Tartışmaya yol açacak içerikli iletiniz silinmiştir.
Tartışmalarınız devam ettiğinde konuya moderasyon uygulanacaktır.
PitbuLL
Kasadan Yansıtma
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: Kasadan Yansıtma
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
(Benım fıkrım) cok gereksız bır sey ne gerek var ? kasa anahtarı var artık cogu kısının olmasada 5 10 sanıye surucek bır olay kasandan al cantana koy yansıt bıttı gıttı ılla bır onerı sunmak ıstıyorsanız bu kasayla ılgılı,2 sayfa bolum degılde 3 bolum olması olabılır mesela kasanın ama cokta onemlı ve acıl bır gereksınım degıl bunlar
gaffarı kesıyoruz kenanı junonu kesıyoruz bu zorlukları basaran usenmeyıp bolgelere gıren emınımkı kasasından cantasına ıtem koymayı zor bulmaz fuzılı bunlar... kırdıysam affola ıyı forumlar
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
PitbuLL
Benim yazdıklarım bence makul ve mantıklıydı. hakaret içern bir konuda yoktu (bana yazılana bak önce) kişisel tartyışma yaratacak içerikli yazılar yazılmış zaten
aciz olan başkalarını aciz görür
Benim yazdıklarım bence makul ve mantıklıydı. hakaret içern bir konuda yoktu (bana yazılana bak önce) kişisel tartyışma yaratacak içerikli yazılar yazılmış zaten
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Üslubunu bozmuşsun ki (tartışmayı beceremediğini gösterir) iletin kaldırılmış. Tartışmayı bilmesen de mesajını cevaplamak isterim. Özelime aynı yazıyı yollarsan karşılıklı görüşelim. Seni temin ederim iletilerini şikayet etmem. Ve aramızda kalır. Buyur özelime, anlat derdini.marasaldadas yazdı:PitbuLL
Tartışma ile münakaşayı karıştırmamanı tavsiye ederim.
PIRASASAPI
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Stylxkcalb yazdı:(Benım fıkrım) cok gereksız bır sey ne gerek var ? kasa anahtarı var artık cogu kısının olmasada 5 10 sanıye surucek bır olay kasandan al cantana koy yansıt bıttı gıttı ılla bır onerı sunmak ıstıyorsanız bu kasayla ılgılı,2 sayfa bolum degılde 3 bolum olması olabılır mesela kasanın ama cokta onemlı ve acıl bır gereksınım degıl bunlargaffarı kesıyoruz kenanı junonu kesıyoruz bu zorlukları basaran usenmeyıp bolgelere gıren emınımkı kasasından cantasına ıtem koymayı zor bulmaz fuzılı bunlar... kırdıysam affola ıyı forumlar
Her hesabımda kasa erişimi var satılık itemlerim var ancak kasadan al yansıt uzun iş diyorum. Onlarca satılacak item var sürekli grup bölgelerindeyim ona ayıracak zamanım yok. Girme sat demen de olmaz çünkü bazı itemlere alıcı bulmak uzun sürebiliyor. Ayrıca;
EscapisT yazdı: Bundan önce yapılması gereken birçok şey var ancak ben yine de öneride bulunuyorum.
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Kardeşim sana katılıyorum.Artı kasa erişimide var bu biçok kolaylık sagladı ama dedigin gibi kasadada yansıtılabilmeli eşyalar 
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Çok fazla metaryalim var,2 kasa yetmiyormu diyorsun.Kasa genişletici dükkanda sizi bekliyor ve kısa süreliğine sadece 1995 Akçe. :shock: :shock: