Anlamadım :? Bİraz Açık konuşurmusun ?Trldatklatnfree yazdı:Ben Senden Duyucağımı Duydum , Anladımki Güvenmiyorsun.. :!:XxxChesTeRxxX yazdı:Keşke Biride Bana Öyle Yardm Etsemarasaldadas yazdı:1 mavi 1 akik de bende beleş oyun içinde marasldadas ı görünce isteArizonaa yazdı:oyuna yarım saat giriyim dedim 29 lvl şifamla etkinlik varmış aslında aramaya hiç niyetim yoktu ama yöneticiyi yolumun üstünde buldum gano mu aldım ejdere ilk adım atıldı)
ops:
Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
marasaldadas yazdı:sabah işten çıkınca girerim oyuna senden önce bir arkadaş var forma yazmış sabah onla gireriz akşama girersem sana söz. ejder üretmek için çok süründüm. oyunuda bilmiyordum çok uğraştım kimse yardım etmedi. ejder üretikten sonra şaheser üretecek arkadaşlara 4 akik 2 gano 2 menekşe bir kaçta mavi verdim karşılıksız. kimini oyunda tanıdım kimini tanımıyorum bile
karşılığınıda aldım. bazı arkadaşlar bölgelerden item düşmüyor diye yakınıyor. bir ayda şifamın her şeyi tamam. bümünde 1 tek nucules zırhı kaldı junondan alcağı. unutmayın altıda üstüde oyun
Klandan falan çağırdım bu sabah 11.30 da yoktun ne zamanlar online olduğunu yazarsan sevinirim Ejder için sabırsızlanıyorum da
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Kardeşim Hayırlı Olsun İnşallah Üretirsin Ejderii..Arizonaa yazdı:Anlamadım :? Bİraz Açık konuşurmusun ?Trldatklatnfree yazdı:Ben Senden Duyucağımı Duydum , Anladımki Güvenmiyorsun.. :!:XxxChesTeRxxX yazdı:Keşke Biride Bana Öyle Yardm Etsemarasaldadas yazdı:1 mavi 1 akik de bende beleş oyun içinde marasldadas ı görünce isteArizonaa yazdı:oyuna yarım saat giriyim dedim 29 lvl şifamla etkinlik varmış aslında aramaya hiç niyetim yoktu ama yöneticiyi yolumun üstünde buldum gano mu aldım ejdere ilk adım atıldı)
ops:
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Murat Sen Yanlış Anladın.Ben Orda Keşke Biri Hazır Maden Demek istedim. Hep Yanlış Anladın. :?Trldatklatnfree yazdı:Ben Senden Duyucağımı Duydum , Anladımki Güvenmiyorsun.. :!:XxxChesTeRxxX yazdı:Keşke Biride Bana Öyle Yardm Etsemarasaldadas yazdı:1 mavi 1 akik de bende beleş oyun içinde marasldadas ı görünce isteArizonaa yazdı:oyuna yarım saat giriyim dedim 29 lvl şifamla etkinlik varmış aslında aramaya hiç niyetim yoktu ama yöneticiyi yolumun üstünde buldum gano mu aldım ejdere ilk adım atıldı)
ops:
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
sabah 9 da sığınağa girdik XxxChesTeRxxX in savaşçısıyla. bir de şifa aldık girsin sığınağı öğrensin diye amaArizonaa yazdı:marasaldadas yazdı:sabah işten çıkınca girerim oyuna senden önce bir arkadaş var forma yazmış sabah onla gireriz akşama girersem sana söz. ejder üretmek için çok süründüm. oyunuda bilmiyordum çok uğraştım kimse yardım etmedi. ejder üretikten sonra şaheser üretecek arkadaşlara 4 akik 2 gano 2 menekşe bir kaçta mavi verdim karşılıksız. kimini oyunda tanıdım kimini tanımıyorum bile
karşılığınıda aldım. bazı arkadaşlar bölgelerden item düşmüyor diye yakınıyor. bir ayda şifamın her şeyi tamam. bümünde 1 tek nucules zırhı kaldı junondan alcağı. unutmayın altıda üstüde oyun
Klandan falan çağırdım bu sabah 11.30 da yoktun ne zamanlar online olduğunu yazarsan sevinirim Ejder için sabırsızlanıyorum da
sözüm söz salı günü saat 10 la 14 arası oyundayım aksilik olmazsa
