Ağa ayarlardan en düşük ayarları aayrla aşagıda bir resim var aradaki farki sen bir kıyasla sorun senin pcden kaynaklanan bir hata olması gerekiyor.Raito yazdı:Ben bu programı biliyorumda benim sorunum en üst düzeyde bir bilgisayarım olmasına rağmen oyunun kasma nededi nedir bunu merak ediyorum?Şimdi virüs vb diyeceksiniz ama yeni çıkan tüm oyunları oynuyorum sorunsuz :S
8/1 oranındaki bilgisyarda olmayan bir şey sende oluyorsa Atı ekran kartı kullanıyom diyordun ordaki 3d ayarlarını devre dışı bırak standart ayarları kullan belki frenkasları çok hızlı olduğu için algılamıyor ikv oyununu.
Dizüstü pclerde çönürlüklerde her zaman bir anlaşmazlık oluyor doğru aayrları bulursan o pcde oyun zevki başka olur.
Sadece ikvde oluyor diyorsanda önceki oyunların flahs ilew yapılmış olduğudan olmasın.

Bir uyumsuzluk var pcde ama nerde onu bulmakta sana kalmış.
Ben bazen oyuna daha hızlı girmek için Windows playeri açıp arka planda bir müzik calardım müzüğin sesinide kısardım super bir performas gösterirdin simdi kullamıyorum gerekli olan yazılımı yükledim Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable 10.0.30319 versiyonunu yükledim Media playi çalıştırmama gerek kalmadan rahatca oynayabliyorum.
x86 xp içindir bilgi için
Senin pcde işte bir anlaşmazlık var bir yerde o durumu çözeğini biliyorum.