700 Bin Tane Kullanıcınız Var Ve Emionu Sunucusu Gayet Büyük Devasa Bir Sunucu Digerlerinden Kat Kat Acık Ara Playeri Olan Bir Sunucu Siz Bu sunucuya Göstermediginiz Özeni Başka Sunucuya Gösterirseniz Tepkileri Görürsünüz Sizin İlgilenmeniz Gerekeken Kac Sunucu Varsa Eminonude Bunlardan Bir Tanesi'dir Bunu Unutmayıp Çalışmalarınıza Bu Söylediklerimle Devam Ederseniz Ben Bir Kullanıcı Gözüyle Baktıgımda Teşekkür Edilebilecek Bir Seviyeye Gelebilirsiniz ''Dikkate Aldıgınız İçin Teşekkür Ederim''
Eline koluna diline sağlık baranım herkez oyun bağımlısı olmuş sadece oyun ve itemlerden başını kaldıramaz olmuş ki bu tür deyişiklere bakma bile bakmıyorlar oyunda olmama sebeblerimden biride bu çok haksızlık olmasıdır yani tekrardan eline koluna diline sağlık baranım
OLUMSUZCZ38 yazdı:ben lagını gectim tek derdim depar atıldıgında veya skil vurdumuzda saniyesi geldi halde vurmuyor bu lagtanda öte bisi düzeltilirse sevinirim.
Bu konuda var tabi. onun nedeni ise bosluk tusuna fazla basmaktanmış sacma.