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ay Şifa Ne slk Tı Ona Hakaret Etcem Diye Sus Yemşim Yarın Açılcakmarasaldadas yazdı:sabah 9 da sığınağa girdik XxxChesTeRxxX in savaşçısıyla. bir de şifa aldık girsin sığınağı öğrensin diye amaArizonaa yazdı:marasaldadas yazdı:sabah işten çıkınca girerim oyuna senden önce bir arkadaş var forma yazmış sabah onla gireriz akşama girersem sana söz. ejder üretmek için çok süründüm. oyunuda bilmiyordum çok uğraştım kimse yardım etmedi. ejder üretikten sonra şaheser üretecek arkadaşlara 4 akik 2 gano 2 menekşe bir kaçta mavi verdim karşılıksız. kimini oyunda tanıdım kimini tanımıyorum bile
Klandan falan çağırdım bu sabah 11.30 da yoktun ne zamanlar online olduğunu yazarsan sevinirim Ejder için sabırsızlanıyorum dakenana kadar bir buçuk saatte gittik, ve kesemedik, neyse sağlık olsun. yazdığının farkına varmadım demek bügünde akşama kadar oyunaydım.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
oyun bu sakin olmak lazım. sinirlensende belli etmeyeceksin iki üç kere daha girsin usta olur o şifa tabi söz dinlerse
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
Tabiki olacak Bende ilk büyücümle sığınak atışımda grup baya bi ezikti düşüneni kesememiştik 10 tane göril içmiştim bidemarasaldadas yazdı:oyun bu sakin olmak lazım. sinirlensende belli etmeyeceksin iki üç kere daha girsin usta olur o şifa tabi söz dinlerse
Ama ilk şifamla girişimde ful ejderli adamları rahatça laf yemeden idare etmiştim
savaaşçılarımlada ilgili anılarımı anlatmak isterimde alan yokki :twisted:
Peki çarşamba günü 2.30 gibi boşmusun ?? Yarın belki gelemem senide bekletmiyim en sevmediğim Şey BEKLETMEK ve bekletilmektirde :?marasaldadas yazdı:sabah 9 da sığınağa girdik XxxChesTeRxxX in savaşçısıyla. bir de şifa aldık girsin sığınağı öğrensin diye amaArizonaa yazdı:marasaldadas yazdı:sabah işten çıkınca girerim oyuna senden önce bir arkadaş var forma yazmış sabah onla gireriz akşama girersem sana söz. ejder üretmek için çok süründüm. oyunuda bilmiyordum çok uğraştım kimse yardım etmedi. ejder üretikten sonra şaheser üretecek arkadaşlara 4 akik 2 gano 2 menekşe bir kaçta mavi verdim karşılıksız. kimini oyunda tanıdım kimini tanımıyorum bile
Klandan falan çağırdım bu sabah 11.30 da yoktun ne zamanlar online olduğunu yazarsan sevinirim Ejder için sabırsızlanıyorum dakenana kadar bir buçuk saatte gittik, ve kesemedik, neyse sağlık olsun. yazdığının farkına varmadım demek bügünde akşama kadar oyunaydım.
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
Büyül ihtimalle olurum da 1 akik 1 mavi demiştim sen akiği pazarda satıyorsun. demekki akik var sende maviyi veririm akiğide olmayan birine
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
marasaldadas yazdı:Büyül ihtimalle olurum da 1 akik 1 mavi demiştim sen akiği pazarda satıyorsun. demekki akik var sende maviyi veririm akiğide olmayan birine
altta ejder malzemesi isteyen adama ne yazdığımı görmedin sanırım
Şuan bende
2 liderlik
2 diş
2 göz
2 akik
var kadim ve iflis görevlerimide yapamadım yaparsam meran ve kadimlerimde tamamlanacak
satmamın nedeni ise (para sorunu olmayanlardan) 6 den satıp 4 ten alarak menekşeleri çıkarmam gerekiyor şuan çarda liderlikleri de 10 dan satarak 9 dan alarak böylece menekşeleri çıkartacam
bu arada yarın belki gelemeyebilirmi haberin olsun
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013