FoRCe yazdı:orda fazla bişey göremiyorum
resim mi açılmadı pampa? :roll:
FoRCe yazdı:orda fazla bişey göremiyorum
Kendini bi ameliyat et de gel o zaman. :mrgreen:Perfectmagician yazdı:Beyler açılın ben doktorum.MuMKuNSuZ yazdı:Bence oyundaki en gereksiz karakter şifacıdır.Millet gb yapabilsin diye şifaya ihtiyaç duyuyor başka bi yerde kullanım söz konusu dahi değil.
Ben sana daha ne tatlar göstercem yeterki pozisyonunu sabit tutJackGhosen yazdı:MuMKuNSuZ yazdı:Bence oyundaki en gereksiz karakter şifacıdır.Millet gb yapabilsin diye şifaya ihtiyaç duyuyor başka bi yerde kullanım söz konusu dahi değil.
Cahil İnsanın Tadı Başka Oluyor...
Terzi kendi söküğünü dikemez bence psikoloğa gitmeli.Splash yazdı:Kendini bi ameliyat et de gel o zaman. :mrgreen:Perfectmagician yazdı:Beyler açılın ben doktorum.MuMKuNSuZ yazdı:Bence oyundaki en gereksiz karakter şifacıdır.Millet gb yapabilsin diye şifaya ihtiyaç duyuyor başka bi yerde kullanım söz konusu dahi değil.
Mümkünü Olmayan Bir Zeka Geriliği,
Mümkünü Olmayan Bir Cehalet,
Mümkünü Olmayan Bir Şifacı Oynama Özürlü,
Mümkünü Olmayan Bir Eleştirmen,
Mümkünü Olmayan Bir Tecrübesizlik,
Mümkünü Olmayan Bir Terbiyesizlik,
O Bir Mümkünsüz !!!
Umusuz vaka.MuMKuNSuZ yazdı: Terzi kendi söküğünü dikemez bence psikoloğa gitmeli.
Chuckyx yazdı:
Şifacıyım Kardeş Buyur![]()
Ceket Hariç Full Mevlanayım
Tılsım, RebeLsxWildPower
1. si oyundan alım satım yaptım 20 tl yi vercek değilim senin aklın ancak bu kadar çalışır zaten 7/24 oyundasın beynin sulanmıştır doğaldır 2.si Kıskanmadım sadece sana acıdım kötülediğim bi oyunda bulunan bi insanı neden kıskanıyım ki yazık valla sana hayatta sırf oyun oynamayı bişey sanıyonPerfectmagician yazdı:Kardeş altta imzanda [(^)Ecel Getiren] yazmışsın (^)işareti parlatınca oluyor.Yani 20 tl sende emek vermişsin hemde 20 tllik bir emek :mrgreen:Frkncl yazdı:Hayırlı olsn ama şimdi noldu başın göğemi erdi oyunda 5 dk durmak bile mantıksız hem sağlık yönünden hemde sosyallik yönünden sölüorm ölene kadar oynayacaksan ayrı ama nasıl olsa bi gün oyunu bırakacan ve bıraktığın zaman dışardan bi bakacan vay be ne kadar gereksiz şeylerle uğraşmışım diyecen .Sonunda bırkaacağın veya bitecek olan bir oyun için şimdi neden gece gündüz emek harcayasın ki çarlara? Ama yinede sen bilirsin k.g selametle.Heawenkhan yazdı:
Sadece GörüntüKıskandınmı :mrgreen:Sagopakajmeran yazdı:Heawenkhan yazdı:
Sadece Görüntü